İç huzur

sevdanuryagmur11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
9
-10
1
24
şu aralar herşeye çok çabuk parlıyorum . iç huzurum yok. dua ediyorum meditasyon yapıyorum tütsü yakıyorum yağlar sürüyorum. kendimi eşimin geçmişini düşünmekten alıkoyamıyorum . siz kriz anlarını nasıl yönetiyorsunuz ?? daha detaya girmek isterdim ama bazı hanımlar dalga geçer gibi yorumlar yapıyor. kim ne yazarsa yazsın bir kadın var isim vermek istemiyorum ama o kadının adını dalga geçmek için etiketliyorlar ( dilek diye bir kadın ) lütfen tiye almayacaklar yanıt versin.

Kim bu dilek biri açıklasın yav?

Kocan en çok seni seviyo tamam bu şekilde sakinleştir kendini de küçücük çocukla sidik yarışı yapma.

"tamam kocan en çok seni seviyor. Ne işi var 12 yaşında koca kızın sizinle aa hiç olur mu anasıyla yaşasın. Sen kimsenin doğurduğına bakmak zorunda değilsin" diyene kadar gitmeyecek bu belli.

S sevdanuryagmur11 derdiniz varsa paylaşın dertleşin, site kurallarına uyduğunuz sürece sorun olmaz ama lütfen konularınıza başka birinin adını karıştırmayın.

Hanımlar,
henüz aksi ispat edilmediğinden belirtmeliyim ki diğer kişiyle sevdanuryagmur11 aynı kişi değil gibi görünüyor, en azından bizdeki bilgileri bu yönde, bu sebeple lütfen kurallara aykırı bir yorum yazmayın

Son düzenleme:
"tamam kocan en çok seni seviyor. Ne işi var 12 yaşında koca kızın sizinle aa hiç olur mu anasıyla yaşasın. Sen kimsenin doğurduğına bakmak zorunda değilsin" diyene kadar gitmeyecek bu belli.
sakin ol ben o kişi değilim

Dilek misin bilmiyorum ama istediğin kadar tütsü yak, dua et senin içinin çirkinliğini temizleyemez hiç bir şey. Küçücük çocuğa nefret besleyen hiç bir kalp rahat edemez

Anlayamıyorum dua ile meditasyon nasıl bir arada oluyor. Araştırin biraz hem dua edip hem meditasyondan medet umamazsınız. İç huzura gelince hayatınız hakkında pek detay vermemişsiniz nerden bilelim niye iç huzurunuz yok. Kötü birisiniz belki, belki kıskanç veya insanlara zarar veren. Bilmiyoruz yani detay verirseniz daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…