İbrahim Saraçoğlu bitkisel kür ile göğüs (meme) büyütmenin mümkün olduğunu söyledi.
İbrahim Saraçoğlu bitkisel kür ile meme büyütmek için bayanlarda 31 yaş sınırının olduğunu açıkladı.
Meme büyütmek isteyen bayanlara uygulayacakları bir beslenme programı ile birlikte günde 1 kez içilecek bitki çayı formülünü verdiklerini açıklayan İbrahim Saraçoğlu bu kür uygulandığında 9 ayda göğüslerin 1 beden büyüdüğünü
merhaba,yazdıklarınızı okuyunca heyecanladım:)bende bu dertten muzdaribim.göğüslerim çok küçük ve doğal yollardan büyürmek istiyorum.introm track,1ayda 13 cm büyüten bir yöntem biliyorum demişsin.paylaşırsan çok sevinirim.gerçekten öle bi mucize varmı?????????
çok teşekkürederim,bu yöntemi denicem umarım işe yarar.75b dolgulu kullanıyorum ve bu halimden hiç hoşlanmıyorum.bikinimin içini dolduruyorum.berbat bişitatlım "kızlar denendi onaylandı... " diye konu açtım orda yazdım hepsini şu anda 10 kişiden fazla uygulayan var ve herkesde işe yaradı
çok teşekkürederim,bu yöntemi denicem umarım işe yarar.75b dolgulu kullanıyorum ve bu halimden hiç hoşlanmıyorum.bikinimin içini dolduruyorum.berbat bişi(
İbrahim Saraçoğlu bitkisel kür ile göğüs (meme) büyütmenin mümkün olduğunu söyledi.
İbrahim Saraçoğlu bitkisel kür ile meme büyütmek için bayanlarda 31 yaş sınırının olduğunu açıkladı.
Meme büyütmek isteyen bayanlara uygulayacakları bir beslenme programı ile birlikte günde 1 kez içilecek bitki çayı formülünü verdiklerini açıklayan İbrahim Saraçoğlu bu kür uygulandığında 9 ayda göğüslerin 1 beden büyüdüğünü söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?