Canlar aynen ben de size çok alıştım..Allahım şikayet olmasın bademciklerim çooook fena. Bugun okula gitmedim. Kaslarım kemiklerim boyun kenarlarım göz yuvalarım oy oy günaha kefaret Allahım..ayakları dikmeyi ben de yapıyorum her ay hemde ama yolunu bulacak sperm her türlü gidiyo.olsun yapmaya devam..hem ayaklarım da dinlenmiş oluyor; ) her ay ben de hamile miyim sorusu geçiyor aklımdan..bu her kadında var bence çok istediğimiz için bence.inşallah dostlar..inşallah canlar..ben hemen çalışmalara başalrım diyordum ama penisilin içerikli olmayan antibiotiğe başldım..125gr ssrımsak 3 4 tane limon sıkıp azıcık da sirke koydu yani eşim yaptı sağolsun..dun 9 da yaptık normalde 21 gün bekletilmesi gerekiyor hatta aylarca ama b3n bugun yoğurda katıp yiyeceğim. Ayva suyunu yeni duydum onu da 2 saat sonrasında içeeim şiffa olsun inşallah...sağlık sağlık...dediğim gibi bu ay dinlenirim en azından...gerçi düşükten sonra yumurtlama günü değişiyormuş..bakalım nasipten öte yol yok...banadua edin sağlıklı birey olayım....sizzi seviyorummmmm....
çok geçmiş olsun canım