• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iç huzur

kahve manzara....iç huzurum bu ikilide saklı:KK52:
Ahh etraf beton dolu arkadasim, keske su kadar betonun icinde manzara gorebilsek. Ama kampüsüm yemyesil, ormanin icinde. Ben de ders aralarinda falan kahve keyfi yapiyorum bazen mis gibi hava esliginde :)

ben de yapardim, ne gunlerdi. Yanima da cikolata, cay. Superdi.

Simdi cocukla mumkunu yok. Sipamin gozler fildir fildir.
Yaaa onu yerimm :) bebekler bana cok huzur veriyor misal, geçen gun komsunun uc yasindaki ogluyla yaklasik bes saat vakit gecirdim buyuk keyifle. Problemliyim sanirim:KK45:

Yaaa onu yerimm :) bebekler bana cok huzur veriyor misal, geçen gun komsunun uc yasindaki ogluyla yaklasik bes saat vakit gecirdim buyuk keyifle. Problemliyim sanirim:KK45:

Evet sekerim, cok eglenceli oluyolar, hele o yaslarda. Ama iste insani o kadar mesgul tutuyolarki huzursuzlugun aklina gelmiyo bazen :) Ama bazen o eski gunlerimi de ozlemiyor deyilim.

Yaaa ne guzel yazmissiniz oyle hosuma gitti ki :) cok tesekkur ederim yardimci olmak icin usenmeden yazdiginiz icin. Inanin cok yardimci oldu. Buradaki bazi yorumlar cidden iyi geldi sizinki de dahil, okuyup hayal ederek bile huzur buldum :)

Bak bu satırlarda bana iyi geldi mesela içim kıpır kıpır oldu :)
İstersen olabilir emin ol bu işi bisiklet sürmeye benzetebilirsin bazen deniz kenarında bazen yokuş aşağı bazen yokuş yukarı pedal bırakırsan düşersin :)
Hem buradan daha ayrıntılı da konuşabiliriz, bana her zmn msj atabilirsin benimde senden öğrenecegim çok şey vardır kesin :)

ben de yapardim, ne gunlerdi. Yanima da cikolata, cay. Superdi.

Simdi cocukla mumkunu yok. Sipamin gozler fildir fildir.

Allah bağışlasın :)
Uyuduğu zamanlar falan bir kaç sayfa kaçılır belki
Bir de evde her yere kitap koyun, meleğinizin gözleri alışsın kitapları kitap görmeye
Bir komşumda gördüm bunu, çocuğun kitaba aşina olması için yapıyorlarmış, babası akşamları yanında okuyor mesela çok hoşuma gitmişti :)

Ben film izlerim... Kitap okurum... Nostalji takılırım... Eski filmler eski müzikler eski kitaplar...

Gezerim... Vitrinlere bakarım... Tek başıma olunca ayrı bir huzur veriyor böyle şeyler...

Allah bağışlasın :)
Uyuduğu zamanlar falan bir kaç sayfa kaçılır belki
Bir de evde her yere kitap koyun, meleğinizin gözleri alışsın kitapları kitap görmeye
Bir komşumda gördüm bunu, çocuğun kitaba aşina olması için yapıyorlarmış, babası akşamları yanında okuyor mesela çok hoşuma gitmişti :)

sorma ayni kitabi bir senedir okuyoruz. Benim kizim uc bucuk yasinda gunduz uykusunu baya kaldirdi. Tabi vakit buluyorum ufak tefek. Kastim suydu, tum gun kendimi odama kapatip teli de kapayip kitap okumak, cay icmek cikolata yemek filandi :). Artik o benim ufaklik universiteye gitmeden yapilacak gibi deyil.

Benim de kitap okumaktan artik beynimin agridigi zamanlar oluyor. Kitap ayri bir tutku benim icin. Iki aydir stresten tek sayfa acamadim, ona baslamam gerektigini hatirladim sayenizde :)

Bir de kitap tavsiyesi sıkıştırayım araya :)
Yağmur,battaniye ve çay eşliğinde İnci Aral - İçimden Kuşlar Göçüyor
Tam havası :)

Bak bu satırlarda bana iyi geldi mesela içim kıpır kıpır oldu :)
İstersen olabilir emin ol bu işi bisiklet sürmeye benzetebilirsin bazen deniz kenarında bazen yokuş aşağı bazen yokuş yukarı pedal bırakırsan düşersin :)
Hem buradan daha ayrıntılı da konuşabiliriz, bana her zmn msj atabilirsin benimde senden öğrenecegim çok şey vardır kesin :)
Cok tesekkur ederimm, aynen konusalimm :)

Kizlar selam:KK52:Benim bir problemim var. Cogunuz gibi benim icin de hayatimdaki en onemli sey huzurlu olmak. Eger huzurluysam hem mutlu hem saglikli hissediyorum. Ama huzursuz hissettigim zamanlar da oldukca fazla. Size sorum su, huzursuz hissettiginiz zaman ic huzurunuzu saglamak icin neler yapiyorsunuz ? Size huzur veren eylemler neler ? Ben de huzur bulabilecegim bir seyler yapmak istiyorum, sizin yaptiklarinizdan kopya cekebilirim ben de :)
Dua ediyorum namaz kiliyorum ne olursa olsun benim huzurumu bunlar yerine getiriyo

Back
X