- 8 Mayıs 2013
- 555
- 159
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle arkadaşını aracı koycak kadar güveniyomusun arkadaşına..ağzıma almak istemiyorum ama yarım saat konuşmakda pek hayra alamet değil..sen arkadaşlığını bi gözden geçir vbence
Umarım sınavın iyi geçmiştir,boşver ilişkiyi falan..:/
beş para etmez, gününü gün etmenin derdinde olan serserinin tekiymiş. kesinlikle tek bir damla göz yaşına bile değmez canım. asla görüşme artık. karşına neler çıkar neler... ben de eskiden böyle tiplerle karşılaşmıştım bekarken, dönüp arkama bile bakmadım niyetini görünce. iyiki öyle yapmışım, eşimi buldum ve evlendim. adam ciddi olsa seni sevse sınavını mahvetmeye kıyamazdı. hadi sevmeyi geçtim sana azıcık değer verse kıyamazdı senin geleceğinle oynamaya![]()
Her turlu pisligi beklerim ondan
baskasi icin bile terketmis olabilir gercekten
aynen bende de snn gibi kötü bi durum başımdan cnm ama ben snn gibi anlaatcak akdar cesaretli deilim ve şuan zatn unutmaya çalışorum![]()
valla canım ya sen ne düşüüyosun birebir yasadıgın ıcın bılemıcem ama sunu yuz kısıye anlatsan doksandokuzu aynı seyı söyler niyeti başkaydı bence asık olan adam sevdıgı kadını ıncıtmekten korkar bı kere bu her anlamda gecerlıdır sımdı bu çocuk kendınıde yırtsa sunca seyden sonra asık olduğuna ikna edemez benı kaldı ki sende ınanma bence....
maşallah kendin sorunu çözmüşsün çoçuğun niyetini anlamışsın şimdi aptal aşık olsan aa halan beni seviyormuş tekrar teklif edecekmiş diye dolanıyor olurdun. ben sana diyeyim aklında başkası var hatta görüşüyor ama tam emin de değil senide kaybetmek istemiyor sana da cinsellikle ilgili yem atmış sen yememişsin başkalarıyla olayım diyor. layık değilim hak etmiyorum seni..ya bu hangi yüzyılda kalmış?
ayrıca o ne ya hertürlü giderin var nefes alsan yeter kusura bakma yanlış anlama ama bu sözler beğenilmeyen insan için kullanılır. yani çirkin olsada farketmez nefes alsın yeter yeterki bi kızla çıkayım beraber olayım diye kullanılır.
sen hiçççççççç düşünme bile bu adam olmayan canlıyı.. koyver gitsin...layık değilmiş ya layığını bulsun...
kardeşim konu açık bu kadar uzatmaya gerek yok ki.
Birisi sana kalkıp seviyom ama olmayacak kararsızım yok ara verelim diyorsa bu iş kafasında bitmiş demetir. unutulmayan ne var hayatta yaşın biraz ilerlesi okul bitsin
gülücen bunlara çocuğun adını bile hatırlamıcan...
Senin olayin neydi ki canim