- 17 Eylül 2025
- 33
- 21
- 3
- 32
5. gün embriyosuydu. Transferim salı günü olacak inşallahMerhaba sizin genetiğe giden embriyolarınız 5.gün mü 6.gün müydü? Transfer oldunuz mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. gün embriyosuydu. Transferim salı günü olacak inşallahMerhaba sizin genetiğe giden embriyolarınız 5.gün mü 6.gün müydü? Transfer oldunuz mu
Embrioları aynı gün mü çözdürüyorlar nasıl oluyor biliyor musunuz5. gün embriyosuydu. Transferim salı günü olacak inşallah
Evet transfer günü sabahı çözdürülüyormuş. Sonrasında transfer öncesi embriyolog gelip bilgi verecekmiş durumu hakkında.Embrioları aynı gün mü çözdürüyorlar nasıl oluyor biliyor musunuz
Hmm bazen böyle çözdürüldü kalitesi iyi olmadı iptal oldu diyenler oluyor da o yüzden merak ettimEvet transfer günü sabahı çözdürülüyormuş. Sonrasında transfer öncesi embriyolog gelip bilgi verecekmiş durumu hakkında.
Maalesef bu da bir ihtimalmiş. Ama o noktada laboratuvar ve embriyo kalitesi çok önemliymiş. Ben merkeze güveniyorum inşallah öyle bir sorun yaşamayız :)Hmm bazen böyle çözdürüldü kalitesi iyi olmadı iptal oldu diyenler oluyor da o yüzden merak ettim
İnşallah güzel haberler bekliyoruz sizden5. gün embriyosuydu. Transferim salı günü olacak inşallah
İlaç desteği ile hızlı toparlar size önerim c vitamini ile kullanmanız emilimini artırır. Ferritin depo durumunu demir de kan içinde serumdaki miktarını açıklar. Gebeliğe engel bir durum değil ama gebelikte genelde demir eksikliği olduğu için şimdiden depolarınızı doldursanız iyi olur :)12 benim ferritin. Doktorum bi yorum yapmadı yapmam transfer demedi. Ferrium hapa başladım. Kasımda transfer ama içime sinmiyor. Serumda ne kadarda bi düzelme oluyor
Çok teşekkür inşallah inşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşalımİnşallah güzel haberler bekliyoruz sizden![]()
Ya inşallah aynen koşullar kişiler önemli çok güzel bir süreniz olur umarımMaalesef bu da bir ihtimalmiş. Ama o noktada laboratuvar ve embriyo kalitesi çok önemliymiş. Ben merkeze güveniyorum inşallah öyle bir sorun yaşamayız :)
Çok teşekkür ederim hepimiz için çok güzel olsun inşallahYa inşallah aynen koşullar kişiler önemli çok güzel bir süreniz olur umarım
Ben de aynı ilaclara başlıyorum 31 Ekim de ama progestan iğne olarak verildi. Nasip olursa transfer de 5 Kasım denildi. Allah'ım hayırlı uğurlu eylesin tedavimizi bebeklerimiz bize sımsıkı tutunsun kanlı canlı afiyetli evlat olsunlarHerkese merhaba ben de Ekim ayında transfer olurum diye düşünüyordum ancak 4 Kasım'a gün verildi. Bolca pozitif haberler paylaşalım inşallah. Şimdilik folik asit ve krill yağı kullanıyorum. Beslenmede sıvı tüketimi dışında çok dikkat ettiğim bir şey yok, her şeye dikkat etme hissi bende ekstra stres yaratıyor :) 31 Ekimden itibaren prednol ve monodoks kullanacağım 4 günlük, yine 31 Ekimde progestan fitil başlayacağım ve gebelik olursa 10. haftaya kadar kullanmaya devam edecekmişim.
Ay inşallah inşallahBen de aynı ilaclara başlıyorum 31 Ekim de ama progestan iğne olarak verildi. Nasip olursa transfer de 5 Kasım denildi. Allah'ım hayırlı uğurlu eylesin tedavimizi bebeklerimiz bize sımsıkı tutunsun kanlı canlı afiyetli evlat olsunlar![]()
Tedavi günümüz aynı gidiyor transferimiz bir gün ara ile olacak inşaAllah bebeklerimizin tutundu haberini de paylaşırızAy inşallah inşallahbenim de 4 Kasım sabahı Progesteron bakılacak kanda duruma göre progestan iğne de verilebilirmiş. Sonu güzel olsun da
![]()