• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Dökme

Babamı kaybettim ..kimseyle görüşmüyorum . Evden çıkmıyorum ,telefonlara bakmıyorum . Gittiğim tek yer psikiyatri kliniği. .o da olmazsa ölürüm sanıp zorla götürüyorlar ..okulu askıya alacağım bu sene ..çocuklarım var ... bir de kimseye anlatamadığım büyük bir derdim ..sadece kendi içimde ..bazen diyorum ,çak bir tekme şu iskemleye ve as bütün güzel anıları ..kirlenmesinler babanın olmadığı bu cehennem hayatta ...

Anlat ,biriktirme ... sonrası ziyan ..

Desene bir 10-15 yıl daha var belki de daha fazla.
Bazı şeyler yıkılmıyor be,
Şimdi olsun hemen olsun tamam olsun istiyorum.
Bu zamana kadar bizsek, bundan hemen sonra onlar olsun istiyorum.
Darısı bize öyleyse. Sevindim adına.
İsteyince oluyor bazen bir ömür geçse de olmasını istiyorsun, geriye de yıkık dökük bir şeyler kalıyor. Ama bazen de değiyor. Bazı şeyleri yıkmak gökdelenleri yıkmak kadar zor ama iki füzeyle yıkıyorsun, o gürültüden aldığın haz farklı oluyor. Bekle umarım beklediğine değer.

:-) bu da değil :-) ilahi sen :-) ne entrikalar var bilinç altında ayol :-) hiç güleceğim yoktu :-)
Sen yaz yaz hayal gücümü sına, sonra gül öyle mi. Suç teşkil ediyosa bile anlatabilirsin zira geçenlerde bi pedofili itirafta bulundu bi b.k yiyemedik en fazla bol bol beddua ederiz iflah olmazsın o kadar.

Babamı kaybettim ..kimseyle görüşmüyorum . Evden çıkmıyorum ,telefonlara bakmıyorum . Gittiğim tek yer psikiyatri kliniği. .o da olmazsa ölürüm sanıp zorla götürüyorlar ..okulu askıya alacağım bu sene ..çocuklarım var ... bir de kimseye anlatamadığım büyük bir derdim ..sadece kendi içimde ..bazen diyorum ,çak bir tekme şu iskemleye ve as bütün güzel anıları ..kirlenmesinler babanın olmadığı bu cehennem hayatta ...

Anlatacağım canım ama önce olması lazım çok az kaldı. Bir kulaçlık bir mesafede. Kimisi bir kişinin yokluğundan duyduğu acıyla kahrolur. Ben annemi kayb.... kelimeyi söylemeye bile takatim ve cesaretin yok.

Ama kaybetmemiş gereken kişiler de var. Yol verip, yıkman gereken gökdelenler. Şu an o evredeyiz. Yıkılınca sanırım ağlaya ağlaya anlatacağım.

Yok artık. hayat güzel be !aileden kimse kalmasa dostlar var? onlar da gitse kuşlar çiçekler var ,hiçbiri olmasa temiz hava var.

Sen yaz yaz hayal gücümü sına, sonra gül öyle mi. Suç teşkil ediyosa bile anlatabilirsin zira geçenlerde bi pedofili itirafta bulundu bi b.k yiyemedik en fazla bol bol beddua ederiz iflah olmazsın o kadar.
:-) ahahhahahhaah :-) ALLAH seni.
Yok canım suçluk bir durum yok. Sadece aslında mağdur edebiyatını hiç sevmem. Güçlüyümdür. Mutluyumdur.

Ama hayat enerjini emen, yıllarca süren sorunlar vardır. Bir şekilde bu sorunlar senin için hayat tarzı olup kutsallaşmıştır. Birisi anlatsa anlamazsın, hayal gücün almaz. Kabullenemezsin. Ama yine sen yaşarsın ama anlatsan da kimse inanamaz. Ama gün gelir o kutsallıktan sıyrılıp bi tekme basarsın. Ama bunu yapmak için bile iki sene uğraşmış, polisiye dizilerini ya da kitaplarını aratmayacak bu serüvene atılmışındır. En son kuyruğuna gelmişindir.

Anlatacağım canım ama önce olması lazım çok az kaldı. Bir kulaçlık bir mesafede. Kimisi bir kişinin yokluğundan duyduğu acıyla kahrolur. Ben annemi kayb.... kelimeyi söylemeye bile takatim ve cesaretin yok.

Ama kaybetmemiş gereken kişiler de var. Yol verip, yıkman gereken gökdelenler. Şu an o evredeyiz. Yıkılınca sanırım ağlaya ağlaya anlatacağım.
Dedenin tacizleriyle büyüdün. Kusura bakma 2 gündür Black mirror izliyorum da :))

Dedemm canım dedem ne diyor bu kız sana dedem sen duyma kurban olurum sana :-) dedem benim canımın yarısıdır.
Hahaha valla ben daha çoook kişinin günahını alırım bu gidisle. Bi de altından kaybettiğim köpeğim bulunmuş yakında getirecekler gibi bişey çıkarsa vallahi basarım engeli.

Umarim en az zararla atlatırsın ..yazını okurken hiç görmediğim hüzünlü yüzün canlandı gözlerimin önünde ..içindeki kıyamete bir damla su bile olamam şu halimle ..ama hissettim .......ve dua ettim ..

Ne olduğunu öğrenmeden bu gece bana uyku yok ucundan azcık bari söyleseydin ya, nütfen.. :eek:
Hımm o zaman şöyle diyeyim. Hani mükemmel gözüken hayatlar vardır. Ama bir sorun da vardır. Kimse o sorunu bilmez görmek istemez. Psikolojide buna "öğrenilmiş çaresizlik" denir. Sonra bir gün ne kadar kutsallaştırdığının farkına varırsın. Ve daha farklı bir hayatı seçersin. Ama bu hayat için uğraş vermen gerekir. Aslında çocukluktan beri istediğin budur ama olmaz olmaz olmaz. En son bir polisiye dizisindeki karakterler gibi, rollere bürünüp, delil toplarsın. 3 kişi. Sonra da bu delilleri patlatıp kendi hayatını çizmenin, yanındakileri de kurtarmanın zamanı gelmiştir gibi. Tabi bunlara neden olan bir sürü "öğrenilmiş çaresizlikler" vardır. Artık sen o hayata kendini hapsetmişken artık mükemmeliyetçi(?) bir hayatı yıkmak üzeresindir.

İstediğin hayata bir kaç adım kalmıştır. Ama tek sen değil bir kaç kişi diyelim.

Umarim en az zararla atlatırsın ..yazını okurken hiç görmediğim hüzünlü yüzün canlandı gözlerimin önünde ..içindeki kıyamete bir damla su bile olamam şu halimle ..ama hissettim .......ve dua ettim ..
ALLAH razı olsun canım. RABBİM senin de yardımcın olsun :-( umarım atlatınca da aynı şekilde bu sefer mutlu olan yüzüm canlanır.

Back
X