İç çamaşırı

Kilodumun üzerine bile boşalmadı sadece zevk suyu gelmiş olursa geçip hamile bırakabilirmi diye merak ediyorum inşallah böyle bişey olmaz saçmalıyorumdur inşallah
Allah ol derse olur ama cok cok minik bi ihtimal, hamıle iseniz testte cıkar, bugun bi test yapın

Ya ben çok korkuyorum kilottan doğru boşalmadan hamile kalam ilk kişi olucam sanırıö
Cnm benım sanırım ilk kez boyle Bı sey yasadınız, erkek arkadsının da ilk olacak ki külot varken bıle prezervatif kullanmış, ciddi ciddi soyluyorum oyle bısye olmaz.. Birisi sana hamilesin dese napıcaksın git test yap

Hayır kilot varken prezervatif yoktu sonradan prezervatifi taktı sonra ben kilodu çıkardım öyle devam ettik

Olamaz mı? Olabilir.

Eklentiler

• A91174C7-1238-42B9-B842-864064054705.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 37
  • E0148DD7-44A9-4428-A594-FAB9A2E34C89.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 33
Sen şuan troll geçiyorsun bunun farkında değiliz sanma sen bize değil biz sana gülüyoruz
Hayır troll geçmiyorum yemin ederim bakın ilk o çıplaktı bende kilot vardı 1 dakika en fazla sürtündü sonra ben kilodu çıkardım o prezervatifi taktı öyle sürtündük sonra uzaklaştı eliyle prezervatife boşaldı

Ya niye her detayı anlatıyorsun bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…