İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar İç Çamaşırları

accessorizeın çamaşırlarını bnde kullanıorum çok tatlılar yaa dmiiii=) topshopun da çok beğeniorum ama izmirde topshop kapandı senağlama bu arada zekide bi mayokini gördm ayyy süper bayıldım alsam mı bilmiorum ama modası geçer mi acaba yaza????

bu arada haklısın cnm yaşlarında o kdr umursamıo msuun ama yaş olunca insan daha değişik şeyler istiooo sırnaşık şey

accesorize gerçekten içinden çıkamadığım bir mağaza iç çamaşırı reyonunda saatlerimi harcayabilirim . ama burdakilerde hep erkek satış personelleri utanıyorum artık :)) sırnaşık şey zekinin çuvalı olsa alır giyerim valla ama mayokini için biraz erken bence. bi de ben mayokiniyi çok beğeniyorum ama kendime yakıştırmıyorum :S çünkü boyum uzun değil ve güzel durmuyor bikiniden vazgeçemiyorum :))) :sm_confused:

victorianın kullandığım modeli : zaten en sevdiğim modeldir bu benim. slip tarzı hiç giymiyorum dersem yeridir hep boyshort giyiyorum o kadar rahat ki.

turkuazzcım burda capacity avm deki zekinin müşterisiyim ben. ve şimdi sana onun vitrinininde deeevvvvv gibi duran resmi koyuyorum :O :O belki neden erkek arkadaşımla zekiye girmediğimi, önünden ucundan geçmediğimi anlarsınızzz :)) kafa hizan direk poposuna geliyor hatunun bir de yaaa off ama renk süperrrrr :$ :$ tapıyorum bu modele her gördüğümde 1000 kere :!

oyshonun iç çamaşırları ve gecelikleri cokgüzel oluyo,accesorize nın da kilotlarına bayılıyorumm düşük belliler cok rahat oluyolar :))

:1shok:renk cok güzelmiş yaa gercekten,dantelli camaşır hastası olarak söyleyebilirimki dantele bu renk cok yakışmış,kırmızı gibi avam durmuyo:1rolleyes:

oyshonun iç çamaşırları ve gecelikleri cokgüzel oluyo,accesorize nın da kilotlarına bayılıyorumm düşük belliler cok rahat oluyolar :))

evet canım ben oyshonun tshirtlerini sokakta giyiyorum valla ne yalan söylim kaydirigubbakcemile3

offff süper yaaa bayıldımmmmmm kaydirigubbakcemile3

zekide bi mayokini gördm cnm çok güzeldi ama çok da şıktı yani bnde kararsız kaldım hani bu yaşta pek gtmez sanki die ondan almadım ama bi 5 yaş büyük olsaydım muhakkak alrıdım.bnmde boyum 160 minyon bişiim yani ufacık tefeck xs s fln giyiyorum komk de durur sankii yaa..büyümüşde kçlmüş gibi..en iisi bikini geene sanırım.. bu arada iç çamaşırlarına bayıldım şekerm çok tatlılarrr

ben de 1.60 ım cnm ve mayokini cidden uzun bacaklılarda ve 20li yaşların sonun-30ların başındakilerde daha şık duruyoo <

owww hepside süper bende bayılıom iççamaşırına valla gecelikler bile alıom ama giymiom ielrde artık:)kaydirigubbakcemile3

ayyyyyy öldümm bittimmm bayıldımmm yaaa alkisalkisalkis
bende iç çamaşırı manyaklığı varr yapılırmıı bu eziyett banaaa -tatlicadiarzu-
ayy kızlarrrr allah benim kocamaa bol para versindee benii iç çamaşırınaaa boğsunn yaaaa :jeyyar: kaydirigubbakcemile

bazıları hariç hepsi güzel ama kullanamayan biriyim.. kilolarımla başım dertte birazcık kilo versem süper olacak kaydirigubbakcemile2

hepside güzel ama bunları giymek içinde birazda olsa estetik bir vucut gerekmez mi düşünsenize göbekli bir hatunun giydiğini böyle güzel ve seksi durmaz ki offf yaaa rejim ve spor yapmam lazım :1no2:

heepppsiii süper yaaaa:1shok: ben de iç çamaşırı delisiyimdiir hem de coookkdelikafadulden
dışa önem verdıgımız gibi içe de önem vermeliyiz değil mi ama:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…