İbrahim Saraçoğlu-Göbek Yağlarını Eritmek İçin...

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
116
49
Konya
Göbek yağlarınızdan kurtulmak için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun çok etkili olan bu tarifi aynı zamanda selülitlerinizden kurtulmanızı da sağlıyor.
Malzemeler:

• 4 lahana yaprağı

• 25 dal maydanoz

• 1 limon
diyet_egzersiz_zayiflama.jpg

Hazırlanışı: 1/2 litre kaynar suyun içine lahana yapraklarını içine attıktan sonra 3 dakika kaynatın. Ardından maydanozları ilave ederek 3 dakika daha kaynatın. Soğuyunca süzün ve içine limon sıkarak günde 2-3 kez aç veya tok karnına içmek yeterli olmaktadır.

Her gün taze olarak hazırlanmalıdır.İçmesi kolay olsun diye içine başka bir şey ilave etmeyin.

3 hafta uygulayabilirsiniz

lahana maydonoz limon gayet mantıklı üçüde vucüttan ödem,iltihap,yağ şişlik ne varsa söküp atıyo en kısa zamanda uygulıycam

Ben bu kürü tam bir hafta boyunca uyguladım.2.haftaya başladığımda şehir dışına çıkmak zorunda kaldım ve kürü bıraktım.Ama inanın o bir hafta da bile faydasını gördüm.Bu kürün nasıl ve ne kadar süreyle yapılacağını bir hayli ayrıntılı anlatan bir siteden almıştım nasıl yapılacağını.

bayanlar benimde arkadaşım 126 kiloydu ve bu karışımı uygulamaya başladı ama yanı sıra ELMA SİRKESİ,BAL VE SU karışımından içti şuan 78 kilo.
gerçekten azimle yapılırsa kilo verdirecek bi karışım.

Bende yapıyordum ama üşeniyorum 5,6 gün sonra bırakıyorum insan istiyor ki 4,5 günde farkı göreyim ama arkadaşım 4 ayda verdi bu kiloyu ve şuana kadar hiç geri almadı da.
aslında yapmak gerekli :/

Bugün yaptım bir bardak içeyim dedim ama allahım nasıl iğrenç birşey. Yarım bardak içen nasıl içiyor mantığıyla içtim ama daha fazla içsem kusma durumuna gelecektim. Kısacası hiiç bana göre değil. O kadarda iştahla dolu maydanoz lahana aldım. Maydanozu boş yemeyi tercih ederim felaket bi tadı var bunun. İçene helal olsun

aynen öle igrenc bir tadı var içtikten sonra esim yanıma yaklascak diye bile korkuyorum cok kokuyoo ya ama 1 haftadır yapıyorum sonucmu 600gr vrmişim

alla alla yav ben gayet rahat içiyorum hiç zorlanmadan hem de.ne mide varmış bende de emi:1:
bi ara yapmıştım faydalı olmuştu ama diet+spor da yapıyorum şimdi daha da faydalı olur inş.yarınbaşlıcam tekrar.gelişmeleri yazarım kızlar

kızlar soğuyuncamı ıcılıyor bu karısım ayrıca yemeklerden oncemı sonramı hıc detaylı verılmemıs.nekadar sure yapılması gerekıyor 2 haftamı bır aymı hergunmu ıcılıcek?

ben de en kısa zamanda baslıcam tadı kotu bıle olsa bazı seyler ıcın fedakarlık gerekıyor bakalım gelısmelerı yazıcam bende ıns faydasını gorurum paylasım ıcın tsk:16:

Back
X