• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iç huzur

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Kizlar selam:KK52:Benim bir problemim var. Cogunuz gibi benim icin de hayatimdaki en onemli sey huzurlu olmak. Eger huzurluysam hem mutlu hem saglikli hissediyorum. Ama huzursuz hissettigim zamanlar da oldukca fazla. Size sorum su, huzursuz hissettiginiz zaman ic huzurunuzu saglamak icin neler yapiyorsunuz ? Size huzur veren eylemler neler ? Ben de huzur bulabilecegim bir seyler yapmak istiyorum, sizin yaptiklarinizdan kopya cekebilirim ben de :)

Kizlar selam:KK52:Benim bir problemim var. Cogunuz gibi benim icin de hayatimdaki en onemli sey huzurlu olmak. Eger huzurluysam hem mutlu hem saglikli hissediyorum. Ama huzursuz hissettigim zamanlar da oldukca fazla. Size sorum su, huzursuz hissettiginiz zaman ic huzurunuzu saglamak icin neler yapiyorsunuz ? Size huzur veren eylemler neler ? Ben de huzur bulabilecegim bir seyler yapmak istiyorum, sizin yaptiklarinizdan kopya cekebilirim ben de :)
Sevgilimin göğsüne başımı yaslıyorum, tarifsiz bir huzur doluyor içim:KK22:

Yooo varim kii, sen mi dikkat etmiyorsun yoksa ask olsunn:KK53:
çok pardon o zaman canım benim hatam o_O iç huzur için de tavsiyem bi hobi edin kendine hem yeni insanlarla tanışırsın havan değisir hem de:KK76:

Bazen elden hicbir sey gelmiyor, sadece bekliyorsun...
Ya yatip uyu, vucudun sakinlessin ya da aklindan kovala...

huzursuzlugunun sebebine gore deyisir canim. biraz daha acarsan huzursuzluk veren seyleri daha fazla yardimci olabiliriz.

huzursuzlugunun sebebine gore deyisir canim. biraz daha acarsan huzursuzluk veren seyleri daha fazla yardimci olabiliriz.
Canim aslinda genel anlamda huzurluyum ama benim huzurum dis etkenlere bagli. Ailemle sevgilimle aram iyiyse derslerim iyiyse huzurluyum. Bunlardaki en ufak sikintida huzurum kaciyor, ic huzurum yok mu ki acaba :(

Bazen elden hicbir sey gelmiyor, sadece bekliyorsun...
Ya yatip uyu, vucudun sakinlessin ya da aklindan kovala...
Yaa boyle bi eksiklik var gibi heexee tugaf bi his, yani misal mutluluk gibi. Mutlu insan dedigin mutlulugunu baska seylere baglamamali ya hani, huzur da boyle ve benimki hep etrafimdakilere bagli. Cok takiyorum sanirim...

çok saçmalamışsınız...pess:KK59:herkesin huzur bulduğu huzur aradığı ve huzur bulduğu şeyler farklıdır...maksat konu açayım diye konu açmışsınız:KK14:

Canim aslinda genel anlamda huzurluyum ama benim huzurum dis etkenlere bagli. Ailemle sevgilimle aram iyiyse derslerim iyiyse huzurluyum. Bunlardaki en ufak sikintida huzurum kaciyor, ic huzurum yok mu ki acaba :KK43:

Bence ic huzurunun olmasindan ziyade baska insanlarla olan iliskine belki gereginden daha fazla onem verdigin icin olabilir. Varsayim yapiyorum tabiki de. Sonucta onlar onemli insanlar, elbette insan huzursuz olur arasi iiyi olmazsa bir cok insan da oyle olur zaten.

Belki de bazen iliskilerde ailenle bile olsa birazcik mesafe, sorun cikmamasinda yardimci oluyor, ve genelde icin daha rahat oluyor.

Bir de namaz kilmak ve dua etmek bana cok iyi geliyor icim sIkiliyorsa.

Yaa boyle bi eksiklik var gibi heexee tugaf bi his, yani misal mutluluk gibi. Mutlu insan dedigin mutlulugunu baska seylere baglamamali ya hani, huzur da boyle ve benimki hep etrafimdakilere bagli. Cok takiyorum sanirim...
Ben de oyleyim cowgirl ne yazik ki...
Islerim yolunda gidince icime husu doluyor:KK53:, en ufak terslik her seyi alip goturuyor...
Yapi meselesi sanirim...

Back
X