• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iç sıkıntısı

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar merhaba, biliyorsunuz beni çoğunuz :)

Boşandım malum, hayatımı yoluna koydum, çalışmaya devam ediyorum, ailemle aram iyi, genel olarak bir sıkıntı yok. İşyeri de bu aralar sakin gidiyor belki ondan mıdır, belki yorgunluk mu bıkkınlık mı bilemem aşırı iç sıkıntısı yaşıyorum bazen. Kendimi dağa taşa vurasım geliyor. İş dışında sürekli ailemle ya da arkadaşlarımla birlikteyiz genelde, arada evde takılıyorum ama yok yetmiyor yani sanki böyle hayatım birden mucizevi şekilde değişsin istiyorum. Yani artık ben de mutlu olayım.

Bir yandan da herşeyden herkesten kaçıyorum, bilmiyorum....Bugün biraz desteğe ihtiyacım var:)

Boşandım malum, hayatımı yoluna koydum, çalışmaya devam ediyorum, ailemle aram iyi, genel olarak bir sıkıntı yok. İşyeri de bu aralar sakin gidiyor belki ondan mıdır, belki yorgunluk mu bıkkınlık mı bilemem aşırı iç sıkıntısı yaşıyorum bazen. Kendimi dağa taşa vurasım geliyor. İş dışında sürekli ailemle ya da arkadaşlarımla birlikteyiz genelde, arada evde takılıyorum ama yok yetmiyor yani sanki böyle hayatım birden mucizevi şekilde değişsin istiyorum. Yani artık ben de mutlu olayım.

Bir yandan da herşeyden herkesten kaçıyorum, bilmiyorum....Bugün biraz desteğe ihtiyacım var:)
Bu günler geçecek green.. Kolay değil bi evlilik bitirdin, bütün hayatın bi anda değişti.. Bence sen yakın bi kız arkadaşınla falan bikaç gün bi tatile kaç.. Kitap oku ye iç gez o kadar iyi gelir ki ;)

hic kafa dinleyecek vakit olmayinca beyni taşıyo bazen insanin. kafa dagitmak lazim green.
tebdili mekanda ferahlik vardir :) acil tatil plani yapmalısın

Normal bunları yaşaman green, hepimiz yaşadık. Hatta bana şey oluyodu mesela, bir işle meşgulüm diyelim salata yapıyorum mutfakta, aniden gözümden yaş süzülmeye başlardı istemsiz. Hani normalde bişeyler aklına gelir için burulur da ağlarsın ya ben durduk yere gözyaşları akmaya başlardı :) İçim sıkılırdı senin şimdi hissettiğin gibi. İş yerinde lavaboya kapanıp ağladığım sonra yüzümü yıkayıp makyajımı tazeleyip masaya geçmişliğim çok olmuştur. Ani öfke patlamaları olurdu veya. 1 sene kadar sürdü bunlar, zamanla sıklığı azaldı ve tamamen kayboldu sonra. Şimdi çook nadir hatırlıyorum o günleri, anlatırken de sanki ben değil de bir başkası yaşamış gibi. 3 sene içinde bile böyle oluyorsa aradan 20 sene geçse nasıl olur kim bilir.

Bazen bunalınca bana da oluyor. Bir mucize olsa diyorum, sonra o mücizeyi sorguluyorum. Ne olsun isterdim diye...
Sonra gökyüzüne bakıyorum açık havada yürüyorum ya da deniz kenarına iniyorum.
İnsan karmaşık bir canlı. Mutluyum dersin ama mutsuzsundur. Mutsuz hissedersinn ama hayatına baktığında herşey yolundadır.
Duygular sadece duygudur biz onu büyütürüz anlık mutsuzsam mutsuz hissederim ama büyümesine izin vermeden başka şeyle ilgilenip odak noktamı değiştirmeye düşüncelerde boğulmamaya çalışırım. Hayat kısa kuşlar uçuyor

Depresyon.. cok fenayim bende epeydir durdugum yere boguluyorum her sene belirli zamanlarda boyle olurum mutlaka.

Al benden de o kadar bugünlerde hayatımda köklü bir değişiklik yapasım var :)
Sonra havalardan diyorum otur oturduğun yere :)

Ben sizi merak ediyordum ne zamandır .umarım çok çok mutlu olursunuz. Herşey zamanla oturuyor mutlulukta zamanla size gelecektir merak etmeyin .ben bişey merak ediyorum konuyla alakasız ama o salak eski eşiniz hiç mi pişman olmadı sizi kaybettigine ya bu süreçte ?

Dönem dönem oluyor bunlar. Emin olun hepimiz yaşıyoruz bunu. Bazen durduk yere oturup ağlıyorum öylece. Hiçbir neden yokken. Ayrıca ne yazık ki hayatlarımız mucizevi şekilde asla değişmiyor. Evrilmesi yıllar alıyor ☺️

Valla bence deniz kenarina akin. Insanin ici aciliyor yahu. Bekarsiniz, isiniz paraniz da var durmayin tatile akin derim :KK200:
Benim de şöyle deniz kenarında güneşlenmeye o kadar ihtiyacım var ki.. çok isterdim bi kaç günlük de olsa kaçabilmeyi... ama her şey çok pahalı,otel, pansiyon fiyatları uçuk ☹️☹️

Benim de şöyle deniz kenarında güneşlenmeye o kadar ihtiyacım var ki.. çok isterdim bi kaç günlük de olsa kaçabilmeyi... ama her şey çok pahalı,otel, pansiyon fiyatları uçuk ☹☹
Gönül gitmek istiyor ama maalesef maddiyat olmayınca ☹️ Güney’de Yok mu şöyle uygun fiyatlı her şey dahil bi pansiyon falan ?!..

Ben sizi merak ediyordum ne zamandır .umarım çok çok mutlu olursunuz. Herşey zamanla oturuyor mutlulukta zamanla size gelecektir merak etmeyin .ben bişey merak ediyorum konuyla alakasız ama o salak eski eşiniz hiç mi pişman olmadı sizi kaybettigine ya bu süreçte ?
Tesekkür ederim öncelikle.hic haberleşmedik sadece eski kv nın bağıra bağıra telefonla konuştuğunu duymuş bir tanıdık ay com üzgündük hiç sorunumuz yoktu ikna olmadı vs vs anlatıyormuş. ama inanın pişman ya da değil hiç umrumda değil. ben iyileşmeye çalışıyorum ve artık mutluluk ve huzur istiyorum.

Eşiniz aslan burcumuydu? Konuyu hatırlamak adına soruyorum. Şuan epey zor bir süreçteyim. Birden mutluluk beklediğim günleri özledim.

Back
X