Hayır dantelli falan değildi normaldiBöyle bişey olmaz, dantelli miydi camasırınız
Ozaman sorun yokHayır dantelli falan değildi normaldi
Kilodumun üzerine bile boşalmadı sadece zevk suyu gelmiş olursa geçip hamile bırakabilirmi diye merak ediyorum inşallah böyle bişey olmaz saçmalıyorumdur inşallahOzaman sorun yok
Rahat olun
Allah ol derse olur ama cok cok minik bi ihtimal, hamıle iseniz testte cıkar, bugun bi test yapınKilodumun üzerine bile boşalmadı sadece zevk suyu gelmiş olursa geçip hamile bırakabilirmi diye merak ediyorum inşallah böyle bişey olmaz saçmalıyorumdur inşallah
Begenmedın mı kız yorumları :)Başka yorumu olan yokmu
Ya ben çok korkuyorum kilottan doğru boşalmadan hamile kalam ilk kişi olucam sanırıöBegenmedın mı kız yorumları :)
Sizde böyle şeyler yaşamadan bi detaylı araştırın isterseniz iç çamaşırı varken hamile kalabileceginize inaniyorsaniz biz ne diyelim sizeBeni korkutuyosunuz gerçekten
Sen şuan troll geçiyorsun bunun farkında değiliz sanma sen bize değil biz sana gülüyoruzYa ben çok korkuyorum kilottan doğru boşalmadan hamile kalam ilk kişi olucam sanırıö
Saçmalıyorummu sizceSen şuan troll geçiyorsun bunun farkında değiliz sanma sen bize değil biz sana gülüyoruz
Cnm benım sanırım ilk kez boyle Bı sey yasadınız, erkek arkadsının da ilk olacak ki külot varken bıle prezervatif kullanmış, ciddi ciddi soyluyorum oyle bısye olmaz.. Birisi sana hamilesin dese napıcaksın git test yapYa ben çok korkuyorum kilottan doğru boşalmadan hamile kalam ilk kişi olucam sanırıö
Hayır kilot varken prezervatif yoktu sonradan prezervatifi taktı sonra ben kilodu çıkardım öyle devam ettikCnm benım sanırım ilk kez boyle Bı sey yasadınız, erkek arkadsının da ilk olacak ki külot varken bıle prezervatif kullanmış, ciddi ciddi soyluyorum oyle bısye olmaz.. Birisi sana hamilesin dese napıcaksın git test yap
Adam hazırlıklı gelmıs demek ki.. Kendını kullandırma bak.. Yasın da kücğkmüsHayır kilot varken prezervatif yoktu sonradan prezervatifi taktı sonra ben kilodu çıkardım öyle devam ettik
Hayır troll geçmiyorum yemin ederim bakın ilk o çıplaktı bende kilot vardı 1 dakika en fazla sürtündü sonra ben kilodu çıkardım o prezervatifi taktı öyle sürtündük sonra uzaklaştı eliyle prezervatife boşaldıSen şuan troll geçiyorsun bunun farkında değiliz sanma sen bize değil biz sana gülüyoruz
Olabilirmi siz ciddimisin izOlamaz mı? Olabilir.
Yaaaa cok guldum işte bunaOlamaz mı? Olabilir.
Ya niye her detayı anlatıyorsun bu kadarHayır troll geçmiyorum yemin ederim bakın ilk o çıplaktı bende kilot vardı 1 dakika en fazla sürtündü sonra ben kilodu çıkardım o prezervatifi taktı öyle sürtündük sonra uzaklaştı eliyle prezervatife boşaldı
Olabilirmi diyeYa niye her detayı anlatıyorsun bu kadar
Yanı soruyu basta sordun herkes anladı ne oldugunu, dakikası dakikasına anlatıyorsun..Olabilirmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?