merhabalar ramazan ayında bi çocukla tanıştım her haliyle davranışıyla muhteşem biriydi yaklaşık 28gün konuştuk ama en ufak bi fireesi ya bu hareketine de sinir oldum diyebileceğim hiçbir şeyi yoktu buluşmalar desen harika geçiyor arabası o an yoktu görmeye hiç dolmuşa binmeyen biri olarak dolmuşa binip gelmeler geleceğe dair planlar sevgili olmak istiyorum demeler ben tabi henüz erken hızlı olmasın emin olalım diyen taraftım ama gitgide alışmıştım falan hani çok memnundum bir gün aksam iyi geceler dedi güzel bi şekilde whatsapptan sabah her zamanki gibi günaydınn yazdı sonra çocuktan haber alamadım bana asla yazmadı gün boyunca bende baya merak ettim aradım açmadı yazdım dönmedi aksam 12de bana işyerinde sıkıntılarım var senle ilgisi yok tarzı konusma kesici mesaj attı ((bundan bi hafta öncesinde ben dedim beni çok beğenirler hep böyle olur ama 1 hafta sonra genelde ailevi problemleri cıkıverir demiştim oda sovmüştü ben senden soğursam bahane uydurmam direkt söylerim gibi ))sasırma da denilmez ama gerçekten kendimi çok kötü hissettim ve içimde inanılmaz bi kin oluştu ona karşı bende cevap olarak yaa ama ailevi problemlerim var yazmayı unuttumussun eksik sayıyorum mesajı yazdım sonra her yerden çıkardım suan onla denk düşüp bi senden tiksiniyorum bakışı atmak istiyorum yani belki içim az da olsa soğur numaramı hala silmemiş benim pp herkese açık numarasını eklesem durum mu atsam böyle yazsın köpek olsun ama asla pas vermeyim yol vereyim istiyorum napmam lazım
Hepi topu 28 gün abartmayın. Yapmanız gerekenleri yapmışsınız zaten 28 güne fazla bile yaptıklarınız.merhabalar ramazan ayında bi çocukla tanıştım her haliyle davranışıyla muhteşem biriydi yaklaşık 28gün konuştuk ama en ufak bi fireesi ya bu hareketine de sinir oldum diyebileceğim hiçbir şeyi yoktu buluşmalar desen harika geçiyor arabası o an yoktu görmeye hiç dolmuşa binmeyen biri olarak dolmuşa binip gelmeler geleceğe dair planlar sevgili olmak istiyorum demeler ben tabi henüz erken hızlı olmasın emin olalım diyen taraftım ama gitgide alışmıştım falan hani çok memnundum bir gün aksam iyi geceler dedi güzel bi şekilde whatsapptan sabah her zamanki gibi günaydınn yazdı sonra çocuktan haber alamadım bana asla yazmadı gün boyunca bende baya merak ettim aradım açmadı yazdım dönmedi aksam 12de bana işyerinde sıkıntılarım var senle ilgisi yok tarzı konusma kesici mesaj attı ((bundan bi hafta öncesinde ben dedim beni çok beğenirler hep böyle olur ama 1 hafta sonra genelde ailevi problemleri cıkıverir demiştim oda sovmüştü ben senden soğursam bahane uydurmam direkt söylerim gibi ))sasırma da denilmez ama gerçekten kendimi çok kötü hissettim ve içimde inanılmaz bi kin oluştu ona karşı bende cevap olarak yaa ama ailevi problemlerim var yazmayı unuttumussun eksik sayıyorum mesajı yazdım sonra her yerden çıkardım suan onla denk düşüp bi senden tiksiniyorum bakışı atmak istiyorum yani belki içim az da olsa soğur numaramı hala silmemiş benim pp herkese açık numarasını eklesem durum mu atsam böyle yazsın köpek olsun ama asla pas vermeyim yol vereyim istiyorum napmam lazım
28 günde aşık olmadım de lütfen..yanlış hareketler yapma gelecek beklemerhabalar ramazan ayında bi çocukla tanıştım her haliyle davranışıyla muhteşem biriydi yaklaşık 28gün konuştuk ama en ufak bi fireesi ya bu hareketine de sinir oldum diyebileceğim hiçbir şeyi yoktu buluşmalar desen harika geçiyor arabası o an yoktu görmeye hiç dolmuşa binmeyen biri olarak dolmuşa binip gelmeler geleceğe dair planlar sevgili olmak istiyorum demeler ben tabi henüz erken hızlı olmasın emin olalım diyen taraftım ama gitgide alışmıştım falan hani çok memnundum bir gün aksam iyi geceler dedi güzel bi şekilde whatsapptan sabah her zamanki gibi günaydınn yazdı sonra çocuktan haber alamadım bana asla yazmadı gün boyunca bende baya merak ettim aradım açmadı yazdım dönmedi aksam 12de bana işyerinde sıkıntılarım var senle ilgisi yok tarzı konusma kesici mesaj attı ((bundan bi hafta öncesinde ben dedim beni çok beğenirler hep böyle olur ama 1 hafta sonra genelde ailevi problemleri cıkıverir demiştim oda sovmüştü ben senden soğursam bahane uydurmam direkt söylerim gibi ))sasırma da denilmez ama gerçekten kendimi çok kötü hissettim ve içimde inanılmaz bi kin oluştu ona karşı bende cevap olarak yaa ama ailevi problemlerim var yazmayı unuttumussun eksik sayıyorum mesajı yazdım sonra her yerden çıkardım suan onla denk düşüp bi senden tiksiniyorum bakışı atmak istiyorum yani belki içim az da olsa soğur numaramı hala silmemiş benim pp herkese açık numarasını eklesem durum mu atsam böyle yazsın köpek olsun ama asla pas vermeyim yol vereyim istiyorum napmam lazım
geri dönüp pşman olmasını ama benim yüz vermeme durumuna getirmek istiyorumHer yerden çıkarmışsınız zaten. Neden başka bir şey yapmak istiyorsunuz ?
bakalım gelecek mi aşık olmadım tabiki28 günde aşık olmadım de lütfen..yanlış hareketler yapma gelecek bekle
Aşık olmadıysan bu kadar takma kafana..erkek milletinin hepsi olmasa da geneli böyledir..kaçan kovalanır bekle ne yaz ne ara yolda da görürsen merhaba de geçbakalım gelecek mi aşık olmadım tabiki
geri dönüp pşman olmasını ama benim yüz vermeme durumuna getirmek istiyorum
22 yaşındaymışsınız. Okuyor musunuz , çalışıyor musunuz ?
İnsanlar birileriyle arkadaşlık edebilir , ortak paylaşımları yoksa bu arkadaşlığı bitirebilirler. Bu normal bir durum.onun t
28. Günden sonra çıkıyor kokuları bacımmerhabalar ramazan ayında bi çocukla tanıştım her haliyle davranışıyla muhteşem biriydi yaklaşık 28gün konuştuk ama en ufak bi fireesi ya bu hareketine de sinir oldum diyebileceğim hiçbir şeyi yoktu buluşmalar desen harika geçiyor arabası o an yoktu görmeye hiç dolmuşa binmeyen biri olarak dolmuşa binip gelmeler geleceğe dair planlar sevgili olmak istiyorum demeler ben tabi henüz erken hızlı olmasın emin olalım diyen taraftım ama gitgide alışmıştım falan hani çok memnundum bir gün aksam iyi geceler dedi güzel bi şekilde whatsapptan sabah her zamanki gibi günaydınn yazdı sonra çocuktan haber alamadım bana asla yazmadı gün boyunca bende baya merak ettim aradım açmadı yazdım dönmedi aksam 12de bana işyerinde sıkıntılarım var senle ilgisi yok tarzı konusma kesici mesaj attı ((bundan bi hafta öncesinde ben dedim beni çok beğenirler hep böyle olur ama 1 hafta sonra genelde ailevi problemleri cıkıverir demiştim oda sovmüştü ben senden soğursam bahane uydurmam direkt söylerim gibi ))sasırma da denilmez ama gerçekten kendimi çok kötü hissettim ve içimde inanılmaz bi kin oluştu ona karşı bende cevap olarak yaa ama ailevi problemlerim var yazmayı unuttumussun eksik sayıyorum mesajı yazdım sonra her yerden çıkardım suan onla denk düşüp bi senden tiksiniyorum bakışı atmak istiyorum yani belki içim az da olsa soğur numaramı hala silmemiş benim pp herkese açık numarasını eklesem durum mu atsam böyle yazsın köpek olsun ama asla pas vermeyim yol vereyim istiyorum napmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?