Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
acaba morfolojide mi sıkıntı varda bebekler yaşamıyor anlamadım gitti önceden sadece hamile kalmayı düşünürdüm.meğerse kucağına alamadıktan sonra gerisi boş gibi

acaba morfolojide mi sıkıntı varda bebekler yaşamıyor anlamadım gitti önceden sadece hamile kalmayı düşünürdüm.meğerse kucağına alamadıktan sonra gerisi boş gibi

İlk tüp bebek yaptık tuttu 5 aylıkken kaybettim, 2. normal yolla ama 7.ay kaybettim bunlar kan pıhtılaşmasından. Doktorları aklı 2.den sonra başına geldi ve test istediler. Pıhtılaşma faktörleri çıktı malesef. 1 iğne ile iş çözülecekken doktorların hatası yüzünden doğuma az zaman kala bebeğimi kaybettim. Şimdi daha bilinçliyiz hamilelik boyunca iğne kullanacağım. Bu arada eşimin morfoloji 85%

bizim bakmadılar sperm az olduğu için ondan bilmiyorum canım.benim doktorum da 2 düşük yaptım de yoksa yapmazlar dedi.evet doktorlar bazen ihmalkar davranıyorlar.rabbim bu sefer sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah. ben düşükte bu kadar üzüldüysem seni düşünemiyorum bile.rabbim sabır versin.yüzünü güldürsün

hanımlar merhaba hepinize...ALLAH isteyen herkese beynen bedenen rıhen sağlıklı sıhhatli evlatlar versin..
bizim hiiiç bi problemimiz yoktu hatta olsa da caresine baksam derdim..ona ragmen saraçoğlu hocamızla 2 kez görüştüm..2 yıl evvel kendisi gorusme saatı koyar o saatşerde görüşülürdü zaaar zor düşürmüş samimiyetşe EvelAllah olur kızım demişti..1.kür bittiği gün haöile kaldığımı öğrenmiş düşmüştü..tekrar 1.aşamadan başladık..ama ben sabırsızdım..1.aşamadan sonra macununu yedim. zahidenın programına cıkardı.. takipçisiydim..hala da öyle..velhasıl fatıhsultanmehmethan macununu yedik eşimle..tadı ..hmmm...tarif edemiyorum:)) olsın Allahım vesilemiz olur inşaallahdedik ve o ay hamile kaldım Allahın izniyle..tabii ki Meryem suresi Yasini şerifler çooookça çokça okurdum..okuldan gelir gelmez..her namaz sonrası..velhasıl önce Rabbimin izniyle sonra saraçoğlu vesilesiyleydi...inanın sabırla sabırla isteyin..hatta her cezveyi elime alışımda cezvelerle konuşuyorum:))) öpüyorum sizi...

Son düzenleme:
canım çok sağolasın mesajın için bize umut oldun.rabbim evladına sağlıklı sıhhatlı uzun ömür versin.bende ilk kür bitince hamile kaldım ve bebeğim düştü.inşallah bende ikinciye tez zamanda hamile kalırım.

sizin sorununuz neydi acaba? ve kurunuz neydı?

Arkadaşlar 3. kürde hamile kaldım. eşimin sperm sayısı 2 milyon idi. 3. kürde başka takviyelerde aldı eşim. isteyen herkese yardımcı olmak isterim.

Arkadaşlar 3. kürde hamile kaldım. eşimin sperm sayısı 2 milyon idi. 3. kürde başka takviyelerde aldı eşim. isteyen herkese yardımcı olmak isterim.
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.saracogkuna nasıl ulaşıyorsunuz. Değerleri mi soyluyorsunuz yoksa telde mi.konuşuyorsunuz.nasıl oluyor. Sizde hız ve morfoloji nasildi. İki tip bebek kaybim var :-(

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.saracogkuna nasıl ulaşıyorsunuz. Değerleri mi soyluyorsunuz yoksa telde mi.konuşuyorsunuz.nasıl oluyor. Sizde hız ve morfoloji nasildi. İki tip bebek kaybim var :-(

saraçoğluna ulaşamıyoruz asistanlarına ulaşıyoruz. sorununuzu anlatıyorsunuz yardımcı oluyorlar. eşimde varikosel vardı ek takviyelerde kullandı. Sanırım onlarda etki etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…