• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İÇ çamaşırlarımdan ne istedin be adam!!!!

Yeni evli kuzenimin evine girdiler izmirde. . sadece iççamaşırlarını almış ve sokaktaki arabalara asmıştı. . O mahalledeki yeni gelinlerin hepsine aynı şeyi yapmış. . Belliki sapık iyiki siz evde yoktunuz
yuh ya ne biçim bi fantezi
yeni gelinlere karşı bi acısı var herhalde
ne kadar kötü bişey iç çamaşırlarını sokaktaki arabalarda görmek

Hiiiii çok geçmiş olsun, Rabbim korusun. Benim de en büyük korkumdur hırsız.
Ve bırak bayanlarınkini, erkeklerin iç çamaşırlarını çalan hırsızların olduğunu bile duymuştum ben çevremden. Gerçekten akıl almaz, dehşet verici yahu. Bu kadarına da pesssss dedirtiyolar insana. Bu arada şuan birlikte çalıştığım iş arkadaşımın da başına gelmişti bu tarz bi hırsızlık vakası geçenlerde. Onlar pronetle anlaşmaya vardılar, şuan da memnunlarmış. İstersen bu alternatifi de değerlendir. Umarım bu durum tekrarlanmaz, gerçekten üzüldüm. Tekrar tekrar geçmişler olsun.

kızlarrr evime hırsız girdiii:KK43:((

Hemde herşeyimi karıştırmış iç çamaşırlşarımıda çalmış:KK11: napıcaksın donlarımı hey allam .. .. Akşam arakdaşımda kalmıştım sabah eve erken gelire duş alırım çıkarım diyordum ama ne göreyim kapının kilidi kırılmış herşey yerlerde evde 2 tane kedim var onlara çok şükür birşey olammış.. Çok korkuyorum sabahtan beri polis falan geldi heryer toz oldu etrafta güvenlik kamerasıda yok..işede gitmedim :KK43: Bu adam iç çamaşırlarımı neden çaldı sizce? Birde tabiki hemen güvenlik sistemi taktırıcam. evinde olan öneren varmı? Bir arkadaşım Armed Güvenlik Sistemlerini önerdi Bilgisi olan var mı? Acil Yardımm..
Satmak için çalmadığı aşikar. Ne sapık insanlar var ya artık çamaşır çalmak için evlere giriyorlar. Kullanılmış çamaşır sapıkları var.

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
La havle...
Daha neler duyacağız!
Çooook geçmiş olsun...
Bir daha ki soygun da çorap yerine don mu giyecek acaba kafasına? :KK53:

Şu resim geldi aklıma
bcmnu0ncuaaeny0_jpg_large.webp

kızlarrr evime hırsız girdiii:KK43:((

Hemde herşeyimi karıştırmış iç çamaşırlşarımıda çalmış:KK11: napıcaksın donlarımı hey allam .. .. Akşam arakdaşımda kalmıştım sabah eve erken gelire duş alırım çıkarım diyordum ama ne göreyim kapının kilidi kırılmış herşey yerlerde evde 2 tane kedim var onlara çok şükür birşey olammış.. Çok korkuyorum sabahtan beri polis falan geldi heryer toz oldu etrafta güvenlik kamerasıda yok..işede gitmedim :KK43: Bu adam iç çamaşırlarımı neden çaldı sizce? Birde tabiki hemen güvenlik sistemi taktırıcam. evinde olan öneren varmı? Bir arkadaşım Armed Güvenlik Sistemlerini önerdi Bilgisi olan var mı? Acil Yardımm..

Armed'i bilmiyorum ama bizde pronet takılı, memnunuz, düşünürsek pazarlık yapmayı ihmal etme derim. Ayrıca geçmiş olsun bu aralar ufak tefek yine bu hırsızlık, kap kaç olayları yaşanıyor... daha dün gece yan binadan 2 daireyi gündüz vakti soymuşlar... tekrar geçmiş olsun

Gecmis olsun benimde iki yil once girmisti ic camasir calmadi ama ozellikle bayan camasirlarini daha cok dagitmisti ufacik dona ne saklicaksak
biz kale guvenlik takturdik eve tabsiye ederim gozun arkada kalmiyo fiyatida cok makuldu

cok gecmıs olsun .. cok zor bır durum kaygılanmayın ama yınede dıkkatlı olun bır sure, yolda yururken yada her turlu aktıfıdede bellıkı aksam sızın evde olmadıgınızı bılıyor buda gozetledıgını gosterıyor.. ailenız uzak bır yerdemı bır sure kalabilir sızınle

Adam sapık filansa aman dikkatli ol tekrar gelebilir alarmı hemen taktır.

geçmiş olsun.

sadece güvenlik olarak düşünmeyin mesela sigortada yaptırabilirsiniz evdeki değerli eşyalarınız için.

mesela pc olur fotoğraf makinesi olur lcd ekran tv olur ankastre setiniz olur takılarınız olur....vs vs....

deprem yangın sel hırsılık için sigortalattırabilirsiniz.

kesin hırsız ve hırsızlardan biri kadındır..baktıkı iç çamışırlar güzel..kendi için veya eşi içinde almış olabilir..çok kötü hırsızın girmesi..bizimde başımıza geldi bir kaç hafta uyuyamadım korkumdan..:KK57:

Back
X