i phoneum çalışmıyor yardım

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhaba az önce duş alırken telefonu yanıma aldım ekran kısmına su gelmeyecek şekilde koydum ama aralardan su sızmış içi dalga dalga oldu şimdi ise hiç çalışmıyor lütfen yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım

Nasıl duş alınacağına mı bakıyordun :)) saç kurutma makinesiyle kurut...

nasil yani dusa girerken lavabo kenarina falan koysaydiniz dusun icinde telefonla ne yapilir ki?!?! 3 4 gun de dusa telefonsuz giriver nolcak ya :) pirince koy.

Benim de arkadasin telefona kolonya damladi ve komple ekran gitti kurutma supurge pirinc falan ise yaramamisti bence hemen servise gondermelisin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biraz araştırdım 3-4 gün pirinç içinde bekletin falan yazmışlar ya o kadar uzun süre telefonsuz ne yapacağım off
Doğru duşa girerken yanına aldığına göre gerçekten 3 gun nabarsin sen telefonsuz. Elinden birakinca damarlarinda çekiliyor mu?? Bu ne bağımlılık arkadasim git tedavi ol bence...

Saç kurutma makinesiyle iyice kurut.
Sonrada güneşte bekler.
Babamın telefonu çamaşır makinesi nde yikandi ama çalışıyor şimdi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrica yeni nesil telefonlar cok hassas eskiler boyle miydi ya hemencecik bozuluyorlar hele i phonelar -.-

Ben de telefonu duşa girerken yanıma alırım ama banyoda durur yani çamaşır makinesinin üstünde falan? Siz direk duşakabinin içine mi soktunuz Olsa olsa buhardan etkilenmiştir diyecem cünkü eger dusakabine sokmadıysanız. iphone kullanmıyorum bilemiycem ama eskiden nokia telefonumun heryerine parfüm dökmüştüm, şişesi kırılmıştı tüm parfüm telefona boca olumştu, kurutma makinesiyle kurutmustum parçaları alıp tek tek silmiştim falan çalışmıştı sorunsuz, garantisi varsa gönderseniz bile su kaçırma garanti kapsamına girmiyor dile biliyorum. Geçmiş olsun.

Saç kurutma mak. kurutucaksan sakın sıcak kısmı olmasın helede güneşte bekletmek çok yanlış en az bir gün pirinçte beklet açılır en azından samsunglar açılıyor zaten suya düşse bile kolay kolay bişey olmuyor telinide açmaya çalışma kurumadan sonuçta bir elektirik akımı oluyor daha çok bozulabilir şuanda hiç açılmamasının sebebide büyük ihtimal kendini korumak için bataryası sıfırlandı pirinçten sonra şarja tak biraz dursun sonra çek öyle aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…