minimalist:) her şeyi minimuma indirmeyi seviyorum, sadece eşya da değil her konuda, dağınıklığa tahammülüm yok:)
minimalist tasarıma renk katmak istesek başka bir tarz aksesuarla zıtlık yaratarak, hangi tarz daha uygun olur??
minimalist:) her şeyi minimuma indirmeyi seviyorum, sadece eşya da değil her konuda, dağınıklığa tahammülüm yok:)
minimalist tasarıma renk katmak istesek başka bir tarz aksesuarla zıtlık yaratarak, hangi tarz daha uygun olur??
minimalist daha çok modern tarzdan esinlenilmiş yani zıtlık yaratmak pek iyi olmaz ama country tarzın desenlerinde kullanılan kumaşlar kullanılırsa farklı bir hava yaratabilir. country tarzın kumaşları genelde ekoseli, çizgili, renkli desenlerdir. ama minimalist tarzda fazla renk olmaz hatta tek renk üzerine kurulur o yüzden fazla renk taşımayan ekoseli kumaşlar kullanılabilir. buarada ben mimarlık falan okumuyorum okumak isterdim ama zorla başka yönde meslek seçmek zorunda bıraktı ailem. ben içimdeki hevesle araştırıp sölüyorum teori üzerine konuşmuyorum yani dipnot geçeyim:)
Normalde country tarzı hoşuma gidiyor ama buradakiler çok yoğun geldi sanırım, ya da ben biraz daha modern country tarzdan hoşlanıyorum galiba... Emeğine sağlık...
Normalde country tarzı hoşuma gidiyor ama buradakiler çok yoğun geldi sanırım, ya da ben biraz daha modern country tarzdan hoşlanıyorum galiba... Emeğine sağlık...
Hepsi de güzel ama beni anlatan Rustik sanırım,
ev döşerken tek tarz olması gerekmiyor bir çok tarzı bir arada kullanınca tek tip bir evde boğulmuyorsun..
Örneğin çok modern bir mutfağım var ama masa ve sandalyelerim country/rustik,kesinlikle çok hoş duruyor,modernin soğukluğunu
country ve rustik ısıtıyor..
Denge..