İç Mimarlar & Mimarlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayca88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ayca88

Ziyaretçi
İç Mimar & Mimar arkadşlarrr toplanalım :içelim:

bende aydın üni de iç mimarlık okuyorum :) benim abim mimar iyi bir yere kapak atarsan ve yoğunluktn asla şikayetçi olmazsan parası gayet güzel ;)

Ben de Yıldız Teknik Üniversitesi 2006 Şubat mezunuyum. 3 yıllık mimarım... Ama şu anda işsizim. Kocaeli'de inşaat sektörü çok durgun :çok üzgünüm:

Bende yildiz teknik 2007 subat mezunuym mezun oldugumda is bulamadim 6 ay sonra 1 sene bir yerde calistim.O da beni 6 ay ligina yuertdisina gonderdi calismam icin.Simdi ise is biraktim askin pesine dustum baska bir ulkedeyim.Bir turlu memlekete gelemek nasip olmadi:))

ben de ytüdeyim uzatmalıyım. büro açalım işsizliğe çare :)

Sevgili damdakikedi :)
Eğer mesleğini severek yapıyorsan çok fazla uzaklaşmamanı tavsiye ederim. Araya mesafe girdikçe kendini daha yabancı hissediyorsun. Arayı kapatmak daha uzun bir zaman alıyor. Ancak aşk da lazım valla... İkisinin de peşinden git, birinin değil :D

Sevgili obur_piton :)
Ben de mimarım dediğimde açıklamakta zorluk çekiyorum, haklısın. Şöyle değildir de böyledir de diye lafı uzatmaktan nefret ediyorum. Ancak bunun olması iç mimar olan birinin suçu ya da sorumluluğu değil. İnsanlarımızın bizim mesleğimizi ve mimarların ne yaptığını bilmiyor olmasından kaynaklanıyor maalesef.

Ve sevgili ¤ decemBer ¤ ,
Keşke Büro açmak işsizliğe çare olsaydı. 1.5 seneyi aşkın bir süredir Kocaeli'deyim. 3 yer değiştirdim. Büro açmak için de çevre edinmen lazım. Lakin burası küçük şehir. Hem sektör kötü hem de burada olanlar tüm köşeleri tutmuş, bize bişey kalmamış maalesef :(

Aaah ahh... Mimarım açım :D

ben de mimarlık 1.sınıf öğrencisiyimm haliçteyim ...... çok renkli bir bölüm yaşamla iç içesinn .insan psikolojisi,tabiat herşeyden anşamak zorundasın :))

hadi yaa bende haliçteyim...2.sınıfa geçtim tanışıoz amaaaa kimsin acaba :)

bende varım :) İç Mimarım

Back
X