İç Kalkması Ve Bulantı??

Keros2735

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
113
39
28
36
iyi Akşamlar Arkadaşlar Benim 15temmuz ovulayım günümdü 15aydır korunmuyorum Yaklaşık bir Haftadır Yemek Yedikçe Bulantı iştahjsıLık ve Afwsesiniz Aürekli İshalim Var Günüme 5gün var Test Yapmaktan Çok Yoruldum Ama Sanki Bu ay Fatklı Midem böyle Bişey Duyan Başına Gelen Oldu Mu??

Canim insallah hamilesindir ben hep belirtilerimi gunum gectikten sonra yasadigim icin sana bisey diyemeyecegim herkeste farkli ilerliyor bu surec iki cocugumdada testlerde cikmadi doktorda ogrendim ucuncude testte cikti bebegi gorene kadar hicbirsey hissetmedim bulanti falan gordukten sonra basladi

iyi Akşamlar Arkadaşlar Benim 15temmuz ovulayım günümdü 15aydır korunmuyorum Yaklaşık bir Haftadır Yemek Yedikçe Bulantı iştahjsıLık ve Afwsesiniz Aürekli İshalim Var Günüme 5gün var Test Yapmaktan Çok Yoruldum Ama Sanki Bu ay Fatklı Midem böyle Bişey Duyan Başına Gelen Oldu Mu??
Can'ım bende aynı şekilde mide bulantısı yaşıyorum ve kokulara karşı aşırı hassaslaştım... Gece yatarken alabalık , kavurma kokuları geliyor sanki Nasıl Can'ım çekiyor.. Hamile olsam eşime kök söktürcem deee.. Beklemedeyiz..
İnşaallah hayırla hamişizdir Can'ım ❤️
Bu arada aylardır çok çeşitli belirtiler yaşadım ben.. Buda onlardan biri gibi hikaye olabilir..

Herkeste belirti farklı oluyo, umarım hamilesindir ama bazen hamileliği çok isteyince belirtileri hamile olmadan da yaşayabiliyorsun ve biz ne desek boş. En güzeli kan tahlili ya da sabredebilirsen idrar tahlili.

canım günün geçtiğinde test yap, yoksa insanın canı sıkılabiliyor bence, inşallah hamilesindir ben sadece ishal olmuştum o kadar.

Çok teşekkür Edeim Bende Aylarca Fatklı Belirtiler hissetim YaZdım Kurdum Ama Sanki Bu Bulantı ve İshal Başka Gibi bakalım Hayırlısı Rabbim ne Zaman ol derse Ozmaan olacak ama bizler Sabredemiyoruz işte

Can'ım bende aynı şekilde mide bulantısı yaşıyorum ve kokulara karşı aşırı hassaslaştım... Gece yatarken alabalık , kavurma kokuları geliyor sanki Nasıl Can'ım çekiyor.. Hamile olsam eşime kök söktürcem deee.. Beklemedeyiz..
İnşaallah hayırla hamişizdir Can'ım ❤️
Bu arada aylardır çok çeşitli belirtiler yaşadım ben.. Buda onlardan biri gibi hikaye olabilir..
Senin Kaç Gününvar Can'ım başka Belirtin var Mı çok merak ettim??

Bende de ishal çok olmustu hala da ara ara oluyor bulantı çok fazla değil ama sabahları oluyordu birde sürekli uykum geliyordu hala da öyle

İnşaallah Can'ım yaa.. Dualarını eksik etme nolur..
Hamilelik takvimin yok ta ondan sordum :-)
Burda her konuya yorum yapmıyorum ama her gördükçe inan dua ediyorum insallah diyorum burası çocuk isteyipte hamile olanlarla dolsun herkes bu güzel haberi alsın buralar ve evlerimizde çiçekler açsın insallahhh 2016 önce sizler icindede beni karnı burnunda bitiririz insallahhhhh :anneadayı::dua::KK73:

Back
X