Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ben size bi şiii demeyi unuttum ben 1 kez maydanoz süt buharı yapmıştım aslında yapmaya çalışmıştım;)))))) çünkü demir kova/kazan yoktu böyle güğüme oturmaya çaılışmıştım kocam gayet ciddiyardım ediyordu ben halime gülmekten:)))))) ayyy yazarken bile gülüyorum ama kürlere başlamaıştım daha sanırım ya gerçekten zamanı hatırlamıyorum ama yok yok kür falan başlamaıştım..ya yapsam ne olur ki;)))) gece gece... bi de ağlıyorum lan ben :((( lan yazasım geldi; ((( ağladım ve eşim de istiyor artık yaa ilk bi sene yani bu yaza kadar daha erken değil mi diye 15 gün konuşmamıştım şok olmuştum baş ağrısı çeke çeeke ağlaya ağlaya gecmişti günlerim...bugun gıyım tarzından bı modelı fösterdıgım yaa bılıyorsun sevmıyorum dedı gulerek sarılıp cocugumuza gıydırırsın dedı ben de oooooooo cocuugumuza bu tarzı gıydırene kadar 40 yasına geleceğım belkı ıcımden de emınım tarzım degısır belkı öööö dıye gözlerım doldu o da hemen tamam tamam alalım gıyecegım dedı;))
Ya hu bı taşla iki kuş yanii;)))neyse yazının konusuna gelelım regl bıtmek uzre yarın yapsam mı kiiiiii hııı ne dersınız????

bir ben yatmamisim herhalde muslet cok merak etim maydanos sut ne icin ve nasil yaptin Allahim sen yardim et daha neler yapacagiz cok guldum hemde uzuldum

Ya inanın yazarken gülmekten tam anlatamamıştım;))) çünkü inanın tam yapamadım cunku hem yandım hem dar bı seye oturmk denge kuramamak eşim yazık sırf ben ıstedgım icin ciddi ciddi yardım ederken onu o halde gorurken gulmekten rahat otuurup yapamaıştım ama 2 dk olmustur dıye dusunuyorum..ya kurlerım dıyorum Allahın ıznıyle de ıste ne yaparsın sabırsızlık;))) burdan bı bayan tuplerı patlatmıss dıye yazdı arkadas korkttum sımdı yaaaa neyı merak etsem altında olumsuzluk cok oturmam bende 1 kılo sut bı demet maydanoz azıcık kaynt otur ustune usutme bu kadar ;)))) yanı bu kadar yazılıyodu ben de oyle yapmaya calısmısıtım..

Ya inanın yazarken gülmekten tam anlatamamıştım;))) çünkü inanın tam yapamadım cunku hem yandım hem dar bı seye oturmk denge kuramamak eşim yazık sırf ben ıstedgım icin ciddi ciddi yardım ederken onu o halde gorurken gulmekten rahat otuurup yapamaıştım ama 2 dk olmustur dıye dusunuyorum..ya kurlerım dıyorum Allahın ıznıyle de ıste ne yaparsın sabırsızlık;))) burdan bı bayan tuplerı patlatmıss dıye yazdı arkadas korkttum sımdı yaaaa neyı merak etsem altında olumsuzluk cok oturmam bende 1 kılo sut bı demet maydanoz azıcık kaynt otur ustune usutme bu kadar ;)))) yanı bu kadar yazılıyodu ben de oyle yapmaya calısmısıtım..

Aaayyy tatlim, ne degisik bir seymis o, gerci maydonoz harika bir seyde.Tam olarak ne işe yariyor bu tarif? ama cidden kovaya oturmaya calismak biraz komik geliyor :-) ayyy yeterki bebislerimize kavusalimda raziyiz komik, tuhaf seyler yapmaya.
Herkesr iyi pazarlar...

Evet razıyız denemeye;))) valla tatlım soğan suyu gibi bi şiii, iltihap tüp tıkanıklığı vs ne varsa..benim teyzemin 10 yıl çocugu olmadı gerci eşiyle ayrı yerlerdeydi hep ama o hem suyunu içermiş hem de oturmuş,, o da demişti bana..ama beeeennn evliliğin ilk 6 ay kür hiçbir şey denemiyor kulak arkası yapıyordum şimdi ;))
Neler geliyor aklıma bu forum beni bu hale getiriyor, bizim sayfadan başka sayfaya hele hele altenatif tıp konuuna hiç girmemek lazım...birden fazla karısım ters tepebilir Allah muhafaza. Ama maydanoz söyle 2 dk oturum bi şi yapmaz sanırım..ne dersiniz;))) sana da iyi pazarlar tatlımmmmmm...

off kızlarrr:50::50:çok mutsuzum ben,sinir oluyorum hamile kadınlara:47::47::47:

off kızlarrr:50::50:çok mutsuzum ben,sinir oluyorum hamile kadınlara:47::47::47:

canımmmm bir gün bizde onlardan olacağız inşallah..hiç sinir olma:(( düşünsene hamile kaldıgında bebek isteyenlerin de öyle düşündüğünü..ben havalı havalı saçma sapan biz bebek düşündük yaptık diyen beyinsizlere sinir oluyorum o kadar masum hamileleri aksine seviyorum soruyorum hep anlatsınlar istiyorum ama onlar biliyorumki benim üzüldüğümü zannediyorlar kısa kesiyorlar:))))))))) eeeen yakın arkadaşımdan biliyorum:DDD halbuki ben hergün soruyorum...dua edelim zeynepcikkkk ne olur yıpratma kendini..üzülmek ayrı...oalcak inşallahhh...bu arada ben besmele i şerif yazıp üzerimde taşımayı düşünüyorum...inşallah Rabbimin ismi vesilesiyle...

Tatlım ,üzülmemek elde değil.Bazen hamile olacağımı görmek imkansızmış gibi geliyor.En azından şu sıralar böyle olumsuz ,negatif takılıyorum .Umutsuzluk daha beter bir şey.İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz..

hayatım,öyle iyi anlıyorum ki seni...şu aralar aynı duygular içersindeyim bende...inşallah kurtuluruz biran önce şu ruh halinden...

Zeynepcik ,geçen bir arkadaşım diyordu baharda insanlar daha çok depresyona giriyormuş,bu bilimsel bir araştırmaymış.Sanırım bizim bu özel durumlarımız da üzerine tuz biber oldu.
edinenebedinene 'nin yazdıklarını okudun mu? Bir ilaçtan bahsediyor ancak daha araştırmadım.Gerçi bir şeyler kullanmaktan da bıktık o da ayrı bir konu.

Arkadaşım hoş geldin aramıza,hamile olmana çok sevindim.Sizin tam olarak sıkıntınız neydi?Bu ilacın prospektüsünde tam ne olarak ne yazıyor?Şifanın nereden geleceğini bilemeyiz tabiki ama yine de insan ister istemez tedirgin oluyor.Bize biraz daha ayrıntılı anlatırsan çok seviniriz :)

Museltcik bu ilacı daha araştırmadım ama şu anda senin gibi düşünüyorum.Ancak bir sürü kişi hamile kaldı diyor arkadaş.Ayy ne bileyim kafam karıştı.Gerçi Bulgaristan ,Romanya taraflarında ilaç vb . konularda çok iyiler onu biliyorum da.İyisi mi biz hocamızın 3. aşamasını da tamamlayıp ona göre hareket edelim .

Kızlar şu ilacı iyice bir araştıralım .Tüp bebek yapmadan önce denenebilir diye düşünüyorum .Ne dersiniz?
NOT:İNŞALLAH tüp bebeğe gerek kalmaz AMİN.[/QUOTE]

vaalla deneyin derim hicbir zararı yok emin olun pcoya birebir bi kere benim 43 tane yumurtam vardı kücük kücük ve su an hamileyim ayrıca erkek infertilitesinde endike bi ilac arkadasın esinin sıfırdı spermi simdi normal yolla hamile benm basımın etini yediler arkadaslar bize de getir die esim gümrükcü birkac tane getirtebilmişti kızlar birbirini yedi bize ver die tabi sifa allahtan ama bizde elimizden geleni yapuıp degişik yollar denemeliyiz mücadele şarttt

canımmmm bir gün bizde onlardan olacağız inşallah..hiç sinir olma:(( düşünsene hamile kaldıgında bebek isteyenlerin de öyle düşündüğünü..ben havalı havalı saçma sapan biz bebek düşündük yaptık diyen beyinsizlere sinir oluyorum o kadar masum hamileleri aksine seviyorum soruyorum hep anlatsınlar istiyorum ama onlar biliyorumki benim üzüldüğümü zannediyorlar kısa kesiyorlar:))))))))) eeeen yakın arkadaşımdan biliyorum:DDD halbuki ben hergün soruyorum...dua edelim zeynepcikkkk ne olur yıpratma kendini..üzülmek ayrı...oalcak inşallahhh...bu arada ben besmele i şerif yazıp üzerimde taşımayı düşünüyorum...inşallah Rabbimin ismi vesilesiyle...

haklısın ama bu aralar ruh halim pek iyi değil.

besmele i şerifi bilmem kaç kere yazıp üzerinde taşımalı diye bende duymuştum.acaba kaç tane yazmamız gerekiyor?
bir keresinde 21 kere yazıp ilişki sırasında elimde tutmak istedim,eşim kızdı çarpılırız diye bende yatağın ucuna koydum,şimdi komidinin üzerinde bekliyor belki vesile olur diye.:emir_bebek::49:

Cok dusuk iki milyon uc aydir saracoglu hocamizin kurlerini kulaniyordu esim ikinci asamaya baslamada umutla test yapti sonuc ayni yoruldum Allahim sen yardim et kimseyi evlat hasretiyle yakma

eşinde varikosel filan var mıydı?o kürlerin mutlaka faydası oluyor tatlım,2. kürde farkı inşallah göreceksin,umudunu kaybetme sakın.

Ben bunu duymustum ama hic yapmadim yani kaynatip ona oturcakmisin yapacak uygun sey yokki :) ama simdi buna ozel tencere falan bile alabilirim :) rahim filminden cok korkuyorum ben ya :( belki tikaniklikta yoktur ay ben napcam boyle cok korkuyorum aklima herseyi denemek geliyor allah yardimcimiz olsun..canim bu arada sana cok guldum kiyamam ya halimize sukur esinide ciddiyetinden dolayi tebrik ederim :)

eşinde varikosel filan var mıydı?o kürlerin mutlaka faydası oluyor tatlım,2. kürde farkı inşallah göreceksin,umudunu kaybetme sakın.

Insallah 2 asamada biraz artsa bide saglikli sperm hic yok Rabbim sen yardim et 2 asama biterse tup bebek tedavisine basyacagim ama cok yorgunum gucum kalmadi zamanim yok yas 35 cok esimde hic sorun yok neden oldugunu anlamadilar yani hic sorun yok diyorlar

Insallah 2 asamada biraz artsa bide saglikli sperm hic yok Rabbim sen yardim et 2 asama biterse tup bebek tedavisine basyacagim ama cok yorgunum gucum kalmadi zamanim yok yas 35 cok esimde hic sorun yok neden oldugunu anlamadilar yani hic sorun yok diyorlar

keçi boynuzu kürünüde dene faydası olur belki.
inşallah çok güzel artışlar olur canım,sıkma canını lütfen.

keçi boynuzu kürünüde dene faydası olur belki.
inşallah çok güzel artışlar olur canım,sıkma canını lütfen.

cok tesekur ederim iyi dileklerin icin zeynep cok iyisin esim kurle beraber keci bonuzuda kullaniyor rabim hepimizin yardimcisi olsun kizlar tek diyecegim zaman kaybetmeyin elinizde geleni yapin cunku zaman su gibi akiyor daha cok sansiniz varken kullanin benim yasadigimi sizde yasamayin yas ilerledikce tup bebek sansimizda azaliyor

Son düzenleme:
kizlar cok kotuyum esimin sperm sonuclari degismedi 3 ay oldu kure baslayali 2. asmaya baslicak esim ama hic umudum kalmadi

nizarcığım,sabırlı bi süreç bizim durumlarımız..ne olur umutsla kürleri:(( bazen umutsuzluğa kapılma yorulma..umutla uygula..bazen bende de oluyor ama inan hamile kalınca bianda bitiyor unutuluyor ve hatta aferin diyorsun iyi ki bırakmamışım diyeceksin..2.aşama belki katlayacak değerleri belki 3.aşama.yani su an vücut belkiancak kendine geliyordur bilemeyiz..anlatabiliyor muyum..hocamızı mutlaka ara..ulaşmaya çalış anlat..vardır kürlerin bi faydası pat diye fırlayacaksa neden 2.aşama 3.aşamaya gerek duyuluyor o zaman değil mi?? demek ki 1.aşama anca 2.aşama artıyor 3.aşamaya kalmadan güzel haberler..burdan biriyle yazışmıtık tam 1,5 yıl kullanmış bayan. biiir bucuk yıl hocamızla irtibat halinde görüşmüş hocamız sende ışık görmesem ugraşmam kızım demiş..bak sabırla lütfennn...

nizarcığım,sabırlı bi süreç bizim durumlarımız..ne olur umutsla kürleri:(( bazen umutsuzluğa kapılma yorulma..umutla uygula..bazen bende de oluyor ama inan hamile kalınca bianda bitiyor unutuluyor ve hatta aferin diyorsun iyi ki bırakmamışım diyeceksin..2.aşama belki katlayacak değerleri belki 3.aşama.yani su an vücut belkiancak kendine geliyordur bilemeyiz..anlatabiliyor muyum..hocamızı mutlaka ara..ulaşmaya çalış anlat..vardır kürlerin bi faydası pat diye fırlayacaksa neden 2.aşama 3.aşamaya gerek duyuluyor o zaman değil mi?? demek ki 1.aşama anca 2.aşama artıyor 3.aşamaya kalmadan güzel haberler..burdan biriyle yazışmıtık tam 1,5 yıl kullanmış bayan. biiir bucuk yıl hocamızla irtibat halinde görüşmüş hocamız sende ışık görmesem ugraşmam kızım demiş..bak sabırla lütfennn...

insallah canim cok tsk ederim insallah senin dedigin gibi olur kurlere devam bilmiyorumki hemen arasam yanlis anlar hocamiz ikinci kurude kulansin insallah iyi sonuc alir ya benim ikinci kurde iki dane bikisel cay var bilmiyorum once hangisini kulanacak mecbur aramam lazim bu hafta. kizlar dua edin benimde dualarim sizinle kzlar hemen hastahaneyi ariyacagim uc ay icinde tup bebek denemek istiyorum uc ayida belki hocamizin verdigi kurlerin yarari olur diye bekliyecegim

zeynepcik...buralardayım bakınıyorum geri çıkıyorum..ne yazayım diyorum:)maydanoz buharına oturamadım süt yoktu evde vardı da yoğurt için mayalayacaktım:)) 110 besmele yazdım arapça.2 sayfa tuttu sardım kocamaaan oldu taktım boynuma baktım blli oluyor ve gece daha küçüğü için yazdım ve oldu yarım sayfadan az ışık tutarak yazdım..ablam fatihte kurslarda kalmıştı hocasını arayıp bi sakıncası olur mu demiştim. hayır olmaz dedi..bu sabah bitti eve geçince yenisini sarıp kolye ucuna takacağım inşallah.. Allah biliyor görüyor..demek ki biz de bekletiliyoruz ne yapalım..duadan başka hiçir şeyi hevesle yapmamıyorum..saarçoğlunu aradım ilk bitki çayı 100 tl ikisini birden almayayım dedim..öyle işte..haftaya salı soğan suyu ilk aşama bitiyor salıya kadar gelir inşallah..

Back
X