Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kürü almıstınız ve kaca almıstınız cnm :44::44:
kac yasındasınız?sorununuz neydi?kac yıllık evlisiniz?
güle güle alın kucagınıza bebeginizi darısı bizlereeee![]()
ahh bitanemmmmmm ayyy inanamıyorum yaaaa
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun sevinçten ne yzacağımı bile bilmiyorum yaaaa....
tatlımm hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim...inan sevinçten ağlıyorum şuandA...
Allah kucağına almayı nasip etsin cnm
Tatlimmm benimm, neredeyse 1 yildir birbirimize yol arkadasi olduk.İnan esimden sonra ilk buraya size yazdim ve dualarimda size geldi..
Rabbim sizlerin de mujdeli haberlerini duymami nasip etsin.
Bu ay kafan o kadar rahatti ki anlatamam yani hamileligi hic dusunmedim bile, hani herkes diyor ya ne vakit gebelik stresini attim o zaman hamile kaldim diye.iste ben de aynen onu yasadim. Ne olursun asla ümitsizlige kapilma.Bak biliyorsun senin esinin morfoloji ve hizi benim esimin kinden daha iyiydi ilk tanistigimizda.Benim o vakitler hic umidim yoktu .Rabbim Ol deyince oluyor.yani sende rahatlikla hamile kalabilirsin. Mevsimlerden Bahar, insallah biz tabiat gibi cogaliriz, belli mi olur :)
madem öyle memnun oldum. uzaktan da olsa tanışıyormuşuz.
inşaAllah canım. kan tahlilin daha gebeliğin yeni olduğunu gösteriyor. belki pazartesi kesen görünmeyebilir ama inşaAllah hayırla bebeğinin gelişimini görür, pıt pıt kalp atışlarını duyarsın, bize de anlatırsın o heyecanlarını. biz de seviniriz
şöyle bir geçmişe göz gezdirdim tekrar. sanırım 8 ay kadar sürmüş hocayla tedaviniz.
canım hayıt kullandım demişsin ya. biliyorsundur belki ben pkoluydum ve soğan kürü yapıyordum bu 3. ayım ve bitince benim de aklımda şu an hayıt var da. hoca bitki halinde mi gönderiyordu? sanırım hapı var onun. bitkiselmiş. ben hapını kullanmayı düşünüyordum. sen hangisini önerirsin?
Allah razı olsun canımmm..inan kendim hamile kalmış kadar oldum,senden müjdeyi aldık ya yakında biz de hamile kalacağız inşallah inanıyorum...
ayyy o kafa bir türlü rahat olmuyor benim:)))kendimi bir daha ki ay yaptıracağımız tüp bebeğe adapte ettim:)))
Allah'ım keseyi görmeni,kalp atışlarını duymayı da nasip etsin sana tatlımmm..
ee o zaman iğne oyalı mendil yapmaya başlayayım pıt pıtları duy da:)))
geldi muselttt:)))bizi bırakmak yok ama taze annee:)))Fistigim, insallah kesenin de pıt pıtlarin da mujdesini yazarim teyzeleri.Coookkkk dua ediyorum sizlere.Tup bebekte.cift embriyo olsun ki biz de ikiz yegen sahibi olalim![]()
Museltcik nerdeee?
Zeyneeeeeeppppp:))))))))
Ayyyyy çokkk tatlıyız bizzzz)))
Canımmmmmmm canımmmmm canımmmm gözleerim doluyo ya Allahhımmmm Allahhhımmmm)) Allah tamamına erdirsin keseyi kalp atışı kendisini de sağlıcakla kucağına alırsın nasıllll mutlu oldum nasılllll:))) namazlardan sonra heppp dua ediyordum hepppp...çok şükür darısı bizlere..ayyyy gonozzzz özel hayatta da görüşmek istiyorum seninle yaa!! Biiin kere maşşalaahh çoook sevindim çoook...son sayfayı açtım baktım zeynep teyze oluyoruz dedi diğer sayfaya geçen saniseler geçmedi Allahım acaba kim kim
)) saraçoğlu hocamızdan Allah razı olsun..sizin 2.aşama bitmişti değil mi..totalde kaç gün oldu yani ilk aşamayla hamile kalma zamanın kaç ay? Ben 70gün sonra öğrenmiştim 1.aşama biter bitmez..bakalım 3-4aksadı ama..ayyyy yaaaaaaa
))))))
Tatlimmm, Dualarim hep size, esimden sonea size yazdim mujdeyi daha kimseye haber vermedik.Kolay degil birbirimize dert ortagi olduk, dualarimizda yer bulduk.
Tatlim esimin 2. kuru yaklasik 3,5 ay surdu son iki cay kaldi, benim ise sogan 21 gun bir de 1 bitki daha var o kaldi yani benim kurler yarida kaldi.
Dedigin gibi Saracoglu hocamiza milyonlarca kez tesekkur ediyorum.Rabbime sukurler olsun ki boyle muhtesem bir insani,bizler icin gondermis.
İnsallah keseyi ve kalp atisini da goruruz.
Kizlar ne zaman doktora gitmeliyim.Cok acik renkte kahverengilerim arada geliyor.
Tatlim degerleri hic hesaplayamiyorum ama reglim 3, 4 gun gecti. Hayit tablet degildi, hahif ezip kullaniyordum 2 gun oncesine kadar.bence bitki kullan .ben pkoverden kurtuldum hocamiz vesilesiyle.insallah.herkes şifa bulur.
Merhaba arkadasim, hocamizin 2. kürünü yeni bitirdi esim oyle hamile kaldim.Esimde morfoloji :%2 di hiz ise %3 tü, bende de pkover vardi.Yani hem ben hem esim tedavi gordu.Ben pkoverden kurtuldum esiminde morfolojisi duzeldi.Sayfalara goz atarsan degerleri inceleyebilirsin.Memorial daki doktor direkt tüp bebek demisti, ümit vermemisti.Allah hocamizdan razi olsun.Keseyi gorunce daha cok mutlu olacagim. Rabbim evlat hasreti ceken herkese nasip etsin. AMİN
Cok dogru soyluyorsun resmen depresyona girmisti, hatta bebek olayini rafa kaldirmistim neredeyse.Bence de pis seytanhayatım,pazartesi hünü mutlaka git doktora bence.sana progestan verir,böylece kahve akıntın kesilmiş olur.
keseyi daha 1 hafta sonra görürsün sanırım.
geçen bir yerde okumuştum.birşeyin olmasını istediğimizde çok dua ederiz,sona yaklaştığımızda şeytan bize vesvese verir ve karamsarlığa kapılırız,çünkü şeytan duanın kabul olacağını hisseder ve kulu yoldan çıkarmaya çalışır yazıyordu.hani geçenler de sende karamsarlığa kapılmıştın,demek ki duan kabul olduğu için şeytan vesvese vermiş sana.pis şeytan![]()
Tatlimmm, Dualarim hep size, esimden sonea size yazdim mujdeyi daha kimseye haber vermedik.Kolay degil birbirimize dert ortagi olduk, dualarimizda yer bulduk.
Tatlim esimin 2. kuru yaklasik 3,5 ay surdu son iki cay kaldi, benim ise sogan 21 gun bir de 1 bitki daha var o kaldi yani benim kurler yarida kaldi.
Dedigin gibi Saracoglu hocamiza milyonlarca kez tesekkur ediyorum.Rabbime sukurler olsun ki boyle muhtesem bir insani,bizler icin gondermis.
İnsallah keseyi ve kalp atisini da goruruz.
Kizlar ne zaman doktora gitmeliyim.Cok acik renkte kahverengilerim arada geliyor.