• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İÇ çamaşırlarımdan ne istedin be adam!!!!

dumanseda122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
315
149
48
38
kızlarrr evime hırsız girdiii:(((

Hemde herşeyimi karıştırmış iç çamaşırlşarımıda çalmış:KK11: napıcaksın donlarımı hey allam .. .. Akşam arakdaşımda kalmıştım sabah eve erken gelire duş alırım çıkarım diyordum ama ne göreyim kapının kilidi kırılmış herşey yerlerde evde 2 tane kedim var onlara çok şükür birşey olammış.. Çok korkuyorum sabahtan beri polis falan geldi heryer toz oldu etrafta güvenlik kamerasıda yok..işede gitmedim :( Bu adam iç çamaşırlarımı neden çaldı sizce? Birde tabiki hemen güvenlik sistemi taktırıcam. evinde olan öneren varmı? Bir arkadaşım Armed Güvenlik Sistemlerini önerdi Bilgisi olan var mı? Acil Yardımm..

güzel çamaşırlarsa kaliteli filan belki ikinci elden satmak belki de karısına götürmek için çalmıştır bu tarz şeyler yapan insanlar var biliyorsunuz bir grubu yaftalamak istemiyorum ama malumunuz kişiler çaldıklarını giyiyorlar.

Allah akıl versin ya.. çok geçmiş olsun canım..

Belki de hirsiz kadindir.Ya da erkektir de kadin zannetsinler diye ic camasirlarinizi calmis olabilir.Sapik olma ihtimalide var tabi ki..Eger oyle ise iyiki evde yokmussunuz .Cok gecmis olsun

Sapıksa yine takıntı yapıp geri gelebilir dikkat.bizim karşı daireye 6 kez gelmiş takıntı yapıp

doğru, çünkü insan bi kere hırsız girdi bi daha girmez diye düşünüyor hırsızda bunu bildiğinden tekrar tekrar geliyor dikkatli olmak lazım

Yeni evli kuzenimin evine girdiler izmirde. . sadece iççamaşırlarını almış ve sokaktaki arabalara asmıştı. . O mahalledeki yeni gelinlerin hepsine aynı şeyi yapmış. . Belliki sapık iyiki siz evde yoktunuz

Bizim eve de hırsız girmişti benim komidini açmış sütyenlerimi falan dizmiş yatağın üstüne ama almamıştı bilgisayarları alıp götürmüştü kahrolasıca , çamaşırları kendi giysin diye götürmüş de olabilir öyle manyaklar da var kamera alarm taktırın hemen

iç çamasırlarınızda kaliteliyse satmak için almış olabilir yada sapıktır koklar felan ıyyy pislik herif. ayy kedicekleri çalmamış iyi ki kıyamam ben onlara :)

kızlarrr evime hırsız girdiii:KK43:((

Hemde herşeyimi karıştırmış iç çamaşırlşarımıda çalmış:KK11: napıcaksın donlarımı hey allam .. .. Akşam arakdaşımda kalmıştım sabah eve erken gelire duş alırım çıkarım diyordum ama ne göreyim kapının kilidi kırılmış herşey yerlerde evde 2 tane kedim var onlara çok şükür birşey olammış.. Çok korkuyorum sabahtan beri polis falan geldi heryer toz oldu etrafta güvenlik kamerasıda yok..işede gitmedim :KK43: Bu adam iç çamaşırlarımı neden çaldı sizce? Birde tabiki hemen güvenlik sistemi taktırıcam. evinde olan öneren varmı? Bir arkadaşım Armed Güvenlik Sistemlerini önerdi Bilgisi olan var mı? Acil Yardımm..

hem hırsız hem sapık...
imkanınız olsa da taşınabilseniz keşke..

Bizim eve de hırsız girmişti benim komidini açmış sütyenlerimi falan dizmiş yatağın üstüne ama almamıştı bilgisayarları alıp götürmüştü kahrolasıca , çamaşırları kendi giysin diye götürmüş de olabilir öyle manyaklar da var kamera alarm taktırın hemen
ya insan birtaen don bırakırdı yaa ne giycem yazık yaa valla giden paralarımda cabası:(

yatağın üstüne mi dizmiş, o da ayrı manyakmış yaf:KK53::KK53:

Yeni evli kuzenimin evine girdiler izmirde. . sadece iççamaşırlarını almış ve sokaktaki arabalara asmıştı. . O mahalledeki yeni gelinlerin hepsine aynı şeyi yapmış. . Belliki sapık iyiki siz evde yoktunuz
aaaaaaaaaaaaaaaaaa o nasıl bir manyakmış öyle yazıklar olsun evimde kalasım yok yeminle..

neler duyuyorum ya, heyecan için yaptı herhalde, türlü sapık çeşitleri var

Back
X