• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kullanma talimatında doğal bitkileri sırası ile kullanın yazıyor evet ama benimkinin hayıtın yanına parantezle 1.doğal bitki ile beraber kullanılmalı yazmışlar.

Çok para veriyoruz bir yanlışlık yapmanızı istemem. Bence bir kere daha okuyun talimatı. Çünlü 1. bitki (kırkkilit) ile kullanılacaklar 4lübal ve badem yağı var. bunlar bitince 1 ay sonra hayıt kullanılacak.
Siz saraçoğlunun kendi sitesinden aldığınıza eminmisiniz. Bir çok site satıyor bu kürleri ve kendilerine göre uyarlaryıp para kazanmak için 5 aşamaya dağıtıyorlar.

Çok para veriyoruz bir yanlışlık yapmanızı istemem. Bence bir kere daha okuyun talimatı. Çünlü 1. bitki (kırkkilit) ile kullanılacaklar 4lübal ve badem yağı var. bunlar bitince 1 ay sonra hayıt kullanılacak.
Siz saraçoğlunun kendi sitesinden aldığınıza eminmisiniz. Bir çok site satıyor bu kürleri ve kendilerine göre uyarlaryıp para kazanmak için 5 aşamaya dağıtıyorlar.
evet canım özellikle okudum saraçoğlunun kendi sitesinden aldım talimatları da asistanlarından çaağla hn var onunla irtibattayız telefonla da konuştuk aynen dediğim gibi yazıyor..

M muserref45 canım kullanma talimatı aynen bu ..

SPERM SAYISI AZLIĞI 2. AŞAMA

(LÜTFEN DOĞAL BİTKİLERİNİZİ SIRASI İLE UYGULAYINIZ)

1.DOĞAL BİTKİ

Kaynamış olan 1 su bardağı (150-200 mL) klorsuz suyun içerisine 1 adet Equisetum arvense (Kırkkilit Otu) süzen poşetini atınız. 3 dakika bekletiniz ve 3. dakikadan sonra süzen poşeti çıkarınız. Ilıyınca her gün akşam yemeklerinden 2 saat sonra 1 su bardağı paketler bitinceye kadar içiniz. Hiçbir şekilde damak tadına uygun olsun diye, şeker veya benzeri bir katkı maddesi ilave edilmemelidir. Her defasında taze hazırlanması gerekmektedir.

2.DOĞAL BİTKİ (1.Doğal Bitki ile Birlikte Kullanılmaktadır)

Kaynamış olan 1 su bardağı (150-200 mL) klorsuz suyun içerisine 1 çay kaşığı Vitex agnus-castus (Hayıt Otu) ilave ediniz (tohumu havanda az miktarda dövünüz) 5 dk. kısık ateşte kapağı kapalı olarak kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocaktan alıp süzünüz ve ılımaya bırakınız. Günde 2kez olmak üzere öğle yemeğinden ve akşam yemeğinden yarım saat önce karnına 1 çay bardağı içiniz. Bu küre vakumlu paket bitinceye kadar devam ediniz. Hiçbir şekilde damak tadına uygun olsun diye, şeker veya benzeri bir katkı maddesi ilave edilmemelidir. Her defasında taze hazırlanması gerekmektedir.

haklısın. Ama 1.aşamadaki 1.bitki ile 2.bitkiyi ayni anda kullanmadınız dimi. 1.bitki bitti, sonraki ayda da 2.bitkiyi kullandınız dimi? Eşim böyle yaptı. yanlışlık yapmış olmayalım.

haklısın. Ama 1.aşamadaki 1.bitki ile 2.bitkiyi ayni anda kullanmadınız dimi. 1.bitki bitti, sonraki ayda da 2.bitkiyi kullandınız dimi? Eşim böyle yaptı. yanlışlık yapmış olmayalım.
çoban çökertenden SONRA 1 tane kırkkilit daha bitirdik incir çekirdeği ile beraber arısütü bal polenle,,,şimdi 2.kırkkilit e başladık canım..ilki beraber değildi

1. Ay: sabah: çobançökerten ve 3lü bal akşam: çobançökerten ve yatmadan incir yağı
2.ay : günde 1 kez akşamları kırkkilit.
Doğru dimi bu?

Hayıt için 1 su bardağı suyun içinde yapılacak yazıyor ama sonrasında 1 çay bardağı içilecek yazıyor. orda bi çelişki olmuş gönderdikleri kullanım talimatında. onu sordunuz mu peki.

Hayıt için 1 su bardağı suyun içinde yapılacak yazıyor ama sonrasında 1 çay bardağı içilecek yazıyor. orda bi çelişki olmuş gönderdikleri kullanım talimatında. onu sordunuz mu peki.
canım benim de dikkatimi çekti ama sormadım ne yazıyosa yapıcamm inan ki,,,çok acı geldi eşime sebebi o olsa gerek 1 çay bardağı ile ölçü verememiştir yarım çay kaşığı falan demesin diye

bir de bunlar tek tek yazılma değil ya copy paste yapıyo yani herkese bunu yolluyo talimat olarak onun için yanlış olsaydı şimdiye kadar bir sürü kişi farkeder ve onlar da değiştirirlerdi yani bence olması gereken bu nedeni dersen sorgulamıyorumm inan ki :)

geçmiş mesajlarda vardı. ama eşim 1 ay sonra test yaptıracak. o zaman gelişme var mı belli olur.
Benim eşimde de hız düşük doktor çok takılmayın normal dedi ama %2morfoloji takılmayacak gibi değil bi süre keçi boynuzu içti şimdi onu da içmiyor fazla beklemeden aşılama yoluna mı gitsem bilemiyorum ama doğal olmasını da çok istiyorum

eşimin 1 milyondu ve hareket 10% idi normal yolla oldu. Tabi bitkisellerle. bence doğal yoldan bekleyin.Tabi bitkisellerle falan denemeniz lazım yoksa zor. Veya arginmax , proxeed plus gibi ilaçlar var onlarla da denenebilir.

Merhaba.
Yazdıklarınızı okuyunca eski günler geldi aklıma. Stres, umut, hayal kırıklığı vardı benim hikayemde. Boşuna ugrasmisim böyle şeylerle, taa baştan tüp bebek demişti doktor. 3 sene kaybettim en sonunda denedik ve ilk denemede tuttu çok şükür. Eğer size de doktor tek yol tüp bebek diyorsa, lütfen zaman kaybetmeyin. En önemlisi yaş geçiyor.
Eski sayfalara bakarsanız bu konu da birsürü yazım var.eşim o kullanılan otlardan en sonunda tiksinmisti içince kusuyordu.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun tez vakitte kucaginizi doldursun inşallah. Hoşçakalın.

Merhaba.
Yazdıklarınızı okuyunca eski günler geldi aklıma. Stres, umut, hayal kırıklığı vardı benim hikayemde. Boşuna ugrasmisim böyle şeylerle, taa baştan tüp bebek demişti doktor. 3 sene kaybettim en sonunda denedik ve ilk denemede tuttu çok şükür. Eğer size de doktor tek yol tüp bebek diyorsa, lütfen zaman kaybetmeyin. En önemlisi yaş geçiyor.
Eski sayfalara bakarsanız bu konu da birsürü yazım var.eşim o kullanılan otlardan en sonunda tiksinmisti içince kusuyordu.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun tez vakitte kucaginizi doldursun inşallah. Hoşçakalın.

Sizin sorun neydi peki? 3 aşamalı kürü kullandınız ve işe yaramadı mı?

arkadaşlar biz bu kürü ağustos ayında aldık.1.aşamasını kullandı eşim ve ben kasım ayında hamile kaldım.tabiki her şey Allahtan ama ben bu kürün vesile olduğunu düşünüyorum.eşimin şuanda sperm sayısı az çıktı ama bu kür hareket sorununa çok iyi geldi

arkadaşlar biz bu kürü ağustos ayında aldık.1.aşamasını kullandı eşim ve ben kasım ayında hamile kaldım.tabiki her şey Allahtan ama ben bu kürün vesile olduğunu düşünüyorum.eşimin şuanda sperm sayısı az çıktı ama bu kür hareket sorununa çok iyi geldi

çok sevindim canım bize umut oldun. Allah kucağını almayı da nasip eder inşallah. Peki sayı ve hızınız kaçtı kullanmaya başlamadan önce?

Back
X