Cok tesekkurler seninde ellerine saglik canim:)Çok severim ellerinize sağlık başarılar ☺
Cok tesekkurler rakibemEllerinize saglikbaşarılar dilerim
Zor olmak dogamizda var cancagizimCanım benim mükemmel olmuş.Kolay bişey yapsaydın ablanın şansını arttırsaydın olmazmıydı ille zorlu rakip olacaksın he
cok begendim hayatım cok güzel olmus gercekten.böylece şansımı sıfıra indirdin tavuklu pilav olmamış pilavlı tavuk olmuş resmen banane banane istemiyomCocom begendin micok tesekkurler canim benim
Yogundum canim ya daha erken katilcaktim yoksa
Pilavlı tavuk olmus kismina cok güldum canimcok begendim hayatım cok güzel olmus gercekten.böylece şansımı sıfıra indirdin tavuklu pilav olmamış pilavlı tavuk olmuş resmen banane banane istemiyomsaka bir yana,gercekten ellerine sağlık canım benim harika gözüküyor, şansın bol olsun
Cok teşekkür ederim bitanem,ben senin kadar cok emek vermemisimdir.seninle yarismakta cok guzel benim icin.canimsinPilavlı tavuk olmus kismina cok güldum canimRabb'imde seni güldürsün kizzz he senin tarifi görmesem rakip demiycem sanki sen kolay rakipsin
:)ellerine sağlik canim benim seninle birlikte yarismak cok cok güzel
Hepimiz emek veriyoruz canım benim:)Cok teşekkür ederim bitanem,ben senin kadar cok emek vermemisimdir.seninle yarismakta cok guzel benim icin.canimsin
Alır tabi kolay degil,koskocaman tavuk pilavi var icine koyması var dikmesi var sosu var.ben yapamazdım vallaHepimiz emek veriyoruz canım benim:)sende vermissindir elbette ♡ ama ben cok yoruldum ya cidden 3 saatimi aldi
Ay bide taa üst raftan kocaman asure tenceresini indirmek var ki en zoru oyduAlır tabi kolay degil,koskocaman tavuk pilavi var icine koyması var dikmesi var sosu var.ben yapamazdım vallaemeğinin karşılığını alırsın insallah kuzum
Ay bide taa üst raftan kocaman asure tenceresini indirmek var ki en zoru oyduyaparsin sende elbette bizi kandiriyosun sen tesekkurler canimm
TesekkurlerEllerinize sağlık,yarışmada bol şans diliyorum
Bana sorasaydın çok kolay tarif verirdim. O kadar uğraşmışsınHepimiz emek veriyoruz canım benim:)sende vermissindir elbette ♡ ama ben cok yoruldum ya cidden 3 saatimi aldi
Cok ugrastim abla yaBana sorasaydın çok kolay tarif verirdim. O kadar uğraşmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?