Ibretlik Aptalligim

canım öncelikle arkadaşını aracı koycak kadar güveniyomusun arkadaşına..ağzıma almak istemiyorum ama yarım saat konuşmakda pek hayra alamet değil..sen arkadaşlığını bi gözden geçir vbence

canım öncelikle arkadaşını aracı koycak kadar güveniyomusun arkadaşına..ağzıma almak istemiyorum ama yarım saat konuşmakda pek hayra alamet değil..sen arkadaşlığını bi gözden geçir vbence

Ben de guvenmiyorum aslinda ama o an baska carem yoktu
Gecen yokladim bi numarasini silmis mi diye
Numarayi istedim verdi ya silmemis ya da eski konusmalardan buldu
Ama ayrilma sebebimiz bu degil

Umarım sınavın iyi geçmiştir,boşver ilişkiyi falan..:/

Gecmedi malesef :(
Zaten cok zordu son yillarin en zor sinaviymis
Normalde yapabilecegim sorulari yapamadim
Zaten cok yuksek bir sey beklemiyordum
Hakkim helal olmasin ona diycem ama demiyorum
Allaha havale ediyorum onu
Ne hali varsa gorsun

beş para etmez, gününü gün etmenin derdinde olan serserinin tekiymiş. kesinlikle tek bir damla göz yaşına bile değmez canım. asla görüşme artık. karşına neler çıkar neler... ben de eskiden böyle tiplerle karşılaşmıştım bekarken, dönüp arkama bile bakmadım niyetini görünce. iyiki öyle yapmışım, eşimi buldum ve evlendim. adam ciddi olsa seni sevse sınavını mahvetmeye kıyamazdı. hadi sevmeyi geçtim sana azıcık değer verse kıyamazdı senin geleceğinle oynamaya:(

beş para etmez, gününü gün etmenin derdinde olan serserinin tekiymiş. kesinlikle tek bir damla göz yaşına bile değmez canım. asla görüşme artık. karşına neler çıkar neler... ben de eskiden böyle tiplerle karşılaşmıştım bekarken, dönüp arkama bile bakmadım niyetini görünce. iyiki öyle yapmışım, eşimi buldum ve evlendim. adam ciddi olsa seni sevse sınavını mahvetmeye kıyamazdı. hadi sevmeyi geçtim sana azıcık değer verse kıyamazdı senin geleceğinle oynamaya:(

Sevmeyi gecti, insan nefret ettigine bile bunu yapmaz
Hak meselesi sonucta
Sevmiyor beni kullaniyor falan tamam da
Yine de dusunmesi lazimdi
Ne kadar serefsiz olursa olsun biri bunu yapmazdi bence
Diyorum ki acaba bumkadar mi katlanilmazmisim
Ben ona o kadar cok deger verrmistim terkettigi iki kizdan biri olmayi hakettigimi dusunmuyorum
Neyse artik oldu bitti zaten
Ben de artik su hayatimin askiyla karsilasmayi istiyorum
Birini sevmek ve sevilmek (daha dogrusu oyle sanmak:D) guzelmis

limon kız sen üniversite okuya yetişkin biri değil misin? ailenden uzak tek başına yaşamayı başarabilen??
neden araya birini sokuyorsun konuşma olarak.. ikiniz karşı karşıya gelip konuşamıyor musunuz? en büyük hata bir ilişkide 2. kişiyi devreye sokmaktır.

evet 3.kişiler her zaman tehlikelidir hem bnm arkadaşım nişanlımla nie yarım saat kouşuo ne hakla ??????????? bence onlar birlkte olcaklar yani sevgili olarak dikkat et ..

bence bu çocuk tam bı aptal daha ıyısını bulursun insallh... genelı aynı ama napalım yaradılış bu demekten kendımı alamıyorum

Arkadasimla aralarinda bisey yok yuzyuze bile tanismamis insanlar zaten kiz kapali ve eski sevgilim de oyle kizlari sevmiyor nefret eder
Eminim oyle bisey olmadigindan
Sadece son hafta resmen buyu yapilmis gibiydik
Kullandi ve gitti yani
Ama bu isin icinde bir is var kesinlikle
Belki de baska bir kiz vardir aklindan cikaramadigi

Yuzyuze konusuna gelince
Cuma gunu bulusacaktik ama evde kavga cikmis annesi aklin fikrin gezmekte diye izin vermemis
Pazartesi de zaten tasinacaklari yere gidiyorlardi
Benim de sinavim oldugu icin tek sans pazar onun sinavi dan sinra 15dklik bulusmaydi
Onu da yapamadan ayrildi zaten

Hayir yani beni arasa biraz konussak ve bana uzaktan yapamayacagini soylese en azindan saygim olurdu
Ne bu acele anlamadi

He bi de lise sondayim ben
Ikimiz de daha dogrusu

Su son hafta disinda aramizda hicbir sorun yoktu ya
Zaten inanamamistim sok olmustum resmen

Son düzenleme:
valla canım ya sen ne düşüüyosun birebir yasadıgın ıcın bılemıcem ama sunu yuz kısıye anlatsan doksandokuzu aynı seyı söyler niyeti başkaydı bence asık olan adam sevdıgı kadını ıncıtmekten korkar bı kere bu her anlamda gecerlıdır sımdı bu çocuk kendınıde yırtsa sunca seyden sonra asık olduğuna ikna edemez benı kaldı ki sende ınanma bence....

maşallah kendin sorunu çözmüşsün çoçuğun niyetini anlamışsın şimdi aptal aşık olsan aa halan beni seviyormuş tekrar teklif edecekmiş diye dolanıyor olurdun. ben sana diyeyim aklında başkası var hatta görüşüyor ama tam emin de değil senide kaybetmek istemiyor sana da cinsellikle ilgili yem atmış sen yememişsin başkalarıyla olayım diyor. layık değilim hak etmiyorum seni..ya bu hangi yüzyılda kalmış?

ayrıca o ne ya hertürlü giderin var nefes alsan yeter kusura bakma yanlış anlama ama bu sözler beğenilmeyen insan için kullanılır. yani çirkin olsada farketmez nefes alsın yeter yeterki bi kızla çıkayım beraber olayım diye kullanılır.

sen hiçççççççç düşünme bile bu adam olmayan canlıyı.. koyver gitsin...layık değilmiş ya layığını bulsun...

valla canım ya sen ne düşüüyosun birebir yasadıgın ıcın bılemıcem ama sunu yuz kısıye anlatsan doksandokuzu aynı seyı söyler niyeti başkaydı bence asık olan adam sevdıgı kadını ıncıtmekten korkar bı kere bu her anlamda gecerlıdır sımdı bu çocuk kendınıde yırtsa sunca seyden sonra asık olduğuna ikna edemez benı kaldı ki sende ınanma bence....

Canim ben ne dusunecegimi bilmiyorum ama beni sevmedigine inaniyorum
Kafam hala karisik neden bu kadar acele etti anlamadim dusunmekten kafayi yiyecegim o yuzden dusunmuyorum daha fazla

Ben de oyle dusunuyorum artik askindan yataklara dusse de inanmam beni sevdigine
Bi kere inandik da noldu

maşallah kendin sorunu çözmüşsün çoçuğun niyetini anlamışsın şimdi aptal aşık olsan aa halan beni seviyormuş tekrar teklif edecekmiş diye dolanıyor olurdun. ben sana diyeyim aklında başkası var hatta görüşüyor ama tam emin de değil senide kaybetmek istemiyor sana da cinsellikle ilgili yem atmış sen yememişsin başkalarıyla olayım diyor. layık değilim hak etmiyorum seni..ya bu hangi yüzyılda kalmış?

ayrıca o ne ya hertürlü giderin var nefes alsan yeter kusura bakma yanlış anlama ama bu sözler beğenilmeyen insan için kullanılır. yani çirkin olsada farketmez nefes alsın yeter yeterki bi kızla çıkayım beraber olayım diye kullanılır.

sen hiçççççççç düşünme bile bu adam olmayan canlıyı.. koyver gitsin...layık değilmiş ya layığını bulsun...

Beklentileri farkliymis beyefendinin
Arkadasima oyle demis
Sonra da anlattigim gibi kivirmis
Ben bunu duyana kadar baska bir sey oldu bi sure ara vericek su an aptallik ediyor bana donucek modundaydim
Aptal asiktim yani
Ama o lafi duyar duymaz askimin yerini nefret aldi
Her sey rayina oturdu

Ben onu oyle bir abartmisim oyle bir sevmisim ki hayataimin aski yerine koymusum resmen
Simdi sevgimin cogu gitti ama icimde bir sey kaldi kalbimde cok yer ettiginden
O da bi sure sonra gecicek ama

Kendisi adam gibi itiraf edemiyor ama ne oldugunu

kardeşim konu açık bu kadar uzatmaya gerek yok ki.

Birisi sana kalkıp seviyom ama olmayacak kararsızım yok ara verelim diyorsa bu iş kafasında bitmiş demetir. unutulmayan ne var hayatta yaşın biraz ilerlesi okul bitsin
gülücen bunlara çocuğun adını bile hatırlamıcan...

kardeşim konu açık bu kadar uzatmaya gerek yok ki.

Birisi sana kalkıp seviyom ama olmayacak kararsızım yok ara verelim diyorsa bu iş kafasında bitmiş demetir. unutulmayan ne var hayatta yaşın biraz ilerlesi okul bitsin
gülücen bunlara çocuğun adını bile hatırlamıcan...

Evet ama cozemedigim bazi seyler var benim hala
Bunlari da daha yeni bitmis olmasina veriyorum

Ama sinirliyim ben ona
Sinav gecemi berbat etti bir kere

Neyse ben dua edicem sinav sonucum iyi gelsin diye onu da aklimdan cikaricam
Ama bana boyle davranip da kendisi gule oynaya gezmesin istiyorum
Allaha havale ediyorum yine de beddua etmiycem
Ben aglarken ablasiyla gezmeye giden bir insandi kendisi

Ekleme yapiyorum;
Degerli oldugumu farkettim
Ben yanlis bisey yapmadim her sey onun sucu
Simdi dusunmesi gereken ben degilim