Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Üzücü olmuş ama çok saçma ne kadar sürecekmiş ki kongre transfer hazırlığına başlasan zaten en az 15 gün sürüyor ozamana kadar bitmiyor mu kongresi. Hayırlısı böyle olsun inşaAllah sonucu güzel olsun 🙏
Geçen hafta regl oldum bu hafta da 29 ekim dolayısıyla tatil araya gireceğinden tedavileri ertelemişler ben de gidince hüsrana uğradım her gün nar suyu içmeye başlamıştım devlette tedavide böyle şeyler olabiliyormuş anladım napalım kısmet hayırlısı olur inşallah

Geçen hafta regl oldum bu hafta da 29 ekim dolayısıyla tatil araya gireceğinden tedavileri ertelemişler ben de gidince hüsrana uğradım her gün nar suyu içmeye başlamıştım devlette tedavide böyle şeyler olabiliyormuş anladım napalım kısmet hayırlısı olur inşallah
Kıyamam anlıyorum hayal kırıklığını geç olsun güç olmasın sonu güzel olsun vardır bunda da bir hayır 🙏🥰

Kızlar transferden önce demir , prolaktin değeri çok önemli rol oluyo mu? Mesela demirim düşük. Erteleme sebebi mi?
Solgarın demir vitaminini kullanıyorum aşırı bi düşüklük yok bende ama yinede vitamin aldım doktor ertelenecek boyutta değil demişti

bu esnada d vitamini aldım erbatab ın onu da kullanacağım herkes d vitamini ve omega 3 kulllanıyor sanırım

Back
X