İç Dökmek İstiyorum..

kackaloribu

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
6.965
30.812
548
31
Kızlar , parayla saadet olmaz diyenlere kanmayın. Saadet bal gibi parayla oluyor.. O kadar daraldım ki. aylardır maaşım sıkıntıda.. eşten dosttan borç al , sonra iki kuruş eline geçince geri onları öde yine parasız kal derken sürekli bir problem..

Annem aradı öğlen, 6 saat uzaktayız. Memlekete gideceklermiş, giderken hem bize uğrayacaklar, hemde 2 kız kardeşimi bize bırakacaklar..

Eşimin de gece nöbeti olduğu için direk arayamadım uyuyodur belki diye, mesaj attım uyuyor musun diye ama gitmedi, uyuyor diye aramadım. kayınvalidemlerde olduğu için kayınvalidemi aradım, telefonu kapalıydı..

Neyse sonra bir saat önce k.validem arıyor, başım kalabalık işyerindeyim, üst üste aradı ama patron yanımda acil bir iş var nasıl ortalık karışık açamadım. Peşine mesaj geldi eşimden, "biz köye gidiyoruz.." Tabi ben şok..

Sonra tekrar eşimi değil k.validem aradı diye k.validemi aradım güya benim aradığımı gördü açmadı ama kocasını arıyor demesin diye.. neyse açtı telefonu "biz yoldayız şehri çıkmak üzereyiz. haberin olsun" dedi. eşim, oğlum, kayınvalidem ve kaynım gidiyorlar.. bende anne bayağı bir erken haber verdiniz. h....da az önce mesaj attı yoldayız diye. keşke köy varınca haber verseydiniz. yarın annemler geliyor ve evde bişe yok benimde param yok ben napıcam" dedim. mırın kırın etti kapadık.

eşimi aradım. annemler geliyor dedim. " banane napim geliyolarsa vs." dedi. Eşimle bir kaç gündür aramız bozuk, elde para olmayınca sürekli kavga ediyoruz, herşeyden kavga eder olduk.. Bide telefonda heleki annesigillin yanında böyle konuşunca sinirlerim bozuldu.. Param olmadığını, kendisinin pat diye yola çıktığını, yarın için napıcamı bilmediğimi söyledim. Git patronuna söyle varsa parası versin bende para yok dedi bende kapadım yüzüne.

Annemler darda olduğumuzu biliyor. onlardan da para istedim geçen ay. Eşim köye para vermeden gidiyor biliyorum. kaynım ve kvalidem gidiyor diye takılmıştır peşine. akrabalarının düğünü var bu akşam. köyleri de yakın 4 saat flan sürüyor. ama yinede beni böyle yüzüstü bırakması çok zoruma gitti..

Lütfen yorumlarda beni aşağılayacak şeyler yazmayın,ya da boşan demeyin boşanamam.. Ben sadece beni biri dinlesin istiyorum, içimi dökmek istiyorum.. Gün gelecek herşey olacak.. Sadece şu an kendim istedim evlendim, ailem çocuğum var diye istemiyor geri.. oğlum 4 yaşında daha. onu nasıl bırakıp gideyim.. kokusunu, sesin, herşeyini özlerim..

ayrıca eşimle böyle değildik.. Kriz başladığından beri ben ne zaman ki maaş alamadım sorunlar o zman başladı.. çünkü faturalar gecikti, markete gidemiyoruz, banka borçlarımızı ödeyemedik.. herşey gıdım gıdımına yetiyordu ben maaş alınca. alamayınca tepetaklak olduk..

Yarın annemler gelecek ve evde sadece annemin yapıp verdiği zeytin ve bir parça peynir var..

Ben napıcamı bilmiyorum..

O kadar daraldım ki.. Niye geldim bu dünyaya diyorum..

Parasızlığa da bu düzene de lanet okuyorum artık..

Çok uzun yazdım belki ama kızlar okuyan varsa buraya kadar teşekkür ederim. Çünkü kimseye bişe anlatamıyorum artık..

Düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum.. Konuşacak kimseyi bulamıyorum.

Bitmek üzere olan bi sigara gibi hissediyorum kendimi..

Bu kadar neden borçlandınız ?

ilk yapacağınız iş patrona bir güzel ihtar çektirmek olsun.
Ahlaksız adamlar yahu.
Boşanamam demişsiniz ama bununla nereye kadar devam edecek ?
İnsan karısını düşünmez mi ?
Aileniz zaten durumunuzu biliyordur ,bu kadar zordaysanız size geldiklerinde yardım edeceklerdir.
Lütfen kendinize acilen yeni bir iş bulun. Sonrasında da lütfen bu kişiyi boşayın.
Zaten şu an da da bir faydası yok size. Yokluğu en azınsan sinir bozmaz.
Kolaylıklar diliyorum.

Kuzum senin calismanla mi evi gecindiriyorsunuz?
Eşin ne halta yarıyor kusura bakma ama benim bile canim sıkıldı dediği laflara bakar mısın geliyorlarsa banane patronundan para iste ne demek ya...
Bu erkekleri rabbim bildiği gibi yapsın sabah birgün birşey olsa sen çalışmasan nolacak beyefendi kapıyı mi gösterecek sana...

canım.. :KK43:
diyecek hiçbirşeyim yok, ben de benzer şeyler yaşıyorum 1 senedir. ne durumda olduğunu çok iyi anlıyorum inan, sen bir de calisiyorsun. çalışıp evin geçimini sağlayıp eşinin sana böyle davranmasını ben bile içime sindiremedim... lütfen iyice düşün evliliğini, hayatını. bunu hakediyor muyum diye sor kendine.
allah yardimcin olsun diyebiliyorum sadece, inşallah kurtul bu dar boğazdan hemen.. senin için dua edeceğim. inşallah güçlü olursun.

Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce ferah çıkarsınız umarım .annenizle durumu paylaşın onlarda varsa biraz versinler zaten durumu az çok biliyorlarmıs nasılsa . Bu arada bosanmayın bencede ama ailenizin çocuğu bırak gel demesi korkunç birsey ya .bu aileler kızlarını eziyete mahkum etmekten ne zevk alıyo anlamıyorum

Bosan denmez zaten de diyenleride hic anlamış değilim ,anladığım kadarıyla esin biraz bencil kavgalı da olsan bu kadarı yapılmaz ayıp
Kaynana zaten bir fiyasko o tam bencil deste k olacağına kostek oluyor
Herkes maddi skintida mecbur borclaniyor neden sormaya gerek yok allah YARDIMCINIZ olsun devir çok kotu çeken bilir bizde ayni durumdayız yeri gelyiyi 5 kuruşa muhtaç olunuyor

Bu kadar neden borçlandınız ?

ilk yapacağınız iş patrona bir güzel ihtar çektirmek olsun.
Ahlaksız adamlar yahu.
Boşanamam demişsiniz ama bununla nereye kadar devam edecek ?
İnsan karısını düşünmez mi ?
Aileniz zaten durumunuzu biliyordur ,bu kadar zordaysanız size geldiklerinde yardım edeceklerdir.
Lütfen kendinize acilen yeni bir iş bulun. Sonrasında da lütfen bu kişiyi boşayın.
Zaten şu an da da bir faydası yok size. Yokluğu en azınsan sinir bozmaz.
Kolaylıklar diliyorum.

evlenirken aileler destek olmadı bir borca girdik, sonra eşim 6 ay işsiz kaldı iş bulamadık borçlar katlandı. 1 ise 3 oldu. sonra o sırada bebeğim yeni doğmuştu ben de çalışamadım derken eşim belediyeye işe girdi. 2 yıl sözleşmesi olduğu halde seçim sonrasıydı toplu işten çıkardılar tekrar iş arama sürecine girdi tabi borçlar ödeyemedikçe faize girdi. sonra ben de işe başladım eşim yeni bir iş buldu. oğluma kayınvalidem bakıyor diye araba aldık bizi götürecek kadar. ama sonra arabanın motoru yandı mecburen kredi çektik onu yaptırdık. sonra benim işyerim kapandı eşim tek başına yine borçları ödeyemedi. arabayı satamadık çünkü oğlumu getirip götürmek gerekiyordu. bende bu işe temmuzda girdim 1 seneyi geçti gireli aralıktan beri düzenimiz kalmadı. her yere başvuruyorum. evli çocuklu istemiyoruz diyolar çoğu. yada dil istiyorlar dilim yok. 3 aydır bi yandan iş arıyorum.

ailem anlar elbette ama o kadar utanıyorum ki halimizden.. eve gelecekler ve ev bomboş..

Boşanma meselesi kafamda zaten var o da bunu düşündüğümü bildiğinden daha da hırslanıyor. oysaki güzelce konuşabilsek bu dertler olmayacak..

teşekkür ederim yorumunuz için..

Kuzum senin calismanla mi evi gecindiriyorsunuz?
Eşin ne halta yarıyor kusura bakma ama benim bile canim sıkıldı dediği laflara bakar mısın geliyorlarsa banane patronundan para iste ne demek ya...
Bu erkekleri rabbim bildiği gibi yapsın sabah birgün birşey olsa sen çalışmasan nolacak beyefendi kapıyı mi gösterecek sana...
sanırım oyle olacak.. 5 yıllık evliyiz bi düzenim olmadı.. oğlum büyüsün bi kendini çevirsin ilk işim boşanmak zaten.. hep böyle zaman dolduruyorum sabır diye diye..

allah yardımcın olsun , bende yaşadım senin yaşadığını , eşimin vurdumduymazlığını o yüzden bu nasıl bir duygu çok iyi biliyorum , parayla sadet olmaz ama para yok borç gırtlakaysa huzurda olmaz , elektrik kesilsin , dolap boşalsın görürüm ben o aşkı sevgiyi herkesin tabiki kendi hayatı nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşar , çocuk olunca birde arkanda destek olmayınca öyle kolay olmuyor boşanmak , benim çocuğum yok ama çok sabrettim ve vicdanen çok rahatım ve boşanıyorum

canım.. :KK43:
diyecek hiçbirşeyim yok, ben de benzer şeyler yaşıyorum 1 senedir. ne durumda olduğunu çok iyi anlıyorum inan, sen bir de calisiyorsun. çalışıp evin geçimini sağlayıp eşinin sana böyle davranmasını ben bile içime sindiremedim... lütfen iyice düşün evliliğini, hayatını. bunu hakediyor muyum diye sor kendine.
allah yardimcin olsun diyebiliyorum sadece, inşallah kurtul bu dar boğazdan hemen.. senin için dua edeceğim. inşallah güçlü olursun.
beni anlayan birisi olması o kadar iyi geliyor ki.. teşekkür ederim..hepimiz bir an önce düzeliriz inşllah..

allah yardımcın olsun , bende yaşadım senin yaşadığını , eşimin vurdumduymazlığını o yüzden bu nasıl bir duygu çok iyi biliyorum , parayla sadet olmaz ama para yok borç gırtlakaysa huzurda olmaz , elektrik kesilsin , dolap boşalsın görürüm ben o aşkı sevgiyi herkesin tabiki kendi hayatı nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşar , çocuk olunca birde arkanda destek olmayınca öyle kolay olmuyor boşanmak , benim çocuğum yok ama çok sabrettim ve vicdanen çok rahatım ve boşanıyorum
keşke tek başıma olsam saniye durmazdım ama oğlumu napıcam.. ona kıyamıyorum.. borç gırtlakta işte.. nappsak şaşırdım artık..

annenler geliyor sonuçta yabancı değil durumunu anlatırsın Allah ne verdiyse onu yersiniz bu kadar canını sıkma olduğu kadar Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın
eşinizi de çok takmayı belki oda sıkıntıdan öyle söylemiştir zor zaman

Back
X