• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İÇ çamaşırlarımdan ne istedin be adam!!!!

Adam donsuz kalmış galba , ya da sizi bilen tanıyan biri de olabilir. Tas uzaktsn gelmez çoğunlukla.

aynısı benimde başıma gelmişti. iç çamaşırlarımı, 2 tane gömleğimi ve ten rengi çoraplarımı çalmıştı. ay aynı hırsızmı acaba :D

yatağın üstüne mi dizmiş, o da ayrı manyakmış yaf:KK53::KK53:
Bayağı bayağı dizmişti artık modellerine mi baktı nedir pis herif zaten insanın psikolojisi bozuluyor en güvenli yer olduğunu sandığın evin bile güvensizmiş bunu düşününce çıldırıyorsun bir de üstüne çamaşırları elliyorlar gerizekalı sapıklar

tepe güvenlik ya da pronet. internetten bakın keşif ve fiyat bilgisi isteyin.
bizim evde tepe güvenlik sistemi var. 3 yıldır takılı, Allahaşükür bir durum yaşamadık ama. alarm kurulu iken yanlışlıkla açsak hemen izleme merkezinden arayıp haber veriyorlar.

Şüphelendiğiniz birisi var mı ? Benim kuzenimin de evine hırsız girmişti değerli bir kaç şeyi almış ama asıl iç çamaşırlarını almış tanıdık birinden şüphelendiler ve o çıktı . Dikkatli olun .

cinsiyeti konusun da fikir yürütmeye çalışıyorum bi dedektif gibi kadın olabilir malum hırsız ya dona kilot a ihtiyacı vardı garibim bol bol giyecek renk renk cesit çeşit :) erkek olma ihtimali korkunc pis sapık tabi bu ihtimal bekarsa gecerli.....evliyse hanımına giydirecek farklı ton fantezisi :KK70::KK70::KK70::KK70: tabi işin sakası bu ......canım çok geçmiş olsun yakalanır inşallah umarım kıymetli eşya falan almamıştır.....ama aklıma tanıdığın biri yapmıştır diye geliyor nasıl oluyorda o akşam evde olmadığını biliyor :KK53:

kızlar Armed güvenlikte karar kıldım, Şimdi geldiler alarm takacaklar.. Yazamasam kusura bakmayın gelicem 2 saate

sapık demek ki. internette kullanılmış çorap vs tarzı satılan yerler olduğunu duymuştum , iğrenç ama oralara satmak için mi çaldı acaba

Back
X