Kizlar2014 'ün ilk günü kırmizilarim az da olsa geldi.Normalde 5 gün var reglime ancak kürlerin etkisiyle sanirim erken geldi.Hayirli ugurlu olsun
Zeynep topu sana attim ona gore![]()
hayırlısı gonoz hayırlısı sakın,koyvermek yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar2014 'ün ilk günü kırmizilarim az da olsa geldi.Normalde 5 gün var reglime ancak kürlerin etkisiyle sanirim erken geldi.Hayirli ugurlu olsun
hayırlısı gonoz hayırlısı sakın,koyvermek yokcok mu geldi damla şeklinde mi?? ne yapalım önümüzdeki maçlara...regl zamanı oohh düşünme yok hesap yok iş güç koca film rütin işlere doya doya devam..
Tatlim emin ol hic moralim bozulmadi sanirim duyarsizlastimbenim ilk gunler cok az gelir sonra artar o yuzden simdi bir iki lekelenme seklinde basladi tatlim.Neyse ki bu gun iş yok dinlenme zamani
sen iyice iyilestin mi tatlim.Ayy bu hayitin tadi berbat, bogazimi yakiyor acı tadi. Ama civanpercemine gore daha iyi.
iyi aman öyle ol:) gerçekten sağlık olsun derler ya çok mübarek söz sağlık olsun ne yapalım ruh dengemiz sonra da sağlığımız mı bozulsun nasip...evet çok şükür iyiyim çook çok şükür:) hafiiff boğazımda gıcıklık var o kadar..bu arada ben antibiotik kullanıyordum ya ya biz birlikte olduk bi şiii olur mu ki,yani ilşkiden sonra 1 tane aldım sonra da bıraktım yan etki yapmıştı bana..neyse netten 31-75 günler arası içilmemeli diyo,inşallah bakalım..
hayıt,benim 2. kürümdü..civanperçemini dördüncü gününde alışmıştım ben yaaa:)) zaten ot çer çöp severim,hayıt derken limon der gibi ağzım ekşi ekşi sulandı ahahah:) şifa olsuuunn yarasıııın bebek getirsin arkasındaaaaaann:))
hadi yaa((hsg çektirdiğim ay benimde reglim 1 hafta önce gelmişti belki senin de erken gelecektir cnm.inşallah gelmez tabii en büyük temennimiz o:)
benim adet ağrısı dün başladı bugün daha şiddetli bende her an görebilirim kırmızıları![]()
evet demek ki tekrar başlanacak bu gibi durumlarda. bilmiyorum ki öyle yatak odamda duruyor gelen giden çok olunca mutfakta nereye saklayacağımı şaşırdım odaya koydum..aslında ilk kür 70-75 gün sürüyor 20 günde dinlenme sürem var daha.aslında arayayıp geri göndersem di mi??
Bence de geri gonder zaten 1. küre de para sayacaksin.O yuzden bos yere masraf yapmayin tatlim. Aslinda onlar 1. kürü gondersin sen de 2. kuru fiyatlari da aynisya odeme yapmamis olursun.
içeriği biliyorum aslında neler var içinde.. siteden alsam daha uygun oluyor:)))yaa çalışmalarımız da öyle 7-9-11-13-15 olmadı yani şu an 11-14 arası beraberdik.. zaten yumurtlama günü de şaşarmış düşükten sonra..Allahım hakkımızda hayırlısı olsun..arabamızda arıza verdi.. eşim masraf konusunda benden çok çok rahat ama neyse yaaaa saraçoğluna feda olsuuunnnn!!!! hep söylüyorum zaten hakkediyor!ben telefonda söylerim ya ben siteden alsam die:)))
Noldu diye sormayı unuttum)
Hicbir sey olmadi tatlim, sadece merak ettim senin nasil cikmisti diye, Zeynep 'in testleri hataliydi diye kafamda soru işareti olustu o yuzden tatlis
Ayyy , bu arada Zeynepcik nerede hic girmedi topige? Umarim her sey yolundadir.
buradayım:)
bir kaç gündür karnım çok fazla ağrıyo gece bile uyuyamıyorum.ilaç içmeye de korkuyorum.dün akşam devlet hastanesinin aciline gittik önce kan testi yaptırmak istedim ona göre ilaç alacaktım ama gebelik testi yapmıyolarmış. geri geldik eve ayaklarıma sıcak su torbası koyuyorum şimdi biraz rahatlatıyo.sanırıım ayaklarımı üşütmüşüm![]()
çok geçmiş olsun tatlım devlet hastanesine bak kıytırık bi bhcg nile yapılamıyor! tı tı tı..neyse dikkat et.babam hep der o gün bile arayıp kızım kızım ne gelirse ayaktan gelir sakın üşütme ayaklarını..
Cok gecmis olsun Zeynepcik :-( tühh yaa, nasıl üşüttun ki cıplak ayak mi gezdin?
Museltcigim, benim babam da her zaman der "Ayaklarini sicak ; başını serin tut "diye.
İs yaparken mi cok suda kaldin?
Devlet hastaneleri de bitmis artik, cok sacma geldi testin yapilamamasi.Aslinda şu ovulasyon testini bir dene, ne zarari var ki gebelik olunca cift cizgi oluyormus.Belki cikar? Ona göre de ilac alip almamaya karar verirsin tatlim.
sağol canımm..
canım ayaklarıma çok dikkat ederim aslında.evde pandufla gezerim.sıcak su torbası iyi gelince öyle tahmin ettim.bugün iyiyim bakalım ilaçlık durumum yok:)
sen nasılsın?görüşemiyoruz.lekelerden ne haber:)))