• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iç sıkıntısı

Her 6 ayda biraz daha duygulariniz degisecek. Insan hafizasi cok ilginc, abuk seyleri hatirlarken cok caninizi acitmis bir konuyu unutabilirsiniz. Gunluk tarzi bir defter tutmanizi tavsiye ederim. Icinizi dokun. Ara sira donun okuyun. Hem cok egleneceksiniz hem de bazen uzuleceksiniz. Olsun, aci olmadan olgunlasmiyor insan. Tebdili mekan da gercekten ferahlik var. Firsat buldukca gidin bir yerlere. Artik konusmayin anlatmayin kimseye olaylari. Klise bir lafiniz olsun. Sorumsuzdu ayrildik. Uyusamadik bitirdik. Bitti. Travmalarin acisi sonradan cikiyor. Uzman destegi ile kolaylikla atlatabilirsiniz. Her sey insanin beyninde bitiyor. Iki sene sonrasini tahmin bile edemezsiniz. Bu arada bazi mahlukatlar yakinlasmaya calisabilir,hem de hic ummadiginiz kisiler, dikkatli olun.

Valla ben işte değil ama sacimda değişiklik yaptım kısacık kestirdim

İyi yapmışsın ne güzel ,hatta saçınıda boyatabilirsin.
Birkaç parça güzel kıyafet alabilirsin.
Biz kadınlar Küçük şeylerle mutlu oluruz.
İnsanın arada bi inişli çıkışlı duygu değişimleri olabiliyo,bu gayet normal.Takılma boşver.

İyi yapmışsın ne güzel ,hatta saçınıda boyatabilirsin.
Birkaç parça güzel kıyafet alabilirsin.
Biz kadınlar Küçük şeylerle mutlu oluruz.
İnsanın arada bi inişli çıkışlı duygu değişimleri olabiliyo,bu gayet normal.Takılma boşver.
[/QUO
Kardesim çok kısa dedi ama moral bozmak yok dedim kendi kendime ben beğendim ya gerisi önemli değil bu ay bitsin 10 kilo verme hedefim var gelsin kıyafetler bu düşündükçe zaten sıkıntım olsa bile geçiyor

Aman boşver ben beğendim kökü bende uzar diyiverin :)
Sen kendini nasıl huzurlu mutlu hissediyorsan asıl önemli olan o.
Kilonu verince zaten kendini daha iyi hissedersin emin ol.

Back
X