İANET VE TARKAN

Bayanhazine

"Onu" ihtiyaç haline getirme..
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
787
448
103
4 gün sonra doğumgünüm. İlişkim 2 gün önce ihanet üzerine bitti. Bundan 1 ay önce zar zor Tarkan konserine bilet almıştık.. Bilet benim doğumgünüm tarihli.. Şimdi ben bu bileti ne yapıcam? Ona geri mi vermeliyim? Yoksa ihanet etti diye bir erkek arkadaşımla konsere gidip deli gibi eğlenmeli miyim? Ya öyleymiş gibi mi gözükmeliyim? Sen olsan ne yapardın?

Biletin parasini odediyse iade ederdim.
Eger bilet sizde kalacaksa bile eglenmekbicin ozellikle bir erkek arkadas degil yakin bir arkadasim (kiz yada erkek)la gitmeyi tercih ederdim.

4 gün sonra doğumgünüm. İlişkim 2 gün önce ihanet üzerine bitti. Bundan 1 ay önce zar zor Tarkan konserine bilet almıştık.. Bilet benim doğumgünüm tarihli.. Şimdi ben bu bileti ne yapıcam? Ona geri mi vermeliyim? Yoksa ihanet etti diye bir erkek arkadaşımla konsere gidip deli gibi eğlenmeli miyim? Ya öyleymiş gibi mi gözükmeliyim? Sen olsan ne yapardın?

Illa erkek olan arkadasinizla gitmeye nispete gerek yok ben olsam sevdigim eglenebilecegim bir arkadasimla giderdim.

biletleri ortak mı almıştınız? zor bir karar ya bir tarafım bileti iade et başı dik ve mağrur bir şekilde yoluna devam et diyor diğer tarafım ise git başka adamla delice eğlen hak etmiş diyor. Bir de Tarkan deyince akan sular durur benim için :dondurma:

Bana ver biletleri.

Gidin konsere. Başlığa gelince, Tarkan adını kullanıp ilgi yaratmak için mükemmel olmuş.

Erkek olması şart değil, yakın bir arkadaşın ile gidip eğlenebilirsin

Tabiki de gidip deli eğlenmelisin.hiç umursama bile inat olsun diye bir şey yapma canın kimle gitmek istiyorsa onunla git tadını çıkar.

Erkek değil kız arkadaşınla ya da varsa ablan veya kız kardeşinle gidebilirsin .Kısasa kısas gibi bir erkekle gidip onun seviyesine düşme.

İHANET
İHANET VE AŞK
İHANET VE TARKAN

Bunların devamı gelecek mi? 12 saatte bir tok karnına bir bardak suyla konu aç mı dedi doktorun? Sana bir iki konu başlığı vereyim o zaman.

İHANET VE ENTRİKA
İHANET VE CESARET
İHANET VE HAYATIM
İHANET VE AFFETME
İHANET VE İŞ
İHANET VE EV
İHANET VE ARABA
İHANET VE SULU KÖFTE TARİFİ

Başlıklar benden içerikleri sen yarat artık.

İHANET
İHANET VE AŞK
İHANET VE TARKAN

Bunların devamı gelecek mi? 12 saatte bir tok karnına bir bardak suyla konu aç mı dedi doktorun? Sana bir iki konu başlığı vereyim o zaman.

İHANET VE ENTRİKA
İHANET VE CESARET
İHANET VE HAYATIM
İHANET VE AFFETME
İHANET VE İŞ
İHANET VE EV
İHANET VE ARABA
İHANET VE SULU KÖFTE TARİFİ

Başlıklar benden içerikleri sen yarat artık.
Çok fenasınız :KK48::KK48:

Eğlendiğim bir arkadaşım ile giderdim.
Bileti de iade etmezdim.
Doğum günümü de böylelikle neşeli geçirmiş olurdum.

Back
X