Bu bir iç dökme yazarken merhametimi sorgulayarak yazıyorum maalesef ama yoruldum.. eşimin dedesiyle annanesi iki ayı geckindir bizde ve daha ne kadar durcaklari belli değil bu belirsizlik beni yoruyor.. yaşlılar kadın arkasını toplayamiyor, biraz temizlik takıntım var aşırı olmamakla beraber, evimin hergun toplu, yerlerin çekilmiş tuvalet banyonun çamaşır suyu kokmasini mutfağa girenin tiksinmeden yemeğimi yiyebilcegi düzeyde temiz olması gerekiyor, aşırı olduğunu dusunmuyorum olması gereken kadar yani. Şuan evi çekiyorum yerler on dk sonra peçete kırıntısı tuvalete giriyorum ağız calkantisi lavofada, tuvalette b.k sicrantisi midem bulaniyor bebeğimi emzirirken annane mutfağa girip çay demlese koltukların üstünde bile çay görüyorum, geçen hastaneden gelen çantayı balkona bıraktım, devirdi koltuğun üstüne bir kadın nasıl böyle pis olabilir aklım almiyor az arkasını toplasa hiç bunalmicam böyle konuşarak yaptığım işin sevabı da kalmıyor bana sabır vercek güç vercek birşeyler yazın lütfen .. bekarken annemin evinde hiç yaşlı bakmamiz gerekmemisti çok ağır geliyor. Bana dua edin