• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç bacaklar

olsun canım kaslarımız az çalışsa bile yeter bence. ben bugun de boş geçti spordan yana. diyet yapıyorum ama. yarın evi dip köşe temizliycem nasipse o en etkili spor bence :) çor yoruyo beni :)

O ilk sayfadaki hareketler gerçekten harika etki ediyor. Bende etki etmedi diyenler hareketi tam yapamıyordur. Bendenugün bunlara başlasam iyi olur.

Bu hareketler iç bacak, dışbacak, kalça ve basen hepsini topluyor. 2 ay yürüyüşle bunları yapmıştım. Ve inanılmazz değişim yaşamıştım. Sanırım bırakmamak lazım. Ara ara yapmak lazım.

O ilk sayfadaki hareketler gerçekten harika etki ediyor. Bende etki etmedi diyenler hareketi tam yapamıyordur. Bendenugün bunlara başlasam iyi olur.

Bu hareketler iç bacak, dışbacak, kalça ve basen hepsini topluyor. 2 ay yürüyüşle bunları yapmıştım. Ve inanılmazz değişim yaşamıştım. Sanırım bırakmamak lazım. Ara ara yapmak lazım.

Evet gerçekten etkili doğru yapılırsa :)

En son yazdığımdan sonra bıraktım hala yapamadim ya dizlerim kötü diye. Mr çekildi. Sonucu bekliyorum. Dizlerim gecse baştan baslicam inşallah

Devam edip sonuç alan var mi aranizda kızlar ?

Back
X