Kızlar ben size bi şiii demeyi unuttum ben 1 kez maydanoz süt buharı yapmıştım aslında yapmaya çalışmıştım))))) çünkü demir kova/kazan yoktu böyle güğüme oturmaya çaılışmıştım kocam gayet ciddiyardım ediyordu ben halime gülmekten:)))))) ayyy yazarken bile gülüyorum ama kürlere başlamaıştım daha sanırım ya gerçekten zamanı hatırlamıyorum ama yok yok kür falan başlamaıştım..ya yapsam ne olur ki
))) gece gece... bi de ağlıyorum lan ben
(( lan yazasım geldi; ((( ağladım ve eşim de istiyor artık yaa ilk bi sene yani bu yaza kadar daha erken değil mi diye 15 gün konuşmamıştım şok olmuştum baş ağrısı çeke çeeke ağlaya ağlaya gecmişti günlerim...bugun gıyım tarzından bı modelı fösterdıgım yaa bılıyorsun sevmıyorum dedı gulerek sarılıp cocugumuza gıydırırsın dedı ben de oooooooo cocuugumuza bu tarzı gıydırene kadar 40 yasına geleceğım belkı ıcımden de emınım tarzım degısır belkı öööö dıye gözlerım doldu o da hemen tamam tamam alalım gıyecegım dedı
)
Ya hu bı taşla iki kuş yanii))neyse yazının konusuna gelelım regl bıtmek uzre yarın yapsam mı kiiiiii hııı ne dersınız????
bir ben yatmamisim herhalde muslet cok merak etim maydanos sut ne icin ve nasil yaptin Allahim sen yardim et daha neler yapacagiz cok guldum hemde uzuldum