- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisanliyken simdiki esimde onceden evliyken telefonda konusuyoduk diyo karisi geldi kimle konusuyosun diye sordu oda senden daha guzel biriyle konusuyorum dedi diyo biz oyle buyuk bi ask yasadik diyoNişanlıyken, evli bir adama aşık olmuş...hem nişanlısının, hem de bir kadın ve 3 çocuğunun ahını almış.
Buna rağmen gelecekten güzel beklentileri varmış ya, helal kadında ki özgüvene. "Tüh ya, sen herşeyin en güzelini hakkederken, muhtemelen 0 3 çocuklu kadın bile senden iyi durumdadır şimdi. Ex-nişanlından hiç bahsetmiyorum zaten" deseydin...
Sutu kesildi cocuga birak mamayi sut alamadi ikincisine hamile bide tek uzuldugum cocuk zaten annesi babasindan gizli para yolluyo arada anne iste yazikhadi diyelim cahil aklıyla hareket etti kaçtı.. çocuk neyin nesiacılarından hiçmi ders almamış
![]()
Ben
Nisanliyken simdiki esimde onceden evliyken telefonda konusuyoduk diyo karisi geldi kimle konusuyosun diye sordu oda senden daha guzel biriyle konusuyorum dedi diyo biz oyle buyuk bi ask yasadik diyoboyle dusunen bi insana ne denilirki
Allah sana akıl fikir versin denir, vah ki vah senin yetiştireceğin çocuğa denir...Ben
Nisanliyken simdiki esimde onceden evliyken telefonda konusuyoduk diyo karisi geldi kimle konusuyosun diye sordu oda senden daha guzel biriyle konusuyorum dedi diyo biz oyle buyuk bi ask yasadik diyoboyle dusunen bi insana ne denilirki
Mrb kizlar kiminiz ne alaka diyecek belki ama tutamadim icimde komsumuzla muhabbet ederken konu konuyu acti evliliklerimizden bahsettik kendisi 24yasinda 1 yasinda bi oglu var kocasi kendisinden 20 yas buyuk kacarak evlendim dedi kocasi ozamanlar baskasiyla evli uc cocuk babasi onceki karisindan cocuklar ailesiyle gorusmuyo kiz babasi ölumede gelmesin demis bes sene olmus kacali ozamanlar nisanliydim baskasiyla diyo evli bi adama asik oldum diyo kacarken hersey oyle guzel geldiki bana guzel bi evde yasayacagimi asik oldugum insanla mutlu olacagimi sandim diyo esinin ailesi reddetmis bunu maddi olarak cok kotuler babam beni affetse hic arkama bakmam giderim diyo butun bu sozlerin arkasindan bide bi aylik hamileyim dediilk cocugunda dogum yaptigi zaman hastaneye biz gittk annemle kimsem yok benim diye anne diye sayikladi Allah herkesin evladini korusun ne denilirki baska cok yazik cok
![]()
Yarın öteki gün zampara kocası, kendinden daha güzelini bulsun da tadına baksın bakalım aldatılmanın!Ben
Ben
Evet gorusuyorum oyle can dostum arkadadim degil mrb mrb okadar ama annem yardim ediyo ve Allah rizasi icin o cocuk icin diyo gunahsiz bi yavru sucu yok diyo soylenmez boyle seyler ama bezinide aliyo sutunude bayramliginida ne kiz ne kocasi umrumda dgl kendi yaptiklarinin cezasini oyle bi cekiyolarki Allah uc cocugun hakkini kimsede koymaz baskada bisey diyememO kadar sinirlenmenize rağmen yine de dayanıp görüşmeyi sürdürüyorsunuz, helal olsun. Benim o sinir sistemimin alt üst olmasıyla bir daha yüzüne bakmazdım. İnsanın duyunca bile bünyesi kaldırmıyor. Kadına hiç üzülmedim. Sokaklara düşse, bir yudum suya muhtaç kalsa yine de üzülmem, oh olsun derim! Bunun aşkla ilgisi yok, kişilikle ilgisi var. Herkesin kolay kolay yapacağı şey değil. Bu kadar zayıf iradeli, kişiliksiz bir insanmış, hak ettiğini yaşıyor. İnşallah eski eş ve eski nişanlı hayatlarıma huzur içinde devam ediyorlardır.
Adamin annesi kardesleri hickimse gorusmuyo adamla adamin ne kadar mali mulku kaldiysa hepsi annesinin ustuneymis kadin herseyi o uc torunun adina gecirmis kadin ccuklarina bakiyo oglu kacirdigi kizla yasit nerdeyse goruyorum bazen valla kadinin umrunda bile degil ve hic ah etmiyo hic ben mutlu edemedim o etsin bakalim diyo sadece osmanli kadin derler ya oyle bi hanim ciddenO kadar sinirlenmenize rağmen yine de dayanıp görüşmeyi sürdürüyorsunuz, helal olsun. Benim o sinir sistemimin alt üst olmasıyla bir daha yüzüne bakmazdım. İnsanın duyunca bile bünyesi kaldırmıyor. Kadına hiç üzülmedim. Sokaklara düşse, bir yudum suya muhtaç kalsa yine de üzülmem, oh olsun derim! Bunun aşkla ilgisi yok, kişilikle ilgisi var. Herkesin kolay kolay yapacağı şey değil. Bu kadar zayıf iradeli, kişiliksiz bir insanmış, hak ettiğini yaşıyor. İnşallah eski eş ve eski nişanlı hayatlarıma huzur içinde devam ediyorlardır.
benim komşunuza teşekkür edesim geldi o kadını kurtarmış o adamdan belayı da kendi başına almış. aslında ilahi adalet ne güzel tecelli ediyo da bazen biz farkına varamıyoruzAdamin annesi kardesleri hickimse gorusmuyo adamla adamin ne kadar mali mulku kaldiysa hepsi annesinin ustuneymis kadin herseyi o uc torunun adina gecirmis kadin ccuklarina bakiyo oglu kacirdigi kizla yasit nerdeyse goruyorum bazen valla kadinin umrunda bile degil ve hic ah etmiyo hic ben mutlu edemedim o etsin bakalim diyo sadece osmanli kadin derler ya oyle bi hanim cidden