İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar İç çamaşırınızı nasıl yıkıyorsunuz?

Lalle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
265
7
96
Kızlar iç çamaşırınızı nasıl yıkıyorsunuz? Elinizde mi yoksa makinada mı?

Yeni inciden bir minimizer südyen aldım.Çok hoşuma gitti.çok rahat.Üzerinde 30 derecede elde yıkayın yazıyor ama uğraşmak istemiyorum öyle bugüne kadar aldığım südyenlerden hiç memnun kalmadım tam oturmuyordu.Bu aldığımında çabucak eskimesini istemiyorum.Bu südyen yıkamak için toplar var ondan mı alsam? Cevaplarınızı bekliyorum.

ben genledeelde yıkıyorum daha uzun süre gidiyor o toları da çk kişi kullnaıyor ama nasılolduğunu bilmiyorum açıkcası

elinde yıkamak en güzeli bozulmasını istmiyorsan..kaç dk nı alıcakki allah aşkına yıkanmak için banyoya girdiğinde onuda el deterjanıyla iki dkda yıka ....

ben hep elde yıkıyordum ama özellikle beyaz sütyenlerde sinir oluyordum yok çamarşır suyunda beklet yok bilmem ne yap ayrıca sıkamadığın için günlerce kurumasını bekliyorsun filan askı kısımlarını zaten bembeyaz yapmak allahım işkenceydi.. o toplardan aldım beyazları makinaya atarken topa bi tane koyuyorum. Allahım bemmbeyaz çıkıyor ve hiç deformede olmuyor o askıları filan kar gibi :) gerçekten çok kullanışlıymış. zaten içinde bi top daha oluyor sütyeni o topa sarıyordun ve diğer büyük topun içine koyuyorsun haliye sütyen kalıp gibi duruyo dolayısıyla sıkma kurulama esnasında hiç bir problem çıkmıyor

elinde yıkamak en güzeli bozulmasını istmiyorsan..kaç dk nı alıcakki allah aşkına yıkanmak için banyoya girdiğinde onuda el deterjanıyla iki dkda yıka ....

Terden sarı sarı lekeler oluyor ama onları çıkarmak zor olabilir

Hemen bir top alayım o zaman bende uğraşamam oyle elde yıkamayla.

benim kiler yeni inci dagi ve miss clarie nin hepsini de makine ye atıyorum yeni inci çabuk deforme oldu yani 2 yıl içinde pekde çabuk sayılmaz aslında ama miss clarie nin de 4. yılı daha taş gibi maşallah bu arada makine ye atıyorum ama renkllerle 30 de atıyorum mesela karalılarla siyah sütyenleri açık renkliçamaşırlarla da beyaz yada ten rengi olanları atıyorum

Sütyen Yıkama Topu İle Yıkamak Gerek..

Son düzenleme:
sutyenlerı elde yıkıyorum. dıger beyazları ıse makınada 90 derecede kaynatarak yıkıyorum tertemız olsunlar ve mıkropları olsun dıye. ama hassas renklı iç çamaşırlarınıda elımde yıkıyorum bozulmasınlar dıe :))))

canım 90 fazla değilmi makinen bozulmasın..60 ın üzerine çıkmadım hiç...kendi çamaşırlarım 40 da..ve diğer beyazlardan ayrı tabiki..kir oranına göre ayırıyorum

dantellileri elde yıkıyorum makineda bozuluo onlar hemen:26::26: ama diğer sütyenlerimi sütyen topuyla yıkarım dert çünkü elde yıkamak ter lekesi olsun sütyen kopçesinde grileşen lekeler olsun elde çıkmıyor makine şart bide makinede yıkamayınca pis hissediyorum. sütyen topları gayet iyi bozulmuyor kırılmıyor sütyenler

canım 90 fazla değilmi makinen bozulmasın..60 ın üzerine çıkmadım hiç...kendi çamaşırlarım 40 da..ve diğer beyazlardan ayrı tabiki..kir oranına göre ayırıyorum

ben eskıden beyzları 40 da yıkıyordum eltım dedıkı 40 da mıkropları olmuyor ıdrar yolu ıltıhabı oluyo deyınce ogun bugundur ben beyazları 90 da kaynatıuyorum.eltimde 90 da kaynatıyor hep. mis gibi oluyolar. ınsallah bozulmaz bozulura ben nabarım ama zaten beyazları hemen yıkamıyorumkı bırıktırıyorum oyle. gercı cokda bırıktıremıyorum yeserıyorlar kuflenıyorlar kırlı sepetınde.

ay ben çocukken annem beyazları biriktirp kaynatırdı sabunla mis gibi olurdu sakız gibi ama artık beyaz çamaşır 2 3 taneyi geçmediğinden öyle yapamıorz. ama bir püf nokta verim beyazları yıkarken deterjan bölümüne biraz limon tuzu atarsanız bembeyaz oluoar

eskıden kaynatırlarmış hep oyle mıkropları olsun dıe. 90 da oyle oluyo deterjanın ve domstosun kokusu heryere yayılıyo sıcaklıktan. lımon tuzunuu denemelıyım

sütyenleri rengine göre narin kıyafetlerimle yıkıyorum sıkma devrini az tutuyorum. ama çabuk bozuluyorlar elde yıkamak lazım üşeniyorum... atletleri ve alt çamaşırları koyu renk ve beyaz diye ayırıyorum beyazları 90 da koyu renkleri 80 de yıkıyorum....

eskıden kaynatırlarmış hep oyle mıkropları olsun dıe. 90 da oyle oluyo deterjanın ve domstosun kokusu heryere yayılıyo sıcaklıktan. lımon tuzunuu denemelıyım

kesinlikle deneyin ben çok memnunum bembeyaz oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…