- 28 Ocak 2016
- 11
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi sevimlicasper
-
Anladım.Sizce olduğu gibi kalsın mi ilerde ameliyat olayım mıcnm o senın vucud yapına baglıı. ne gıbı mesela kımı kadının vajınası dogumdan sonra hemen kendını toplar sıkıasır kımısı de toplamaz sıkıntı ceker vs vs gıbı...genetık bıraz
kesınlıkle ole cnm evlen bı bakalım esın sorun ederse bı cocuk dogurduktan sonra yaparsın. senın labıumun bırı daha buyuk dıye sorun edıp senı uzecek bırını de sokma zaten hayatına.Anladım.Sizce olduğu gibi kalsın mi ilerde ameliyat olayım mı
Son durumunuz nedir acaba ? Ben de olmayı düşünüyorum. Devlet hastaneleri yapıyor mu bu ameliyatı ? Bir de sorması ayıp cinsel hayatınızı etkiledi mi ? Klitorisin üzerinde ki deri alınınca daha çok haz alınabildiğini okumuştum. Ameliyat kaç saat sürüyor. Normal hayatınıza ne kadar süre sonra döndünüz ?. Çok sordum ama cevaplarsaniz sevinirimMerhaba bayanlar, ben sali gunu oldum. Agrim sizim olmadi. Kanama da oyle aman aman olmadi, ilk gun cok az. Dudaklar kucultuldu ve ic dis dudak arasinda deri kivrimi vardi (klitorise kadar uzanan) onuda olabildigince temizlemis. Dikisler dusucekmis belli olmiycakmis ama suan sekli icin yorum yapmak erken. Surekli buz uyguladigim icin morluk ya da sislik olmadi. Ankarada oldum, 2500tl. Olmak isteyen oluraa surecten haberdar ediyim. Doktor tavsiye edemem ama sureci bilirsiniz en azindan
Benimkide oyle cok dert etmiyorum cunku bircok kiside var olan bir durummus pantolon vs giydigimde bazen rahatsiz ediyor bazende afedersin yapisiyo gibi oluyo agri gibi hissediyorum hafiften hemen duzeltmem gerektigini hissediyorum evet goruntu olarakta kotu ama o kadar dert etmeHerkese merhaba.Ben 17 yaşındayım ve iç dudak sarkması sorunu yaşıyorum.Doğuştan olan bir şey degil yanlış hatırlamıyorsam 13 yaşımda ortaya çıkan bir şey.Ben çok rahatsız oluyorum bu görüntüden.Sağ taraf normal boyutta ama sol tarafı sarkık böyle elime gelen bir et parçası var.Ayaktayken aynadan bakıyorum azıcık dışarı taşıyor.Evlilikte sorun yaratması şu an umrumda bile değil ben kendi adıma çok rahatsız oluyorum.Tuvalete bile gitmek istemiyorum görünce ağlıyorum artık.Çok mutsuzum.Labioplasti ameliyatı olmak istiyorum,internetten araştırdım ve ilerde yeniden oluşabilir,çocuğun olursa normal doğum yapamazsın gibi yorumlar var.Bilgisi olan yazabilirmi lütfen.Kendi paramı kazandığım an kurtulmak istiyorum bundan.Şimdiden teşekkür ederim.
Herkese merhaba.Ben 17 yaşındayım ve iç dudak sarkması sorunu yaşıyorum.Doğuştan olan bir şey degil yanlış hatırlamıyorsam 13 yaşımda ortaya çıkan bir şey.Ben çok rahatsız oluyorum bu görüntüden.Sağ taraf normal boyutta ama sol tarafı sarkık böyle elime gelen bir et parçası var.Ayaktayken aynadan bakıyorum azıcık dışarı taşıyor.Evlilikte sorun yaratması şu an umrumda bile değil ben kendi adıma çok rahatsız oluyorum.Tuvalete bile gitmek istemiyorum görünce ağlıyorum artık.Çok mutsuzum.Labioplasti ameliyatı olmak istiyorum,internetten araştırdım ve ilerde yeniden oluşabilir,çocuğun olursa normal doğum yapamazsın gibi yorumlar var.Bilgisi olan yazabilirmi lütfen.Kendi paramı kazandığım an kurtulmak istiyorum bundan.Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?