- 4 Kasım 2014
- 493
- 292
- 73
- Konu Sahibi dumanseda122
Hiç anlam veremedim. Hırsızlarda şaşırdı ne yapacağını 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sizi napmasın çok güldüm .. Hala gülebiliyorumhahah var ismail yk nın facebook şarkısından esinlendim orda lokomotif gülşendi ben kendi adımı kullandım![]()
Kız yok bence kafasına geçirecekBit pazarinda ikinci el don saticaktirhemen sapik iyio kotu dusunmeyin gunahini almayin hirsiz beyin
![]()
![]()
Allah akil fikir versin ne insanlar varyaa
Pronet çok kötüymüş ya internette yorumlarını okudum..Hiiiii çok geçmiş olsun, Rabbim korusun. Benim de en büyük korkumdur hırsız.
Ve bırak bayanlarınkini, erkeklerin iç çamaşırlarını çalan hırsızların olduğunu bile duymuştum ben çevremden. Gerçekten akıl almaz, dehşet verici yahu. Bu kadarına da pesssss dedirtiyolar insana. Bu arada şuan birlikte çalıştığım iş arkadaşımın da başına gelmişti bu tarz bi hırsızlık vakası geçenlerde. Onlar pronetle anlaşmaya vardılar, şuan da memnunlarmış. İstersen bu alternatifi de değerlendir. Umarım bu durum tekrarlanmaz, gerçekten üzüldüm. Tekrar tekrar geçmişler olsun.
Bizim evede hirsiz girmisti adamlar bizim ic camasirlarini guzelce sutyen kulot takim yapip yatagin uzerine sira sira dizmislerdiKız yok bence kafasına geçirecek
tertipli titiz hırsız mış sizinki de. düzenleyip gitmiş :)Bizim evede hirsiz girmisti adamlar bizim ic camasirlarini guzelce sutyen kulot takim yapip yatagin uzerine sira sira dizmislerdi
Tabi hepsini cope attik
Ne kadara mal oldu armedKızlarr ben geldim... Sonunda alarmımı taktırdım.. Bu armed şirketinden çok memnun kaldım , personelleri falan çok ilgilendi birde alarm merkezinede bağlayalım dediler .. Valla ben söylemeden Birsürü şey taktılar panik butonu taktılar hırsız yad abaşka tehlikeli bir durumda basacakmışım polis heöen eve geliyormuş Allah razı olsun çok ilgilendiler. Bugece arkadaşlarımıda çağırdım yalnız kalmıycam alarmıda kurucam kamerayıda açıcam.. Valla teşekkürler sevgili armed alarm çalışanlarına .. Bu arada evden çıkıp yeni iç çamaşırları aldım be insafsız insan birtane bırakırdı ..
Kucukkende bızım eve gırıp annemın donlarını oturma odasında antreye kadar dizmişti..
Çıkış kapısını kaybetmek istemedi herhalde..
Hansel ile gratel hesabı..
eski bir çocuk hikayesi geldi aklıma ama ismini unuttum,hani ormanda yeri bulunsun diye mi yoksa evini kaybetmemek içinmi minik minik ekmek atıyordu bir çocuk,o aklıma geldi.
artık namuslu hırsızda kalmamış,hem çalıyorlar hemde bir dalga geçiyorlar,efendi gibi çal çık değilmi amaBirisi anlatmisti altli ustlu oturan iki eve hirsiz giriyor ev sakinleri uykudayken alacagini aliyor iki evden cikarkende esleri yer degistiriyor.konsunun esini size sizinkini ona yani yatiriyor.tabi tun bunlarda bayiltici sprey kullaniyor sanirim.sabah herkes uyaninca yanindakinin komsusu oldugunu gorunce once yanlis anlasilma fakat ev daginikligindanda hirsiz isi oldugu ortaya cikiyor.cok ilginc gelmisti duydugumda....