- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi dumanseda122
geçmiş olsun ama kusura bakmayın güldüm ya hırsızın yaptğna
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahah buna çok güldümKucukkende bızım eve gırıp annemın donlarını oturma odasında antreye kadar dizmişti..
Çıkış kapısını kaybetmek istemedi herhalde..
Ne kadara mal oldu armed
Karşı komşum da tepe var geçenlerde çekiçle üzerine vuruyordu beddua eşliğinde :)))Tepw güvenlikten memnunuz biz de, ilgililer oldukça.
sanki bilmiyorsun...sapık işte anlamadınmı?...bizim muhitte bir adam var ...kadın iç çamaşırlarını giyip yatarmış..kızlarrr evime hırsız girdiii((
Hemde herşeyimi karıştırmış iç çamaşırlşarımıda çalmışnapıcaksın donlarımı hey allam .. .. Akşam arakdaşımda kalmıştım sabah eve erken gelire duş alırım çıkarım diyordum ama ne göreyim kapının kilidi kırılmış herşey yerlerde evde 2 tane kedim var onlara çok şükür birşey olammış.. Çok korkuyorum sabahtan beri polis falan geldi heryer toz oldu etrafta güvenlik kamerasıda yok..işede gitmedim
Bu adam iç çamaşırlarımı neden çaldı sizce? Birde tabiki hemen güvenlik sistemi taktırıcam. evinde olan öneren varmı? Bir arkadaşım Armed Güvenlik Sistemlerini önerdi Bilgisi olan var mı? Acil Yardımm..
Kac ay taahhut ettiler?birde bu 300 dolari kac taksit yaptilarKiralama fiyati aylık 30 lira dediler bende satın alma fiyati 300 dolardan aldım kiralayip her ay odemek yerine satın almami onerdiler de bende birsefer ödeyip satın aldım