acaba morfolojide mi sıkıntı varda bebekler yaşamıyor anlamadım gitti önceden sadece hamile kalmayı düşünürdüm.meğerse kucağına alamadıktan sonra gerisi boş gibiBenim anlamadığım şu eşimin sayıda 2 milyon. ama 2 sene önce gebe kaldım ama bebeğimi kaybettim 7 aylıkken kan pıhtılaşmasından. geçen ay yine gebe kaldım ama hemen sonlandı. Bu sayılarla gebe nasıl gebe kalabiliyoruz. Eşim 2. aşama kürünün yarısında hamile kaldım. Varikosel var. At kestanesi varikosele iyi geliyormuş eşim ona başladı şimdi yanında daflon isimli ilcacı kullanıyor bakalım ne fayda göreceğiz. 3.aşamadayız.
acaba morfolojide mi sıkıntı varda bebekler yaşamıyor anlamadım gitti önceden sadece hamile kalmayı düşünürdüm.meğerse kucağına alamadıktan sonra gerisi boş gibi
bizim bakmadılar sperm az olduğu için ondan bilmiyorum canım.benim doktorum da 2 düşük yaptım de yoksa yapmazlar dedi.evet doktorlar bazen ihmalkar davranıyorlar.rabbim bu sefer sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah. ben düşükte bu kadar üzüldüysem seni düşünemiyorum bile.rabbim sabır versin.yüzünü güldürsünİlk tüp bebek yaptık tuttu 5 aylıkken kaybettim, 2. normal yolla ama 7.ay kaybettim bunlar kan pıhtılaşmasından. Doktorları aklı 2.den sonra başına geldi ve test istediler. Pıhtılaşma faktörleri çıktı malesef. 1 iğne ile iş çözülecekken doktorların hatası yüzünden doğuma az zaman kala bebeğimi kaybettim. Şimdi daha bilinçliyiz hamilelik boyunca iğne kullanacağım. Bu arada eşimin morfoloji 85%
durumlarımızı burda paylaşalım canım.güzel haberlerini bekliyorum inşallahSağolasın cümlemizin inşallah. Allah yardımcımız olsun.
canım çok sağolasın mesajın için bize umut oldun.rabbim evladına sağlıklı sıhhatlı uzun ömür versin.bende ilk kür bitince hamile kaldım ve bebeğim düştü.inşallah bende ikinciye tez zamanda hamile kalırım.hanımlar merhaba hepinize...ALLAH isteyen herkese beynen bedenen rıhen sağlıklı sıhhatli evlatlar versin..
bizim hiiiç bi problemimiz yoktu hatta olsa da caresine baksam derdim..ona ragmen saraçoğlu hocamızla 2 kez görüştüm..2 yıl evvel kendisi gorusme saatı koyar o saatşerde görüşülürdü zaaar zor düşürmüş samimiyetşe EvelAllah olur kızım demişti..1.kür bittiği gün haöile kaldığımı öğrenmiş düşmüştü..tekrar 1.aşamadan başladık..ama ben sabırsızdım..1.aşamadan sonra macununu yedim. zahidenın programına cıkardı.. takipçisiydim..hala da öyle..velhasıl fatıhsultanmehmethan macununu yedik eşimle..tadı ..hmmm...tarif edemiyorum:)) olsın Allahım vesilemiz olur inşaallahdedik ve o ay hamile kaldım Allahın izniyle..tabii ki Meryem suresi Yasini şerifler çooookça çokça okurdum..okuldan gelir gelmez..her namaz sonrası..velhasıl önce Rabbimin izniyle sonra saraçoğlu vesilesiyleydi...inanın sabırla sabırla isteyin..hatta her cezveyi elime alışımda cezvelerle konuşuyorum:))) öpüyorum sizi...
sizin sorununuz neydi acaba? ve kurunuz neydı?canım çok sağolasın mesajın için bize umut oldun.rabbim evladına sağlıklı sıhhatlı uzun ömür versin.bende ilk kür bitince hamile kaldım ve bebeğim düştü.inşallah bende ikinciye tez zamanda hamile kalırım.
saraçoğlunun sitesindeki kürler.sizin sorununuz neydi acaba? ve kurunuz neydı?
sorun sperm azlığıydı canım.siteden test sonuçlarımızı atıp ona kür siparişi verdiksizin sorununuz neydi acaba? ve kurunuz neydı?
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.saracogkuna nasıl ulaşıyorsunuz. Değerleri mi soyluyorsunuz yoksa telde mi.konuşuyorsunuz.nasıl oluyor. Sizde hız ve morfoloji nasildi. İki tip bebek kaybim var :-(Arkadaşlar 3. kürde hamile kaldım. eşimin sperm sayısı 2 milyon idi. 3. kürde başka takviyelerde aldı eşim. isteyen herkese yardımcı olmak isterim.
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.saracogkuna nasıl ulaşıyorsunuz. Değerleri mi soyluyorsunuz yoksa telde mi.konuşuyorsunuz.nasıl oluyor. Sizde hız ve morfoloji nasildi. İki tip bebek kaybim var :-(
Telefonu ňe canimsaraçoğluna ulaşamıyoruz asistanlarına ulaşıyoruz. sorununuzu anlatıyorsunuz yardımcı oluyorlar. eşimde varikosel vardı ek takviyelerde kullandı. Sanırım onlarda etki etti.
Yok demişti iki farklı doktor da216 457 34 10. biraz zor düşüyor. Varikosel var mıydı eşinde.
Benm eşimde amelyt oldu varıkoselden bizede yardmcı olrmsnz bizm sayı hız morflojı hepsı dusuko zaman sadece kürler işini görür sanırım. Eşimde varikosel var o bakımdan başka takvilerde almıştı. onun için sordum.
değerleriniz kaç sayı hız , ölü sperm, canlı sperm, morfoloji ?Benm eşimde amelyt oldu varıkoselden bizede yardmcı olrmsnz bizm sayı hız morflojı hepsı dusuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?