iç dökme

hayatcokzorr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
18
1
36
30
Hanımlar . İyi Akşamlar
kusura bakmayın sizin de biraz canınızı sıkmış olabilirim
şu anda yaşadığım konumda pek bir arkadaşım yok + sevgilimde yok derdimi anlatabileceğim ve sadece sabah işe gidiyorum akşam eve geliyorum. iş yerimde de tek yemek yapan abla var onunla arada bir konuşuyoruz. sürekli kendimi hep yalnız hissediyorum ailemle de pek çok konuşmuyorum yemeğimi yiyip odama geçiyorum anlamadığım olay şu ki koskoca şehirde hiç mi erkek yada + bir kız arkadaşın olmaması hep istedim iyi bir eş ile tanışıp benim can yoldaşım olsun ama hiç denk gelmedi hayatım boyunca kimse benden etkilenip de sevgili olalım demedi hep hayatım bu konuda tekerrür ediyor. benim arkadaş çevrem var ama sürekli işleri düşünce yazıyorlar arıyorlar. bu durum benim canımı çok sıkıyor. bazen diyorum ki her şeyi geride bırakıp yaşadığım yerden uzaklaşıp gidiyim. şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum yazdıklarımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim herkese iyi geceler.

Kafanız karışık.
İlgiye ihtiyacınız var.
Kendinizle sıkılıyorsunuz.

Arkadaştan önce çözmeniz gereken başlıklar bunlar.

Arkadas ve sevgili bulmani kolaylastiracak öneriler:
- Güler yüzlü ol
- Giyim tarzina cok dikkat et
- Kimsenin arkasindan kosma, cok istekli durma
- Insanlara iltifat et
- Muhabbet becerilerini gelistir
- Positif enerji yay etrafina

Benim aklima gelen seyler bunlar. Ama en önemlisi kendine hobiler bul. Insanlardan fazla meddet umak yanlis.

- Güler yüzlü ol
- Insanlara iltifat et

Benim aklima gelen seyler bunlar. Ama en önemlisi kendine hobiler bul. Insanlardan fazla meddet umak yanlis.
+1

çözmem gereken nedir . anlayamadım

Hem bulunduğunuz yerde kimsesizlikten dem vuruyorsunuz, hem de alıp başı gitmekten bahsediyorsunuz. Yani kafanız karışık.

Sorununuz asosyallik ya da sağlıklı arkadaş bağı kuramama gibi görünse de, perde arkasında ilgi ihtiyacı olduğu hissediliyor. Yani kendinizle yeterince ilgileniyor musunuz?

Bi ilişkiniz olsa iyi olacak gibi size göre. Ama en sağlıklı ilişkiler kendimizle mutlu olmayı başardıysak ve yeri geldiğinde yalnızlığımızla barışık olabiliyosak kurulur.

İlişki tutunacak dal değildir. Mevcut mutluluğumuzu uyumlu başka bir mutlulukla artırmaktır. Yani kendiyle sıkılan başkasını da sıkar.

- Güler yüzlü ol
- Insanlara iltifat et

Yani vitrini sağlam tut diyosunuz.

Yani vitrini sağlam tut diyosunuz.
Bu tavsiyeler etrafimdaki insanlari gözlemleyipte fark ettigim seyler.
Ben kimseyi mesela kiyafetleriyle yargilamam ama cogu insanlar neyazikki yüzeysel.
Göz önünde, sosyal olan insanlarin davranislarini inceledim ve bu noktalara uyduklarini fark ettim.

Son düzenleme:
Uyanik bilgili ol ve kazik at tutarsiz ol insanlar boyle seviyor , dogru durursan arkadasin olmaz .
Giyimmis, guleryuzmus , bilmem ne hikaye bunlar sadece kendinizi ovun hep kendinizi yüCeltin
Insanlar karmaşık şeyleri çözmeyi sever sıradan ve düz olan şeylerden uzaklaşır çünkü tanimlayabildigi cisme insan bi daha dönüp bakmaz neydi kimdi diye sorgulama ihtiyacı duymaz.

Bu tavsiyeler etrafimdaki insanlari gözlemleyipte fark ettigim seyler.
Ben kimseyi mesela kiyafetleriyle yargilamam ama cogu insanlar neyazikki yüzeysel.
Göz önünde, sosyal olan insanlarin davranislarini inceledim ve bu noktalara uyduklarini fark ettim.

Evet doğru gözlemlemişsiniz.
Ama bu şekilde sosyalleşilir mantığıyla bunları yaparsa yüzeysel ilişkiler geliştirir, yani konuda bahsettiği bırakıp giden arkadaş sayısını artırmış olur sadece.
Kendi olarak, kendinden razı olarak, iç huzurunu destekleyen insanlar bulursa belki uzun ömürlü birliktelikler kurabilir.

Hanımlar . İyi Akşamlar
kusura bakmayın sizin de biraz canınızı sıkmış olabilirim
şu anda yaşadığım konumda pek bir arkadaşım yok + sevgilimde yok derdimi anlatabileceğim ve sadece sabah işe gidiyorum akşam eve geliyorum. iş yerimde de tek yemek yapan abla var onunla arada bir konuşuyoruz. sürekli kendimi hep yalnız hissediyorum ailemle de pek çok konuşmuyorum yemeğimi yiyip odama geçiyorum anlamadığım olay şu ki koskoca şehirde hiç mi erkek yada + bir kız arkadaşın olmaması hep istedim iyi bir eş ile tanışıp benim can yoldaşım olsun ama hiç denk gelmedi hayatım boyunca kimse benden etkilenip de sevgili olalım demedi hep hayatım bu konuda tekerrür ediyor. benim arkadaş çevrem var ama sürekli işleri düşünce yazıyorlar arıyorlar. bu durum benim canımı çok sıkıyor. bazen diyorum ki her şeyi geride bırakıp yaşadığım yerden uzaklaşıp gidiyim. şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum yazdıklarımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim herkese iyi geceler.
Yazdiklarîni okuyunca kendimi gordum onceleri cok gezerdim arkadaslarimda coktu ama karantinayla birlikte hic kimseyi gormeyip konusmamaya basladim aileme bile cok gitmek istemiyorum sevmeye basladim asosyal halimi bence kafana takma sevgililik konusundada hersey oluyor zamanla vaktini kendinle gecir buraya yaz sikma canini

Yazdiklarîni okuyunca kendimi gordum onceleri cok gezerdim arkadaslarimda coktu ama karantinayla birlikte hic kimseyi gormeyip konusmamaya basladim aileme bile cok gitmek istemiyorum sevmeye basladim asosyal halimi bence kafana takma sevgililik konusundada hersey oluyor zamanla vaktini kendinle gecir buraya yaz sikma canini
çok teşekkür ederim beni anladığın için :) :) :)

Back
X