i eski flört durumu

Bence sevgili olacak başkasını bulmuş seninle de konuşmayı kesmeye çalışmış zaten düşünme bence artık

onun tavrı arkadaşlık yönünde değildi evliliğe kadar konu getiren seni seviyoruma getiren bi tipti tabiki inanmıyordum ama suan aşırı kinliyim

28 günde neyin evliliği, neyin kini? İnsanlar 3-4 sene sevgililik hayatı yaşayıp binlerce anı biriktirip her şeyini tanıyıp anca öyle ciddi bir adım atıyolar farkındasınız sanırım.

Çocuğu pişman etmek istiyorum demişsiniz de 28 gündür tanıdığı ve yazmaya tenezzül etmediği biri için niye pişman olsun ki? Muhtemelen aynı anda başkalarına da yazıyodu ve biriyle daha iyi ilerlediler. Olan biten bu çok anlam yüklemeyin.

Sakın ama sakın durum falan atma, gönderme yapmaya kalkma, gerçekten çok itici ve komik görünürsün.
Bi daha da elin adamına da sevgiline de "benle 1 hafta konuşur sonra giderler" deme, kendi iyiliğin için.

Sakın ama sakın durum falan atma, gönderme yapmaya kalkma, gerçekten çok itici ve komik görünürsün.
Bi daha da elin adamına da sevgiline de "benle 1 hafta konuşur sonra giderler" deme, kendi iyiliğin için.
yok böyle kendinden emin konuşanlar 1 hafta sonra ailevi problemleri çıkar dedim benden gider demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…