İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar İç çamaşırı fetish'i...

mialenapena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
88
1
46
Avustralya
kızlar aranızda iç çamaşırı fetishi olan var mı? sanırım ben öyleyim yani çok seviyorum almadan duramıyorum,giymesem bile çekmecemde birbirinden farklı modellerin olması hoşuma gidiyor :):)

Tek değilsin canım :66: Bende öyleyim, gördüm mü hiç dayananmam. Çekemcelerim sığmıyor artık ama napim, görünce dayanamıyorum :1:

aa bırı benımı cagırıdıı :D bendede takıntıdır takım olucka ılakı takım deılse bıle uydurum mutlaka bırınle bırını bekarken daha dogrusu nısnalı ıken kayınvalıdemem gelmsıdımde askılı gıymısıdım evde cıkarınca evdekı gorumcem ve kuzenı çengelllı ıgne ıle tuturdum sanmsılardı sudgenımı arkadan yok deıdm o kendısı ole cok deısık yapmsılardı arkası spor atletı gıbı askılarıda normal amam carpraz gıbıydı :D ertesı gun onlarda almsıdım :D

Aynen bende öyle renk renk çamaşırları seviyorum

ama babydoll ler daha da bi hoşuma gidiyor,çeşit çeşit renk renk alıyorum fırsat buldukça...

canım fetishin manası karsı cınsde herhangı bır objeye duyulan takıntı boyutundaki ilgi alaka anlamına gelır,senınkı fetısh olmuyor yanı,senın gıbıyım bende ozel zevkımdır ıc camasırı almak konularımda var bakabılırsınız ceyızlerıme:)

renkten ziyade dantelli takımlara, baby dolllara, saten geceliklere, saten sabahlıklara bayılırım... ama renklerim bellidir kırmızı beyaz siyah ve krem alırım sadece.. seksi olmayı seviyoruuuummmm :17:

ayy bende bayılırım her renk model model olsun istiyorum çekmece dolup taşıyor valla takım olarak almaya çalışıyorum takım alamazsam bile uydururum birbirine:33:

bende de aynı sorun var dolabımda hiç giymediğim bir sürü çamaşırlarım var özellikle ön penceresi dantelilere bayılıyorum

ayyy bende bayılıyorum böyle iççamaşırlara. vucudumla barışığım ama bunlar içinde dolgun göğüs güzel bir bel bacak kalça vs lazım ya.. ben alıyorum üstüme gıyınce sanki bostan korkuluguna geçirmişsin gibi duruyo hiç hosuma gıtmıyo o yuzden sadece alıp alıp çekmeceye tıkıyorum ben giyici değil alıcıyım :)))

sen iç çamaşırı fetishti olmuyorsun ki yalnız fetisizm karşı tarafta ki bir obje,kıyafet ve bölgesel olarak sadece orayla uyarılma ve takıntı halidir
senin ki iç çamaşırı hobisi ya da iç çamaşırı almayı çok sevmek ya ddaaa iç çamaşırır hastalığı olabülür:1:
benimde böyle bişi var yaa iç çamaşırlarına bayılırım çeşit çeşitte alırım mmmm:9:

ben de son 6 aydır acayip bi iç çamaşırı hastalığı başladı. çarşıya her indiğimde almasam bile muhakkak bi çamaşırcılara bakıyorum ilginç bişeyler var mı yok mu diye

$pr_01_866_max-500x500.webp $fırfırlı.webp $yılbası.webp
arkadaşlar bunlardan hangisini almalıyım karar veremedim :/

Back
X