Eşimin kullandıkları bunlardı. Saraçoğlunun sitesinden 3 aşamalı kürü aldı kullandı ve Varikosel için at kestanesi fln aldı. Ama birqz sabır gerektiriyor. Bizim kullandıktan 6 ay sonra oldu
Kızlar merhaba, Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Benim eşimde de sperm problemi var. Saraçoğlu'nun 1. aşama küründe neler kullanılıyor ve ne şekilde kullanılıyor acaba yazarsanız sevinirim.. Teşekkürler.
telefonda hocanın sesi çok kısık geliyormuş o yüzden eşim tam anlayamamış dediklerini ancak değerlerinin çok kötü olmadığını sadece ileri hızın düşük olduğunu bunun için bazı takviyeler göndereceğini söylemiş tabi göndereceği takviyelerin parasını ödememiz lazım sonra takviyeler gelecek o yüzden içeriği bilmiyoruz. benim içinse soğan kürünü uygulasın demiş.eşim tekrar sperm tahlili verdi onun sonucuna göre isteyeceğiz muhtemelen ürünleri.
canım mrb.yazını yeni gördüm hemen yazmak istedim .gecen hafta bende saraçoğlu ile telefonda görüştüm.benim eşimde varikosel ameliyatı oldu sayımızda problem var sadece.2 aşamalı ilaç gönderecegini ve muhtemelen sorunun hallolacagını, adet bitiminden sonrada benim sogan kürüne başlamam gerektiğini söyledi.ilacın bedeli 325 tl ikisi toplamda 650 yl ediyo. henüz postaneye para yatırmadık.siz kullanmaya başladınız mı biraz bilgi verebilir misin ilaç hakkında?insallah yazımı görüp hemencik bana cvp werirsin... sağlıcakla kal :)
canım mrb.yazını yeni gördüm hemen yazmak istedim .gecen hafta bende saraçoğlu ile telefonda görüştüm.benim eşimde varikosel ameliyatı oldu sayımızda problem var sadece.2 aşamalı ilaç gönderecegini ve muhtemelen sorunun hallolacagını, adet bitiminden sonrada benim sogan kürüne başlamam gerektiğini söyledi.ilacın bedeli 325 tl ikisi toplamda 650 yl ediyo. henüz postaneye para yatırmadık.siz kullanmaya başladınız mı biraz bilgi verebilir misin ilaç hakkında?insallah yazımı görüp hemencik bana cvp werirsin... sağlıcakla kal :)
47xxy ve Genetik Olarak Azo olan ve Tedavi olan var mı 1.asama olarak kullandık ve Kan sonuclarinida zamanında Kaan Hocaya göndermiş idik. Gelişme yaşamadık
Eczaneden daflon, Balen marka gotukola,at kestanesi,üzüm çekirdeği eksraktı kapsülü ve sadece içinde at kestanesi olan kapsülü alın. Daflonu eşim günde 2, V3ü 2 kere, 1 kere de at kestanesi kullandı. Varikosele müthiş faydası oldu.Balen marka ürünün fiyatlarıda ucuz.