Hypnotic Poison

Feronia

İyi ki varsın :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
6.289
43
Hypnotic Poison... Bu parfümün orjinali ne kadar?
Ve nereden temin edebilirim...
 
günaydın, ben açık olanını kullanıyorum sabah evden çıkarken kullanıyorum, akşam eve döndüğümde hala kokusu çok etkili oluyor, çok memnunum, beni tanıyanlar bile bu kokuyla beni özlezleştirdiler.
 
Ben bi kere almıştım d&p'den fakat açık olanının kokusunu hiç beğenmedim :S
 
Hypnotic Poison... Bu parfümün orjinali ne kadar?
Ve nereden temin edebilirim...

Ben 2 hafta önce aldım 100ml 185 tl idi.50ml 130 tl.30ml 90tl. tekin acarda, ykm, free shoplarda ,sephorada ve orjinal parfüm satan tüm kozmetikçilerde bulabilirsin.:lepi:
 
SEVİL dede bualbilrsn canm .ama kokusu çok apır ya herkes kaldıramayabilr .benimkinin daha yarısı duruo
 
ben 3 senedir kullanıyorum vazgecemiyorum ağır ama bırakamıyorum en son eylül ayında aldım 61 euro ya free shoptan.sevil kozmetikten yada tekin acardan bulabilrisin tabi free shoptan da.tanıdıgın kozmetikçi varsa getirtebilrde senin için.bu arada açık olanla arsında cok fark var bence.ilk denemense orjınal kullan derim.
 
ben 100 ml olanını 175 tl ye almıştım kesinlikle tavsiye edebileceğim mükemmel bi koku
 
Bende yillardir kullaniyorum ara ara..Gercekten agir kokusu ilk sIKILdiginda hele..Ama uctukca harika kokuyor...Ben 90 euro ya almistim...O zaman...Simdi bilmiyorum fiyatini...
 
17 yaşındaysan daha şeker hafif bir koku kullan. en sevdiğim koku olmasına rağmen çok kadınsı bir koku
 
peki birşey daha soracağım yazın kullanmak için pure poisonu düşünüyorum hypnotic ile aralarındaki fark ne acaba
 
3 yldr hypntc poison kullnıyorm erkek arkadaşım ilk tanıştıımızda -işte kadınlarda duyduum koku bu.. parfümün harika demişti 1yıldır bu kokuyu bırakamıyorum malum:asigim: bu kadr agır bi kokuyu bile artk duymamaya baslamştk en iisi ara vrmk dıe dusundm 2aydır farklı bı parfum kullanıyorum bu salı tekrar hypntc poıson alıcamhihoyyyt erkek arkını hayran bırakmak isteyen arkadaslara kesinlikle tavsıye ederm
 
X