- 14 Kasım 2022
- 9
- -10
- 1
- 24
- Konu Sahibi sevdanuryagmur11
-
Meditasyon ve dua gecesi bu geceOo Dilek Hanım fjdh
Rakınızı yudumlamıyor musunuz bu gece ? ,
Kim bu dilek biri açıklasın yav?şu aralar herşeye çok çabuk parlıyorum . iç huzurum yok. dua ediyorum meditasyon yapıyorum tütsü yakıyorum yağlar sürüyorum. kendimi eşimin geçmişini düşünmekten alıkoyamıyorum . siz kriz anlarını nasıl yönetiyorsunuz ?? daha detaya girmek isterdim ama bazı hanımlar dalga geçer gibi yorumlar yapıyor. kim ne yazarsa yazsın bir kadın var isim vermek istemiyorum ama o kadının adını dalga geçmek için etiketliyorlar ( dilek diye bir kadın) lütfen tiye almayacaklar yanıt versin.
Kim bu dilek biri açıklasın yav?
Meditasyon ve dua gecesi bu gece
Keske bilmeseydim…Kocasının eski evliliğinden 12 yaşındaki kızına bilenmiş, şu kalitede bir insan :
sakin ol ben o kişi değilim"tamam kocan en çok seni seviyor. Ne işi var 12 yaşında koca kızın sizinle aa hiç olur mu anasıyla yaşasın. Sen kimsenin doğurduğına bakmak zorunda değilsin" diyene kadar gitmeyecek bu belli.
Tamamsakin ol ben o kişi değilim
sakin ol ben o kişi değilim
şu aralar herşeye çok çabuk parlıyorum . iç huzurum yok. dua ediyorum meditasyon yapıyorum tütsü yakıyorum yağlar sürüyorum. kendimi eşimin geçmişini düşünmekten alıkoyamıyorum . siz kriz anlarını nasıl yönetiyorsunuz ?? daha detaya girmek isterdim ama bazı hanımlar dalga geçer gibi yorumlar yapıyor. kim ne yazarsa yazsın bir kadın var isim vermek istemiyorum ama o kadının adını dalga geçmek için etiketliyorlar ( dilek diye bir kadın) lütfen tiye almayacaklar yanıt versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?