Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kitap okuyorum, meditasyon yapıyorum,dua ediyorum..Arkadaşlar merhaba.
Konuya direkt girmek istedim . Siz de içsel olarak sıkkın olduğunuzda ne yöntemlere başvuruyorsunuz. Dini yöntemlerde önerebilirsiniz hangi dua , yada neler yaparsınız.Yardımcı olmak isterseniz tavsiyelerinizi dinliyorum..
Olumlu telkinler ver olumlu düşünmeye yönel ve çok şükretArkadaşlar merhaba.
Konuya direkt girmek istedim . Siz de içsel olarak sıkkın olduğunuzda ne yöntemlere başvuruyorsunuz. Dini yöntemlerde önerebilirsiniz hangi dua , yada neler yaparsınız.Yardımcı olmak isterseniz tavsiyelerinizi dinliyorum..
Bende genelde okuyorum burada ama cok tavsiye veremiyorum genelde ..benim içim sıkıldığında kadınlar kulübünü açıyorumgerçekten. kafam dağılıyor. bir de dondurma yemek çok iyi geliyor
moralim bozuksa dondurma yiyorum mutlaka
Bunu hiç denemedim deneyeceğim:)makale okuyorum. hayatla, insanlarla ilgili filan..
Bende okuyorum sizin gibi. Film tercihi mantıkli:)Insirah, felek, nas, ayet el kursi okuyorum. Birde sener senin, kemal sunal, aysen gruda, adile nasitin filmlerni izliyorum.
Sanırım şükretmem zayıf birazcık haklısınızOlumlu telkinler ver olumlu düşünmeye yönel ve çok şükret
İnşirahıda deneyeyim . Tesekkur ederım:)Ağlamak namaz kılmak kendini tamamen teslim olmuş hissetmek ve inşirah suresini okumak![]()
Kendi yaptıklarımın iç huzursuzluğu ama sanıdım ondan ağlamak benım ıcımden gelmıyor:/Ağlıyorum genelde şimdi de ağlayacağım
Aksamları deniyorum ama sorun kafam o kadar karmakarısık ki ..Kitap okuyorum, tavsiye ederim...
Yürüyüşe çıkabilirsiniz ,bu güzel havalarda...