İç Dökmek..

Sucuku pasta

❤Solum Sânâ, Sonumuz Allahâ Emanet❤
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
279
292
18
  • Hayırlı Akşamlar, İçimi Dökmek istedim Sadece..
  • Acaba dünyanın düzeni bumuydu? Hep Yada sonradan mı olmaya başladı..
  • İnsanlar neden artık borca girmekten çekinmiyor, Anlayamıyorum her zaman düşünüyorum.
  • Bakıyorum insanların evine giren bütçe belli ama giden harcamaları çok daha fazla. Herkes birbiriyle yarışta kim ne kadar çok geziyor kimin yaşantısı daha lüks.
  • 1 buçuk evliyim ne eşim nede ben borca girmekten korkuyoruz çok şükür kendimize ait işimiz var ama kredi çekip ev almıyoruz yada altımızda ki eski arabayı değiştirmiyoruz, bakıyorum benden düşük bütçede yaşayan insanlar benden daha lüks yaşıyor kesinlikle kıskançlık değil Rabbim olmayanlara versin.
  • Elhâmdülillâh maddi sıkıntı çekmiyorum, Ama nasıl başarıyor hergün seyahat edip elindeki telefonu en lüksü alıp altındaki arabayı değiştiriyor çok meral ediyorum.
  • Sizlerinde fikirlerini almak istedim.

• Hayırlı Akşamlar, İçimi Dökmek istedim Sadece..
  • Acaba dünyanın düzeni bumuydu? Hep Yada sonradan mı olmaya başladı..
  • İnsanlar neden artık borca girmekten çekinmiyor, Anlayamıyorum her zaman düşünüyorum.
  • Bakıyorum insanların evine giren bütçe belli ama giden harcamaları çok daha fazla. Herkes birbiriyle yarışta kim ne kadar çok geziyor kimin yaşantısı daha lüks.
  • 1 buçuk evliyim ne eşim nede ben borca girmekten korkuyoruz çok şükür kendimize ait işimiz var ama kredi çekip ev almıyoruz yada altımızda ki eski arabayı değiştirmiyoruz, bakıyorum benden düşük bütçede yaşayan insanlar benden daha lüks yaşıyor kesinlikle kıskançlık değil Rabbim olmayanlara versin.
  • Elhâmdülillâh maddi sıkıntı çekmiyorum, Ama nasıl başarıyor hergün seyahat edip elindeki telefonu en lüksü alıp altındaki arabayı değiştiriyor çok meral ediyorum.
  • Sizlerinde fikirlerini almak istedim.
Borç üzerine borç yaparak tabi insan imkanı neyse ona göre yaşamalı şükür bizde hesabımızı biliyoruz kredi kartımıx bile yok ölüp gitsek borcumuzu kim öder Allah korusun.

Kimsenin hayati beni ilgilendirmiyo. Ne evimiz var, ne de arabamiz. Cok sukur beni ve kızıni kendisinden bile cok seven kocam var. Cok mutluyuz. Kimsenin mali mulku, yaşantisi dikkatimi cekmiyo, oyle bir sorular da sormuyorum kendime ...

Ev araba almak icin borca girmek sart maalesef. Kimse kimseye taksitle ev vermez,toplu para da kimsenin cebinde olmaz. Ama kredi kartiyla 12 ay taksit yapip kiyafet alan,fastfood yiyen,tatile giden tiplerin yasantisi bana da anlamsiz geliyor. Anlam vermeye calismiyorum boyle seviyorlarsa boyle yasasinlar ama ben yapamiyorum

Borç üzerine borç yaparak tabi insan imkanı neyse ona göre yaşamalı şükür bizde hesabımızı biliyoruz kredi kartımıx bile yok ölüp gitsek borcumuzu kim öder Allah korusun.
Bende bunu merak ediyorum hep.. Saolsun yazılarıma saygısızca cvp verenler nerden nereye getirdi konumu

Öyle düşünüyorsaniz konumdan çıkmayı düşünebilirsiniz
Iyi de canim, konu basligin iç dokmek ama icerigin ic dokmekle alakasi yok. Insanlar neden bu kadar rahat borc yapiyor diyosun. Yani siz borc yapmadan yasamayi tercih ediyorsunuz, baskalari borclanmaktan cekinmiyor. Bunun neresinde dert var, neresinde ic dokmek var. Bdv ya da olur olmadik her turlu konu acilir oldu. Komuoyu yoklamasi icin ayri bir bolum olsaymis keske.

Bende bunu merak ediyorum hep.. Saolsun yazılarıma saygısızca cvp verenler nerden nereye getirdi konumu
Öyle bazıları sadece konuyu manipüle eder önemsemeyin cevap bile vermeyin belki kendileri borç içinde yüzükleri için zoruna gitmiştir takmayın.

Bende çok merak ediyorum mesela benim kayınvalidem kadının bir maaşı var emekli maaşı sadece ama gezmediği yer yok . Hayor gezmesinde Değilim ama insan merak ediyor ister istemez bu değirmenin suyu nereden geliyor diye .

Ev icin en az 300binlirayi peşin cikarip vermeyi herkes yapamaz sonucta. Borca girmemek için ömur boyu kira ödeyip elde var sifir durumuna düşmektense borc odenir.

Onun dısında alisveris, gezme, tozma, telefon gibi keyfi seyler için borç yapmayiz. Dediginiz gibi iyi bir geliriniz varsa gezme tozma icin borca gerek yok bikac ay birikim yaparak yapilabilen şeyler. Bahsettiginiz şehir icinde sagda solda kafelerde gezmekse birikime de gerek yok.

Ya cidden bunu ben de merak ediyorum gayet gayet iyi kazanıyorum TR şartlarında:KK49:. Arkadaşlarım var benim yarım kadar kazanmıyorlar her gün etkinlik avm her gün farklı giysi çanta çizme ayakkabı aksesuar bişeyler. insan utanıyo da nasıl yetiştiriyosunuz demeye :KK49: her gün midpoint te kahvaltı yapacak, günaydın da steak yiyecek parayı nerden buluyon bacım demek istiyorum:oops:

Öyle bazıları sadece konuyu manipüle eder önemsemeyin cevap bile vermeyin belki kendileri borç içinde yüzükleri için zoruna gitmiştir takmayın.
Yani anlam veremedim sonuçta sana saçma geldiyse konum cevap verme şu 3 günlük dünyada kalp kırma nedendir bilemedim. Hiç çekinmeden kalp kırar olmuş artık insanlar.

Back
X