Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Hmm bazen böyle çözdürüldü kalitesi iyi olmadı iptal oldu diyenler oluyor da o yüzden merak ettim
Maalesef bu da bir ihtimalmiş. Ama o noktada laboratuvar ve embriyo kalitesi çok önemliymiş. Ben merkeze güveniyorum inşallah öyle bir sorun yaşamayız :)

12 benim ferritin. Doktorum bi yorum yapmadı yapmam transfer demedi. Ferrium hapa başladım. Kasımda transfer ama içime sinmiyor. Serumda ne kadarda bi düzelme oluyor
İlaç desteği ile hızlı toparlar size önerim c vitamini ile kullanmanız emilimini artırır. Ferritin depo durumunu demir de kan içinde serumdaki miktarını açıklar. Gebeliğe engel bir durum değil ama gebelikte genelde demir eksikliği olduğu için şimdiden depolarınızı doldursanız iyi olur :)

Kızlar merhaba. Bugun ilaç tedavisine başlandı fakat doktor regl olduğum halde tarlusal ilaç başladı bu ne için veriliyor kullanan ya da bilgisi olan var mı?

Herkese merhaba ben de Ekim ayında transfer olurum diye düşünüyordum ancak 4 Kasım'a gün verildi. Bolca pozitif haberler paylaşalım inşallah. Şimdilik folik asit ve krill yağı kullanıyorum. Beslenmede sıvı tüketimi dışında çok dikkat ettiğim bir şey yok, her şeye dikkat etme hissi bende ekstra stres yaratıyor :) 31 Ekimden itibaren prednol ve monodoks kullanacağım 4 günlük, yine 31 Ekimde progestan fitil başlayacağım ve gebelik olursa 10. haftaya kadar kullanmaya devam edecekmişim.
Ben de aynı ilaclara başlıyorum 31 Ekim de ama progestan iğne olarak verildi. Nasip olursa transfer de 5 Kasım denildi. Allah'ım hayırlı uğurlu eylesin tedavimizi bebeklerimiz bize sımsıkı tutunsun kanlı canlı afiyetli evlat olsunlar 🤲🥰

Ben de aynı ilaclara başlıyorum 31 Ekim de ama progestan iğne olarak verildi. Nasip olursa transfer de 5 Kasım denildi. Allah'ım hayırlı uğurlu eylesin tedavimizi bebeklerimiz bize sımsıkı tutunsun kanlı canlı afiyetli evlat olsunlar 🤲🥰
Ay inşallah inşallah 🙏🏼 benim de 4 Kasım sabahı Progesteron bakılacak kanda duruma göre progestan iğne de verilebilirmiş. Sonu güzel olsun da 🌺

Ay inşallah inşallah 🙏🏼 benim de 4 Kasım sabahı Progesteron bakılacak kanda duruma göre progestan iğne de verilebilirmiş. Sonu güzel olsun da 🌺
Tedavi günümüz aynı gidiyor transferimiz bir gün ara ile olacak inşaAllah bebeklerimizin tutundu haberini de paylaşırız 🤲❤️Allah'ım hepimize oldu şükrünü sevincini yaşatsın 🤲

Back
X