Çalışıyorum ancak kv ile nişan sürecinde 10 kez görüştüysem 7 sinde bu kadın da vardı. Değilse görüntülü arayıp gösteriyor bak burda kim var diye. Emrivaki şekilde muhatap olmak zorunda bırakıyorlar.Bence sorun kayinvaildenin eltisiyle nisanliyken bu kadar bir araya gelmiş olmanız .
Siz eğer çalışmıyorsaniz muhakkak çalışın . Ben dört yıllık gelinim kayinvalidemin eltisini iki kere gördüm.
Kızlar yeni bir aileye giriyorum. Girdiğim bu ailede bazı akrabalar var güler yüzlü davranıyorlar ama bazen aba altından sopa gösterir gibi de konuşuyorlar. Ama girdiğim ailede bu kişilere duyulan büyük bir sevgi var. Ama asla kanım kaynamadı. İçime sinmeyen şeyler hissediyorum. Sahte davranışlar gibi. İç sesimi dinlemeli ve uzak durmalı mıyım yoksa içine dahil olduğum aile gibi sık sık görüşmeli miyim bilmiyorum? Nişanlımın ailesi her fırsatta bu insanlarla görüşüyor. Biz onlara gittiğimizde çağırıyorlar falan. Bu insanları hayatımdan komple çıkarmam mumkun degil zira nişanlımın amcasının eşi. Kv ile de araları ilginç derecede iyi. Alışık değilim iki eltinin bu kadar iyi anlaşmasına belki de ondan garibime gidiyor. Ama kadın durup dururken ben şöyle insan sevmem böyle insanın gereği yok falan diye ortada hiçbir neden yokken yükseliyor. Sadece bu konu özelinde de değil genel anlamda içinize sinmeyen insanlar konusunda sadece bir içgüdü olarak huzursuz hissettiğimizde ne yapmalıyız?
Bence eş ailesinin yanında cok konusmamak en güzeli . Yani ben görüşme ortamında bayramda gördüğüm uzak akrabalara verdiğim geçiştirici cevapları veriyorum . Kayınvalidenin eltisinin ne düşündüğünu neden onemsiyorsunuz ki ?Çalışıyorum ancak kv ile nişan sürecinde 10 kez görüştüysem 7 sinde bu kadın da vardı. Değilse görüntülü arayıp gösteriyor bak burda kim var diye. Emrivaki şekilde muhatap olmak zorunda bırakıyorlar.
Kadın istediğini sever istemediğimi sevmez. Bu sizi bağlamaz ayrıca bunun üzerine duygudan duyguya geçmenize gerek yok. Sizlik bir şey yok.Kızlar yeni bir aileye giriyorum. Girdiğim bu ailede bazı akrabalar var güler yüzlü davranıyorlar ama bazen aba altından sopa gösterir gibi de konuşuyorlar. Ama girdiğim ailede bu kişilere duyulan büyük bir sevgi var. Ama asla kanım kaynamadı. İçime sinmeyen şeyler hissediyorum. Sahte davranışlar gibi. İç sesimi dinlemeli ve uzak durmalı mıyım yoksa içine dahil olduğum aile gibi sık sık görüşmeli miyim bilmiyorum? Nişanlımın ailesi her fırsatta bu insanlarla görüşüyor. Biz onlara gittiğimizde çağırıyorlar falan. Bu insanları hayatımdan komple çıkarmam mumkun degil zira nişanlımın amcasının eşi. Kv ile de araları ilginç derecede iyi. Alışık değilim iki eltinin bu kadar iyi anlaşmasına belki de ondan garibime gidiyor. Ama kadın durup dururken ben şöyle insan sevmem böyle insanın gereği yok falan diye ortada hiçbir neden yokken yükseliyor. Sadece bu konu özelinde de değil genel anlamda içinize sinmeyen insanlar konusunda sadece bir içgüdü olarak huzursuz hissettiğimizde ne yapmalıyız?
Bence de hislerinize güvenin mesafenizi koruyun.Çok iyi insanlar bile olsa içiniz ısınmadıysa ısınmamıştır isterse tüm sülale tapsın onlara ne yazar?Kızlar yeni bir aileye giriyorum. Girdiğim bu ailede bazı akrabalar var güler yüzlü davranıyorlar ama bazen aba altından sopa gösterir gibi de konuşuyorlar. Ama girdiğim ailede bu kişilere duyulan büyük bir sevgi var. Ama asla kanım kaynamadı. İçime sinmeyen şeyler hissediyorum. Sahte davranışlar gibi. İç sesimi dinlemeli ve uzak durmalı mıyım yoksa içine dahil olduğum aile gibi sık sık görüşmeli miyim bilmiyorum? Nişanlımın ailesi her fırsatta bu insanlarla görüşüyor. Biz onlara gittiğimizde çağırıyorlar falan. Bu insanları hayatımdan komple çıkarmam mumkun degil zira nişanlımın amcasının eşi. Kv ile de araları ilginç derecede iyi. Alışık değilim iki eltinin bu kadar iyi anlaşmasına belki de ondan garibime gidiyor. Ama kadın durup dururken ben şöyle insan sevmem böyle insanın gereği yok falan diye ortada hiçbir neden yokken yükseliyor. Sadece bu konu özelinde de değil genel anlamda içinize sinmeyen insanlar konusunda sadece bir içgüdü olarak huzursuz hissettiğimizde ne yapmalıyız?
Zaten böyle bir karın ağrım da yok. Yalnızca değindiğim bir detaydı. Hani eltiler birbirini sevmez ya. Ama kv ile birbirlerini seviyorlar. Kadına tek ısınmayan benim. Bunu belirttim. Benlik bir şey var mı diye sormadım.Kadın istediğini sever istemediğimi sevmez. Bu sizi bağlamaz ayrıca bunun üzerine duygudan duyguya geçmenize gerek yok. Sizlik bir şey yok.
Mantık zeminine oturtarak ancak bu şekilde anlatabildim. Kusura bakmayın.Mesafe koyun asla samimi olmayın bu anlattıklarınız çok saçma şeyler. Baştan çok samimi olamayacağınızı ve az görüşeceğinizi nişanlınıza belirtin.
Mantık zeminine oturtarak ancak bu şekilde anlatabildim. Kusura bakmayın.
Nişan sürecinde 10 kez görüşmek bile fazla bence.Çalışıyorum ancak kv ile nişan sürecinde 10 kez görüştüysem 7 sinde bu kadın da vardı. Değilse görüntülü arayıp gösteriyor bak burda kim var diye. Emrivaki şekilde muhatap olmak zorunda bırakıyorlar.
Kadın ailede baskın karakter şimdiden tavır yapmayın evlendikten sonra mesafe koyunÇalışıyorum ancak kv ile nişan sürecinde 10 kez görüştüysem 7 sinde bu kadın da vardı. Değilse görüntülü arayıp gösteriyor bak burda kim var diye. Emrivaki şekilde muhatap olmak zorunda bırakıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?