• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç huzursuzluk.

Arkadaşlar merhaba.
Konuya direkt girmek istedim . Siz de içsel olarak sıkkın olduğunuzda ne yöntemlere başvuruyorsunuz. Dini yöntemlerde önerebilirsiniz hangi dua , yada neler yaparsınız.Yardımcı olmak isterseniz tavsiyelerinizi dinliyorum..
Bana da son dönemde en iyi gelen şey KK :)

Kendi yaptıklarımın iç huzursuzluğu ama sanıdım ondan ağlamak benım ıcımden gelmıyor:/
Ben mutlaka ne olursa olsun ağlıyorum ağlıyorum dua etmeye çalışıyorum başka da birşey beceremiyorum zaten

İçim müdemadiyen sıkılır, günde en az bir kere bi sıkılırım :KK70:
Her ne ile uğraşıyorsam onu bırakır, başka bir şey yaparım.
Kırk parçaya bölünürüm, burada yazarım, bir yandan bi söyleşi açıktır onu dinlerim, ondan sıkılırsam belgesel açarım (Suç belgesellerine taktım şu ara, tlc programları filan güzel sıkıntı alıyor deadly women filan tavsiye ederim), bir şeyler çizerim, ondan sıkılırsam gider evin orasını burasını deşer düzenlerim, dışarı çıkmaya kendimi zorlarım, duşa girerim suratıma maske yaparım, saçıma farklı bi şekil vermeyi denerim.

Daha çok;
Youtubeda salak videolar izlerim, failarmy iyidir bak insanın sıkıntısını anlık alır.
Ayakkabılarımı siler düzenlerim.
Çocuğun oyuncaklarını sıraya dizerim, oyuncak yaparım filan o da bayılır.
Cam kavanozlara ucuz akrilikler filan tutuyor, dışına saç spreyi sıkınca, onlardan boyarım arada kafama göre iyi gelir.
Bir iki pc oyunum var, onları oynarım bazen, bol dövüşlü silahlı, o da insanın sıkıntısını alıyor.
Eşime sataşırım msj atarım.
Elime geçen bir iki şeyi okurum, bir ton foto var onlara bakarım eskileri yad ederim.
Yani evin içinde böyle bi şeyler yaparım işte.
Ne kadar içten yazmıssınız herşeyi, samimiyetiniz buradan geçti resmen bana. Cok tesekkur ederim elimden geleni deneyeceğim:))

Gunde 10 kere bilem ugrarim K.K ne;) Çılgın hatunlar ve yorumlari iyi geliyor bana.Onun disinda komik videolar makyaj oje videolari falan.Birde insirah suresinin gucune cok inanirim.

Back
X