İç Dökmek İstiyorum..

amin insallah. herseyi halletiginize gore bosanma sebebiniz maddi sikintilar falan degil di mi?

hayır bizim maddi sıkıntıya düşmemize eşim sebep oldu. bekarken yaptığı hatalar yüzünden, bir de işsizlikten dolayı çektik bu sıkıntıları. maddi sorunları çözdük ama bir turlu toparlayamadik kendimizi sevgi saygı azaldı.
arkadaşımın konusunu işgal etmeyeyim simdi ama, surduremeyecegimizi anladık kısacası o yüzden anlaşmalı olarak boşanacağız.

Kuzum senin calismanla mi evi gecindiriyorsunuz?
Eşin ne halta yarıyor kusura bakma ama benim bile canim sıkıldı dediği laflara bakar mısın geliyorlarsa banane patronundan para iste ne demek ya...
Bu erkekleri rabbim bildiği gibi yapsın sabah birgün birşey olsa sen çalışmasan nolacak beyefendi kapıyı mi gösterecek sana...
artık erkekler uyanık, çalışan kadın arıyorlar evlenirken fıldır fıldır, parasını yemeye..

hayır bizim maddi sıkıntıya düşmemize eşim sebep oldu. bekarken yaptığı hatalar yüzünden, bir de işsizlikten dolayı çektik bu sıkıntıları. maddi sorunları çözdük ama bir turlu toparlayamadik kendimizi sevgi saygı azaldı.
arkadaşımın konusunu işgal etmeyeyim simdi ama, surduremeyecegimizi anladık kısacası o yüzden anlaşmalı olarak boşanacağız.
hakkinizda hayirlisi olsun insallah. anlasmali olmasi super olmus. cocugunuzla birlikte cok mutlu olun insallah ❤

Ahh ahhh bizde bi müddet yağa ekmek bandın yedik sabh aksam ne benin ne eşimin ailesi destek oldu çok iyi bilirim bnde ama bu skintilarda birde es ten destek gorememek insana zaten o koyuyor

bize kayinbabam ve kardeşim cok destek oldu allah razi olsun.. ona rağmen yaşadık bir sürü sıkıntı, herşeyi gidip soyleyemiyorsun ki kimseye..

Ya ben bu lafa da deli oluyorum benim annemede aynısını diyor bazen...
Biz seçtik tamamda böyle olacağımı nerden bilecektik dimi?
Resmen otur evinde derdini çek diyorlar boşver ailene birşey yansıtma sinirlerin daha fazla gerilecek kesin...
Borcunuz neyle ilgili eşin ödemiyor mu?
Durumun düzelince ki eşin duzeltecek sen değil lütfen kenara para ayır kendini sağlama al rabbim yardımcın olsun.
yukarda açıkladım borç öyle keyfi olmadı aslında ama nolcak sonum bilmem..

para biriktirmeyi o kadar istiyorumki anlatamam.. bi düze çıksak..

artık erkekler uyanık, çalışan kadın arıyorlar evlenirken fıldır fıldır, parasını yemeye..
Hepsinin canı cehenneme inanki benim eşimde dâhil ozel sektörde çalıştım yıllarca yine yaranamadım çalışmıyorum yine yaranamıyorum ama haklısın toplum o kadar bozuldu ki huyu suyu nasil diye soran yok birde kadrolumu diye sormaları cabası sanki iş anlaşması.

Esin köyden gelene kadar borç alabileceğin kimse yok mu
artık kalmadı. her ay aynı kişilerden para ister oldum insanlarda bıktı bizden artık. bayram öncesi yarıım maaş para aldım. ona buna borç dağıttım fatura ödedim eve gaz aldım derken bitti gitti zaten..

bize kayinbabam ve kardeşim cok destek oldu allah razi olsun.. ona rağmen yaşadık bir sürü sıkıntı, herşeyi gidip soyleyemiyorsun ki kimseye..
Söylemiyor içine ata ata dert sahibi oluyor insan iyi bilirim
Koca d a is bitiyor iste ama insan bunaldimi ister istemez gerginlikler oluyor

Okurken çok üzüldüm.
Bir dönem benim de eski eşim olacak adi bana para vermezdi.
Bende her hafta harçlık biriktirirdim. Sonra o parayla da annemin yanında ezilmemek için hesap öderdim . Yaşamayan asla bilemez.
Bende o dönem işsiz kalmıştım.
Size çok dua edicem inşallah bir çıkar yol bulursunuz.
Boşan demek kolay ama sonrası var bir de bunun.
Aileniz gelince bir kez daha güzelce konuşun lütfen.
Umarım bende bu günleri geçmişte bırakırım bigün.. teşekkür ederim..

Umarım bende bu günleri geçmişte bırakırım bigün.. teşekkür ederim..
Yüzünüzü yıkayın lütfen.
Ben buradan sizin hüznünüzü hissedebiliyorum.
Kadınlar olarak fazlaca güçlüyüz.
Ben de hiç bitmeyecek sanıyordum, bitti ...
Sizinki de bitecek emin olun.

Çevreniz sizi ne kadar yalnız bırakmış sinir oldum ve durumunuza çok üzüldüm. Kv’nin durumu nasıl, bari market alışverişinizi yapsalar. Durumunuzu aileniz biliyorsa kardeşlerin gelince alışverişinizi yapsınlar bir zahmet. Kimseden borç istemenize gerek yok. Normal bir aile değiller galiba, zaten normal olsalar size asla yük olmamaları lazım. Allah size ferahlık versin.

allah yardımcınız olsun. ailenden çekinme, annen seni böyle bırakmaya dayanamaz zaten, anlayışla karşılar alışverişini yapar.
sonrası için de maaşı alıyorum faturaları ödüyorum diyorsun. ödemesen ne olur? yani bırak kesilsin elektrik su, eşinin de sorumluluğu var. önüne yemek de koyma. bitti de. annem peynir zeytin aldı, onu da çocuğumla kendime ayırdım yedim, bitti de.

Hepsinin canı cehenneme inanki benim eşimde dâhil ozel sektörde çalıştım yıllarca yine yaranamadım çalışmıyorum yine yaranamıyorum ama haklısın toplum o kadar bozuldu ki huyu suyu nasil diye soran yok birde kadrolumu diye sormaları cabası sanki iş anlaşması.
aynen devlette çalışmasına özen gösteriyorlar artık.ç açıklama olarak da şunu yapıyolar : ben eşimin yorulmasını istemiyorum :D tabi ya yedik biz de emin ondan istemiyosun :D salaklar

Back
X