• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bir de bunlar tek tek yazılma değil ya copy paste yapıyo yani herkese bunu yolluyo talimat olarak onun için yanlış olsaydı şimdiye kadar bir sürü kişi farkeder ve onlar da değiştirirlerdi yani bence olması gereken bu nedeni dersen sorgulamıyorumm inan ki :)

Nasılsın canım. Nasıl gidiyor kürler eşinde gelişme var mı. test falan yaptırdınız mı?

Merhaba.
Yazdıklarınızı okuyunca eski günler geldi aklıma. Stres, umut, hayal kırıklığı vardı benim hikayemde. Boşuna ugrasmisim böyle şeylerle, taa baştan tüp bebek demişti doktor. 3 sene kaybettim en sonunda denedik ve ilk denemede tuttu çok şükür. Eğer size de doktor tek yol tüp bebek diyorsa, lütfen zaman kaybetmeyin. En önemlisi yaş geçiyor.
Eski sayfalara bakarsanız bu konu da birsürü yazım var.eşim o kullanılan otlardan en sonunda tiksinmisti içince kusuyordu.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun tez vakitte kucaginizi doldursun inşallah. Hoşçakalın.
Can'ım sperm sayınız kaçtı
Sayı azlığı için mi tüp bebek demişti doktor

Nasılsın canım. Nasıl gidiyor kürler eşinde gelişme var mı. test falan yaptırdınız mı?
canım kürlerden mi bilemem ama ben hiç bişi kullanmadım ,,ilk tüp bebekte 2 tane embriyo transfer edilmişti,,bunda 3 embriyom oluştu 3 ü de öldü yani transferim iptal edildi :( kürlerden olmayabilir çünkü kürlerin yanında başka şeyler de kullandık onun için işe yaradı veya yaramadı diyemem ,,sizde durum iyidir inşallah..

canım kürlerden mi bilemem ama ben hiç bişi kullanmadım ,,ilk tüp bebekte 2 tane embriyo transfer edilmişti,,bunda 3 embriyom oluştu 3 ü de öldü yani transferim iptal edildi :KK43: kürlerden olmayabilir çünkü kürlerin yanında başka şeyler de kullandık onun için işe yaradı veya yaramadı diyemem ,,sizde durum iyidir inşallah..

haftaiçi eşim test olacak o zaman belli olacak bizim. haber ederim burdan.

Herkese selam arkadaşlar ocak ayında yaptırdığımız testte hareketlilik de sıkıntı vardı sayı ml de 20 milyon toplam 4 ml verdiği için toplamda 80 milyon sperm vardı ben 1,5 aydır keçiboynuzu ve incir yapıyorum eşime bugün ki sonuçlar ml de 53 milyon toplam 5 ml vermiş yani 265 milyona çıkmış hareketlilikte normal değerlere yükselmiş yani ileri+yavaş ileri=50 olmuş.

Herkese selam arkadaşlar ocak ayında yaptırdığımız testte hareketlilik de sıkıntı vardı sayı ml de 20 milyon toplam 4 ml verdiği için toplamda 80 milyon sperm vardı ben 1,5 aydır keçiboynuzu ve incir yapıyorum eşime bugün ki sonuçlar ml de 53 milyon toplam 5 ml vermiş yani 265 milyona çıkmış hareketlilikte normal değerlere yükselmiş yani ileri+yavaş ileri=50 olmuş.
hay maasallah ne guzel yukselmis baska sorun varmiydi esinde varikosel falan. ve keciboynuzunun pekmezimi yoksa kaynatip kendinmi yaptin ve incirinasil yedi. bizde sayi46 milyon hareket yuzde25 doktor bitkisel kullanma daha kotu olur dedi ama biz yinede keciboynuzu suyu yapiyoruz

tebrik ederim sayı ve hız güzel. inşallah bizde iyi haber alırız haftaiçi. saraçoğlunun çayları işe yaramıştır inş.

canım kürlerden mi bilemem ama ben hiç bişi kullanmadım ,,ilk tüp bebekte 2 tane embriyo transfer edilmişti,,bunda 3 embriyom oluştu 3 ü de öldü yani transferim iptal edildi :KK43: kürlerden olmayabilir çünkü kürlerin yanında başka şeyler de kullandık onun için işe yaradı veya yaramadı diyemem ,,sizde durum iyidir inşallah..

3.aşamayı sipariş veridniz mi canım?

hay maasallah ne guzel yukselmis baska sorun varmiydi esinde varikosel falan. ve keciboynuzunun pekmezimi yoksa kaynatip kendinmi yaptin ve incirinasil yedi. bizde sayi46 milyon hareket yuzde25 doktor bitkisel kullanma daha kotu olur dedi ama biz yinede keciboynuzu suyu yapiyoruz
Varikosel yokmuş eşimde ama stres yeme içme alışkanlıklarıda çok etkiliymiş.Eşim doktora gitmeden test yaptırmak istedi özel lab gidip verdi sonuçlar sayı sınırda hareketlilik kötü bende burdan bi arkadaşın vesilesiyle bu kürlere başladım keçiboynuzlarını 3 dk kaynatıp 20 dk bekletip içilen kür varya o bide zeytnyağında 1 gün bekletişmiş incir yedi 1,5 ay sonrada doktora gitti tabi doktor bi test daha istedi bide ultrason sonuçlar çok iyiydi doktora söylediğimde pek etki edeceğini sanmam felan dedi ama ben etkili olduğunu düşünüyorum şuan kürlere devam ediyoruz eşimin kilo fazlası var 10 kg kadar spora başladık bide promotil m şase verdi doktor 1 ay kullan bu sonuçlarla senin çocuğun olur dedi bakalım.Sigara içiyor onu pek bırakabileceğini sanmıyorum.

Sonucu öğrendin mi arkadaşım? inşaAllah hayırlı haberle gelirsin?
Ben bir şey sormak istiyorum. Hayıt tohumunu nasıl kullandınız?
Değerler sonradan düştü malesef ve gebelik sonlandı. Hayıt tohumunu az miktarda ezeceksiniz ve yemeklerden yarım saat önce içeceksiniz. Ama kaç dakika kaynayacak unuttum. 5 dakika olabilir.

arkadaşlar daha öncede bu konuya cevap yazmıştım.eşim ağustos 2015 ayında kürlere başladı.bende kasım 2015 de hamile kaldım.maalesef 2aylıkken bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.şimdi kürlerden yine sipariş verdik.bugün geldi ve eşim içmeye başladı.bize çobançökerten otu,atkuyruğu çayı,bal polen propolis karışımı bide soğuk pres incir çekirdeği yağı geldi.inşallah yine şifa olurda yine hamile kalırım.rabbim hepimize tez zamanda sağsalim kucağımıza alacağımız hayırlı evlatlar verir inşallah

arkadaşlar daha öncede bu konuya cevap yazmıştım.eşim ağustos 2015 ayında kürlere başladı.bende kasım 2015 de hamile kaldım.maalesef 2aylıkken bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.şimdi kürlerden yine sipariş verdik.bugün geldi ve eşim içmeye başladı.bize çobançökerten otu,atkuyruğu çayı,bal polen propolis karışımı bide soğuk pres incir çekirdeği yağı geldi.inşallah yine şifa olurda yine hamile kalırım.rabbim hepimize tez zamanda sağsalim kucağımıza alacağımız hayırlı evlatlar verir inşallah

İnşallah şifa olur canım.Sayınız falan kaç? 1.aşamada mı hamile kalmıştınız? Varikosel falan var mı? fazla sordum herhalde :)

İnşallah şifa olur canım.Sayınız falan kaç? 1.aşamada mı hamile kalmıştınız? Varikosel falan var mı? fazla sordum herhalde :)
yok canım sormadın:) evet 1.aşama bittiğinde hamile kalmıştım ama eşim hayıttan en fazla 2kere içmiştir.sayımız 2milyondu o zaman.yine yaptırdık.şuan sayı daha düşük fakat hareketlilik % 50 doktor hareket çok iyi sayı artmalı dedi.bende hocaya mesaj yazdım bunlar geldi bakalım hayırlısı.evet varikosel var canım solda .derece ameliyatta oldu eşim ama bize fayda vermedi :KK43:

yok canım sormadın:) evet 1.aşama bittiğinde hamile kalmıştım ama eşim hayıttan en fazla 2kere içmiştir.sayımız 2milyondu o zaman.yine yaptırdık.şuan sayı daha düşük fakat hareketlilik % 50 doktor hareket çok iyi sayı artmalı dedi.bende hocaya mesaj yazdım bunlar geldi bakalım hayırlısı.evet varikosel var canım solda .derece ameliyatta oldu eşim ama bize fayda vermedi :KK43:

Benim anlamadığım şu eşimin sayıda 2 milyon. ama 2 sene önce gebe kaldım ama bebeğimi kaybettim 7 aylıkken kan pıhtılaşmasından. geçen ay yine gebe kaldım ama hemen sonlandı. Bu sayılarla gebe nasıl gebe kalabiliyoruz. Eşim 2. aşama kürünün yarısında hamile kaldım. Varikosel var. At kestanesi varikosele iyi geliyormuş eşim ona başladı şimdi yanında daflon isimli ilcacı kullanıyor bakalım ne fayda göreceğiz. 3.aşamadayız.

Benim anlamadığım şu eşimin sayıda 2 milyon. ama 2 sene önce gebe kaldım ama bebeğimi kaybettim 7 aylıkken kan pıhtılaşmasından. geçen ay yine gebe kaldım ama hemen sonlandı. Bu sayılarla gebe nasıl gebe kalabiliyoruz. Eşim 2. aşama kürünün yarısında hamile kaldım. Varikosel var. At kestanesi varikosele iyi geliyormuş eşim ona başladı şimdi yanında daflon isimli ilcacı kullanıyor bakalım ne fayda göreceğiz. 3.aşamadayız.
benim gittiğim doktor daha önce doğal yoldan hamile kalmama rağmen tüp bebek olur bu sayıyla dedi.bende bu kürlerden bahsettim o zaman bi 6 ay daha deneyin olmazsa tüp bebek yapalım dedi.bende anlamıyorum ama sonuçta bir sperm döllüyor yumurtayı yani demek ki eşlerimizin sperm hareketleri iyi.bende cuma günü kan pıhtılaşma testi yaptırıcam.ablamdada cıkmış.doktor sendede olabilir dedi inşallah çıkmaz

Back
X