İç Dökme

Eee iki ay geçmiş? Ha bugün ha yarın derken 5 ay devrilmiş. Titan zinciri olmuş burası, millet beklemeye almış. Konu soyut, cevaplar soyut, taahhütler yerine gelmemiş. İlk kez az önce geldim, Şimdi gidiyorum. Reytinglerinde daha fazla payım olmasın.

31 temmuzda açılan gizemli konu 5 aydır bir arpa boyu yol gidememiş. Oysa 2-3 aya kadar sözde anlatılacakmış.mış mış mış mış.....

Ben okur okumaz hatta tabu tabu dedigin icin aklima ilk gelen sey :) lezbiyen misin acaba dedim :) ne cikacak bende bekliyorum tahminim dogru olmasa bile :)))

Ya gerçekten insanlara birşey açıklıcam diye merak uyandırıp sonra sözünüzde durmayınca ve hala onca mesajlara cevap vermeyince ne anlıyosunuz ? Mune Mune sonuca bağlanamayan konuya el atarsanız lütfen hep birlikte rahatlıyalım

Kusura bakmayın demişsin de ben baktım kusura.
Okudum o kadar ne olmuş anlayayım, morali bu kadar bozuk madem destek okayim moral olayım dedim ama...
Ne dertler var okuyoruz duyuyoruz. Fazla abartmaya da gerek yok bence.

Bir zamanlar düzenli aralıklarla intihar etcem diye konu açıp sonra ortadan kaybolan bir kız vardı onu hatırlattı nedense bana...

Yazcam birşeyler de ceza alırım yine diye susuyorum.

Sonuçlanmadığı için beklemede olabilirim. Hala çözülmeyen şeyler var hayatımda, bazen hayatın planı senin planından farklı olabiliyor ve beklemen gerekebiliyor. Siz burada bekliyorsunuz diye maalesef durum pat diye çözülmüyor.
Zaten zamanı geldiğinde ben canlandırırım konumu.
Bu kadar gerilmeye gerek yok.
İntihar eğilimim yok. Olmadı da. Sitede aktif bir kullanıcıyım. Telefon numaram vs de belli zaten, reel bir kişiyim, site yöneticileri ulaşabilir zaten ;)
Ortadan kaybolmadım profilim zaten aktif.
Sadece zamanı gelmedi hala uğraştığımız durumlar var. Çözülmeyen durumlar var. Yavaş işliyor her şey. Düşündüğünüz gibi olmuyor. İster istemez beklemeye mecbur kalıyorsunuz. Çözülmemiş bir durumu da yazamam belirttim zaten.
Konum da dökme amaçlıydı. Bunu da belirttim. Çözüldüğü zaman yazacağımı söyledim. Aklımda yani... Direk somut olarak yazmadım, yazamam da. İllegal ya da gayrimeşru bir durum yok konuda. Gayet standart bir olayın yıllarca ete kemiğe bürünmüş bir şekli.
Burada o kadar tahmin eden, o kadar düşünen oldu ama maalesef kimseninki uymadı.
Evet hayatta çok dert var. İnsanlar neler yaşıyor. Ama her dert kocadan, görümceden, eltiden ibaret değil. Dert sadece somut olmaz. Benim fikrim. Çözülürse anlatacağım.

@Mune abla zahmet olmazsa konumu kapatabilir misin?
Direk farklı ithamlarla yönelmeye çok meyilli insanlar var gerçekten.

Back
X